Vychytávky do bytu, pokoje:)

Ahoj holky, založila jsem tohle téma abych Vás třeba inspirovala a vy zase mě
S mým přítelem jsme nadšení domácí kutilové a hrabači na bleších trzích:-D Máme podkrovní byt a neustále se ho snažíme vylepšit a zútulnit. Máme rádi hravé motivy a věci ze kterých na nás ,,dýchá,, kouzlo.
Takže pokud máte nějaké tipy, rady či fotky vašich vychytávek šup sem
Díky
1. Z obyčejného konferenčního stolku jsme si udělali super komiksový stolek:-D
2. Obyčejnou lampičku z Mobelixu jsem si polepila vážkou
jsem vážkový úchyl:-D
3. Svíticí glóbus z blešího trhu za 5Euro
4. Pomalova jsem si krabičku na čaje
5. Na trámu máme počáteční písmena našich jmen včetně naší bíglice
též jsem pomalovala
6. Jsem moc pyšná na tento plakát, který jsem navrhla a přítel zpracoval na můj maturitní ples. Je tam 23 ovcí (23lidí ve třídě) a třídní je náš pasáček:-D
7. Tak na tyhle klauníky nedám dopustit, koupila jsem je v Dánsku a jsou boží
8. Momentálně vyrábím houpačku pro plyšáky na trám![]()
Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

Ten stolek je geniální.
A to nevadí, já jako milovník bílé se taky určitě insipruju ![]()
A taky mám ráda písmenka ![]()
Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

Tu tapetu jsem sehnala na internetu, ale už nevím stránky, je to déle, ale těžko se sháněla![]()
Další várka:-D
Obrázek Charlieho Chaplina z blešáku za 50centů a můj výtvor na sololitové desce.
Nejsem žádná malířka, ale jsem hrozně šťastná, když si něco patlám matlám.
A co vaše vychytávky?
Pochlubte se
Jsem zvědavá

Tak jo, taky ukážu pár svých výrobků, spíš teda dekorací do bytu
Poslední dobou nemám na tvoření moc času a navíc jsem změnila styl bydlení, takže už se mi to tam moc nehodí, ale jak se tak na to dívám, budu muset začít zase něco tvořit. Je to parádní relax ![]()

Obdivuju schopnost a trpělivost cokoliv vyrobit, a ještě ke všemu aby to vypadalo takhle pěkně..
Jinak já si ulítávám na tomhle..
http://www.kuskusdecor.cz/

Krásné věci =).. Mám doma taky takový stolek, nechám ho ještě chvíli na doničení a pak si na něj dám mozaiku=). Jsem doma na MD, takže jsem se vrhla na ruční práce..Baví mě hlavně práce s filcem a recy šití. Trička mám vystavené ve své nabídce.. Můžete mě najít na fleru pod stejným nickem.
Něco z mojí tvorby:
1. Rámeček na fotku
2. Šperkovnák
3. Vánoční deko
4. Šitý recy náramek
5. Šitá recy čelenka
6 . Náušnice
7. Člověče..
8. CHňapka
9. Thermoobal an hrnek
10. Jehelníček
11. Sponka
12. Brož
13. Punčoška - na dárek
14. Šitá hračka.. a mnoho dalšího =)

Janina: nádherné výšivky, ty muffiny jsou luxusní, taky jsem dřív vyšívala a když to vidím, tak se k tomu asi vrátím
nemáš na ně náhodou prředlohu?![]()

cigarettesmoke: Bohužel ji nemůžu najít, asi zůstala v pc bývalého přítele ![]()