žádná fotka

ahoj holky, dostala jsem chuť něco tvořit a změnit, tedy můj pokoj. Uvažuju nad mnoha barevnými kombinacemi, jak ho vymalovat- něco originálního. Koukám teď na tapety aj. Máte nějaké zkušenosti s tapetováním? Nějaké typy a rady, třeba i na internetový obchod, kde nějaké dobré tapety, barvy aj. koupit? Úsměv díky za rady

žádná fotka

no,to mě též zajímá, nějaké ty rady a tipy o tapetách a tapetování! Úsměv

žádná fotka

vždycky si u tapetování vzpomenu na Pata a Mata, jak to lepidlo a tak měli všude Široký úsměv a bojim se, že vyhodím několik set za tapety a dopadnu stejně Široký úsměv

žádná fotka

tak my si nechali tapetovat od malíře a moc spokojená s tím nejsem..:-/ bydlíme v paneláku,takže máme nerovnosti na zdech a ty tapety to kopírují a pak se může stát,že někde budou odstávatMyslet zeď by se před tím měla zbrousit a pokud dáváš světlou tapetu na nějakou výraznou výmalbu,pak určitě nejdřív tu plochu natři na bílo. Mrknání a poslední věc, bacha na to, pokud si koupíš tapetu se vzorem, který se sesazuje. Musíš to nastříhat tak,aby ti ty vzory navazovalyAno

žádná fotka

Pokud máš nerovnej povrch na tapetování, tak se používá makulatura (mokrý noviny) a nebo tmel.. To už musíš podle velikosti děr.. Na stěnu pokoje sem to teda nikdy nepoužívala, ale jsem vyučená Aranžérka a tohle jsem se učila..Široký úsměv Na tapety se používá lepidlo, který je v původním stavu prášek, mě to trochu připomíná piliny..Široký úsměv Klidně se do toho sama pusť, ale je to hokna, vím co práce stojí blbý tapetování Výkladní skříně, natož pokoje, kde chceš aby to bylo precizní a dokonalý na pár let...Úsměv

žádná fotka

Rozhodně netapetovat, pokud je na zdi silný nános barvy.. Díky tomuhle se mi tapety odlupují i se zdí smutně se usmívá

žádná fotka

holky, díky za rady Úsměv začínám z toho strach Široký úsměv .. jediný, co by mohlo bejt v pohodě je, že máme nově teď dům a zdi jsou úplně nové, tedy jen vybílené, ale jsou na nich takové ty hrbolky Široký úsměv teda spíše tečky, víte určitě co myslím Široký úsměv .. uvažuju, že vsadím radši na nějaké vymalování hezkými barvami, to snad zvládnu i sama Široký úsměv

žádná fotka

pokud mohu radit, tapetu bych si uz na zed nenalepila Široký úsměv mam ji tam asi pul roku a je to strasne oloupane Široký úsměv a to byla celkem draha Mrknání tapetu spise na rovnejsi plochy - skrine apod. Úsměv (myslím samolepici) Úsměv odloupe se vam to i s omytkou smutně se usmívá

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 28.06.2012 20:08, (náhled)

Tapetovala jsem celý byt před mnoha lety to byla novinka, tapety byly jen papírové. Bydlíme ve starém paneláku, ty nerovnosti jsou nepříjemné, dnes jsou tak vychytané tapety, bordury a pomůcky, že bych se toho nebála. V každé místnosti jsem nechala vždy jednu stěnu bez tapet. Pokud máš nový byt, řešila bych malbou,
tapetu bych dala třeba jen na část jedné stěny. Ano

žádná fotka

mně hodně inspiroval tento článek http://www.prozeny.cz/magazin/bydleni-a-zahrada/interier-a-nabytek/33869-5-tipu-jak-promenit-byt-za-vikend takže o prázdninách se taky chystám malovat a předělávat Úsměv

žádná fotka

Jééé tapetování se vůbec neboj. my taky tapetovali - zeď z ytongu (nebo jak se to píše) a jsou tam taky ty ťupky a úplně v pohodě! Krásně drží a nikde se nic neodlupuje. Máme vinilovou tapetu z horbachu nebo z baumaxu - nic extra drahého, k tomu normal lepidlo na tyto tapety a super! Neboj se toho... Jako sloupnout to a přemalovat barvou to můžeš vždycky... dnes jsou tak nadherné tapety, že bych do toho šla! Líbí se mi i fototapety... http://www.e-color.cz/

žádná fotka

Nikdy jsem neměla problém s tapetamaVyplazlý jazykvětšinou jsme kupovali ty co se daj otírat maj krásný vrzory a ty barvy jéééééééé....... takže já bych do toho šla a vůbec se nebála...., teď jsme se stěhovali takže taky vymejšlímMyslet Úsměv

žádná fotka

Rozhodně di do tapet!!! mají tak nádherné vzory, které si barvou neuděláš a neudělá je ani ten nejlepší malíř Široký úsměv
Včera jsem si koupila béžovou barvu do svého pokoje, ještě budu kupovat hnědou a k tomu nějaké tapety s krásným vzorem, aby to barevně k sobě ladilo Úsměv nedoporučuji tapetovat celou místnost každou stěnu, bylo by to přeplácané :/

žádná fotka

Kdybyste potřebovali inspiraci k úpravám bytečků, mám dostatek literatury, je sice starší, zato levnáDopis

Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

žádná fotka

Rodiče si dávali fototapetu do ložnice, dalo to šílenou práci a vysledek taky nebyl nic moc. S dily te tapety (cca100*150cm) se špatně manipulovalo a ikdyz máme nový dům, tak vynikly tečky, co jsou na zdi. smutně se usmívá když jsem viděla vysledek, raději jsem si o pokoje dala obrazy (nebo spíš jsem koupila plakaty a dala je do rámu). Nedalo to zadnou praci a vypada to 1000* lip Úsměv