Celkem: 22 , Předmětů na stránce: 20 50 100
žádná fotka

Co říkáte na kraťasy s našitou krajkou dole? Vyráběly jste si je samy? A vyrábíte další módní věci a doplňky? Hažte prosím návrhy, mám náladu tvořit Úsměv

žádná fotka

Jsou super, ale teď je má každý Široký úsměv zvlášť co teď do H&M dovezli asi tři druhy Široký úsměv K nám teda včera nahodili novou kolekci a už jsem v nich potkala 4 holky.. takže banán Úsměv
Ale tvůj DIY originál bude určitě super Úsměv

žádná fotka

Já je hlavně nechci dělat z klasických dřínů, ale ze žlutých Široký úsměv tak sem zvědavá, jaký monstrum z toho vznikne Úsměv

žádná fotka

Nahoď pak fotku Úsměv

žádná fotka

Takové jsem si loni koupila v ny Mrknání za cca 650

žádná fotka

elle: já je právě nechci kupovat, protože mi to přijde tak trochu zbytečné Široký úsměv když si to můžu vytvořit, tak budu tvořit Široký úsměv

žádná fotka

Pro propočítání nákladů mi to vyšlo +/- stejně, takže jsem si je koupila Široký úsměv

žádná fotka

Já si je taky udělám.. Úsměv Myslím že na tom není nic těžkého Široký úsměv

žádná fotka

Kraťasy s krajkou jsem nikdy neviděla Široký úsměv Ale může to být hezké ! Úsměv

žádná fotka

Mě by se takhle líbila riflová sukně dole s lemovanou krajkou, nemáte někdo ve velikosti M Úsměv ?

žádná fotka

Já je du dnes dodelat , a naklady vyšli na 20 KC .... i s kalhotama.

žádná fotka

kass.enka - kdes vzala tak levnou krajku? (to asi nebude bavlna, že?)

žádná fotka

Já si je objednala na ebay.com za 300 i s poštovným a balnýmÚsměv

žádná fotka

Už sem stříhla do kalhot, takže tak za hodinu budou na světě Úsměv

žádná fotka

Chci si je udělat už dlouho Široký úsměv Krajky mám, ale kraťase pořád ne..I tady u vás sháním nějaké pěkné co by se k tomu hodily, ale nemůžu sehnat Široký úsměv Tudíž, kdyby některá z vás měla velikosti M minikraťase, pište prosím do zpráv Úsměv

žádná fotka

michaelka: já měla s kraťasama taky problém, tak sem prostě ustříhla dříny, je to sice pracnější, ale zatím to jde Široký úsměv i bez šicího stroje Úsměv

žádná fotka

zrovna na kráti s krajkou jsem viděla super tutorial na youtube.. a na spousti věcí, třeba i kratasky s americkou vlajkou( ktere jsem vzdy vidala v ruznych modnich magazinech a obdivovala) , což mi prřijde taky supéér.. nebo věnečky do vlasů.. trička... Úsměv sama jsem se ale zmohla jen na proděravěné tričko a ještě takové vytahané.. žádná extra švadlena teda nejsemŠiroký úsměv

littlejaniie: můžu se zeptat u jakého prodejce? díííííky

žádná fotka

Kalhoty staly 20 a krajku měla babička,babičky mívají vše Široký úsměv

http://kass-enka.blogspot.com/2012/05/diy-lace-shorts.html

žádná fotka

Nabízím krajky na kraťásky, sukýnky a jiné úpravyDopis Dopis Sluníčko

Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

žádná fotka

Koupila jsem si tady krásné kraťasky, ale mám je moc krátké, tak nechci tak pobuřovat okolí a chci si tam dát taky kraječku, at se prodlouží Úsměv Takže až bude čas, vrhnu se na to Úsměv

Celkem: 22 , Předmětů na stránce: 20 50 100