Celkem: 30 , Předmětů na stránce: 20 50 100
žádná fotka

Ahoj holky Úsměv
Rozhodla jsem se,že koupím nějaký lepší foťák a jelikož s tím nemám bůhví jaké zkušenosti tak bych se chtěla zeptat která značka foťáků vám nejvíce nebo nejméně vyhovuje,který foťák dobře fotí a který je úplně na nic. Přemýšlela jsem že si koupím zrcadlovku ale vůbec nevím jak a za kolik to v tomhle světě chodí. Široký úsměv Nevadí mi foťák za vyšší cenu,přece jenom je to do budoucna. Pište cokoli vás napadne. Úsměv

žádná fotka

Pokud chceš zrcadlovku vhodnou pro začátečníky, doporučuju koupit si pack (třeba v datartu) kde je tělo canon eos 1100D k tomu portrétový objektiv a dlouhý (75-300mm) za nějakých 14000 to máš komplet. Je to dost výhodné, protože to máš vlastně vše co potřebuješ Úsměv

Pokud se tomu chceš věnovat v budoucnosti dost, kup si rozhodně canon 60D! Úsměv

žádná fotka

Pentax K100D Úsměv

žádná fotka

Jakýkoliv Nikon, ať zrcadlovku, tak digitál kvalita tam opravdu je, jestli chceš ale tu zrcadlovku tak Nikon 3000, nebo Nikon 3100 s nejlevnějším objektivem tě to vyjde asi na 13 000,-

Ahoj Úsměv rozhodně bych nevolila Canon. Bývají s ním problémy. Já mám zrcadlovku Nikon 5100 a je super. Vřele ti ji můžu doporučit. Úsměv

žádná fotka

Já mám canon už asi 7 let a funguje perfektně Úsměv máme kompakt i zrcadlovku. Ve škole pracujeme taky jen s foťáky od canonu a nikdy problémy nebyly Mrknání

žádná fotka

Za mě jedině Nikon a to jakoukoli zrcadlovku Mrknání ....kámoš je profi fotograf a nefotí v podstatě na nic jiného Úsměv a na těch fotkách to jde opravdu vidět....možná některým příjde, že za to chcou moc peněz, ale pokud člověk nefotí jednou za rok, tak se opravdu vyplatí do toho investovat Mrknání

žádná fotka

a jakéže jsou ty problémy s canonem?? Mám 1000D a zatím vše vpořádku...

žádná fotka

Ještě jsem uvažovala o foťáku od sony,ale slyšela jsem že se s nikonem,nebo canonem vůbec nemůže srovnávat.Tak nevím co je na tom pravdy.Úsměv

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 02.06.2012 14:31, (náhled)

podle mě je fakt sony oproti nikonu a canonu nic..Úsměv ale abych řekla pravdu, i s lepšímm digitálem okolo 5 tisíc se dají udělat skvělé fotky Úsměv)

žádná fotka

Jestli chcete pěkné fotky, tak doporučuju nějakou zrcadlovku od Nikonu.Mrknání

žádná fotka

Já mám digitál Sony Cyber-shot DSC-HX5 asi 1 rok (no tenkrát byl v tom krámě nejdražší :-D) a jsem opravdu moc spokojená! Dělá krásnou barvu fotek, nečeká na blesk, moc hezké fotky série, HD videa, no prostě za sebe mohu jen doporučit..

žádná fotka

Nikon mi je teda nesympatický jako blázen. Fotila jsem s ním asi desetkrát a strašně mi vadí jeho uživatelské rozhraní, za mě Canon. S Canonem fotím už přes tři roky, šlape mi jako hodinky a nikdy s ním nic nebylo Úsměv

žádná fotka

Řekla bych, že Nikonem nebo Canonem nemůžeš šlápnout vedle, osobně preferuji Canon. Musím se ale zastat Sony. Koupili Minoltu a v téhle oblasti se teprve rozjíždí, ale měla už jsem dvě amatérské v ruce (konkrétně A350 a A55) a byly obě skvělé. Právěže to ještě není zavedená značka, tak jsou na tom mnohem lépe kvalita/cena (co se týče fotoaparátů), objektivy jsou pak dražší. Výhodou je určitě stabilizátor obrazu, který je myslím u všech Sony. Kvalita obrazu dosahuje velmi vysoké úrovně., i když je to samozřejmě hlavně na uživateli Úsměv Kdybys někdy váhala, určitě se vyplatí http://snapsort.com/

žádná fotka

Já mám Panasonic LUMIX DMC-FS10 a jsem nadmíru spokojená, má krásný fotky, je lehký...Úsměv

žádná fotka

Já si myslím, že když si koupíš i nějaký horší do těch 5 tisíc a umíš fotit, bude ti stačitÚsměv.

žádná fotka

Mám zrcadlovku Olympus E450 - Double zoom kit a fakt bezva! Úsměv
Přidávám něco málo z foteček,co jsem s ní pořídila.

Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

žádná fotka

Sony není špatná značka,ale nemá takový výběr objektivů jako Nikon a Canon. Osobně preferuju Canon. Začínala jsem na 1000D a nikdy jsem sním neměla problém. Přijde mi docela zbytečné kupovat například doporučený Canon 60D, Sice je super, ale pro začátek docela zbytečný . Stejně jak tady někdo psala doporučila bych ti Canon 1100D Úsměv

žádná fotka

Tyjo, já jsem si díky povědomí všech (nejen fotografů) na podzim koupila digitál od Nikonu a jsem tak zklamaná, že to není ani možné :-/ I kamarád fotograf s ním zkoušel fotit a řekl mi, že ho to překvapuje, ale že ten digitál je naprosto příšernej a že ho mám hned vrátit...bohužel už jsem nemohla, tak jsem teď nasraná, že jsem do něj vrazila takový peníze a přitom fotí jak nějakej obyč :-/ No, co se dá dělat...takže Nikon ano, ale rozhodně ne "Nikon Coolpix S1200pj" (cena v létě 2011 nějakých 12tis.)

žádná fotka

rozhodně doporučuju Nikon, ke Canonu je větší problém sehnat dobrý objektiv (o dost vyšší cena)

doporučila bych za mě D90, měla jsem ho a byla naprosto spokojená. k tomu asi radši nějaký pevný objektiv, než zoom. Úsměv

Celkem: 30 , Předmětů na stránce: 20 50 100