Celkem: 50 , Předmětů na stránce: 20 50 100

Zdravím děvčata,

obracím se na Vás a prosím o radu, před cca rokem jsem řekla své "ano" současnému partnerovi, ... od první chvíle, co jsme se poznali jsem tak nějak vnitřně cítila, že pokud ne ON, tenhle kluk, pak už žáden pro mne nemůže být tím pravým, ... Byl to tak intenzivní pocit, tak hluboká láska hned od prvního okamžiku, až nevím, jaká slova použít, abych Vám to dokonaleji přiblížila, ... Vím, že to bylo vzájemné, dnes jsme spolu něco málo přes tři roky a já cítím už delší dobu, docela pravděpodobně to začalo ještě před svatbou, že je něco mezi námi naprosto špatně, ... jsou dny, kdy i dnes samou láskou k němu šílím, ale také jsou dny, kdy přemýšlím, zda by nebylo lepší to na tomto světě dobrovolně ukončit, ... jsem naprosto rozervaná, cítím se strašně osaměle, vnbitřní prázdnota mi pomalu zatemňuje mozek, ... Asi tuším, z čeho to pramení, určitě ještě napíšu další podrobnosti, jen když se některé z Vás zapojí do diskuze, díky Vám Úsměv

žádná fotka

Když tušíš, z čeho to pramení, není možnost to nějak napravit? Úsměv

žádná fotka

Pokud jsi zničená z tvého partnera...vem nohy na ramena a utíkej Úsměv

žádná fotka

Asi jsme takový povahy my ženský...kolikrát mi přijde, že jsem tak strašně zamilovaná a že i on mě strašně moc miluje...a pak stačí nějaká pochybná věta z jeho strany a hned mi přijde, že je všechno pryč..

žádná fotka

Ahoj Úsměv
Podle mě je na všechny problémy ve vztahu jediný lék.
Sednout si s drahou polovičkou, promluvit si o tom všem, co by se třeba mělo změnit a jestli i tohle nepomůže tak se snažit, snažit, snažit Úsměv
Hodně štestí! Úsměv

žádná fotka

asi bych se zamyslela, kde problém - pokud je to z tvé strany, pokusila bych se na tom pracovat, pokud z jeho/ z obou stran sedla bych s i s partnerem, povykládala bych si o tom a nějakým kompromisem bych se to snažila odstranit,..
s partnerem sice jen chodíme, ale jednu dobu jsem měla stejné pocity jako ty,.. nevěděla jsem, co se děje a tk jsme si sedli, povykládali a teď už je zase všechno v naprostém pořádku Úsměv

žádná fotka

komunikuj s ním, pokud by to měl být ten pravý, můžeš mu říct cokolivSluníčko

problém je v tom, že již v začátcích našeho, tehdy ještě dokonalého, vztahu jsem úplnou náhodou odhalila jeho dobře míněné lži, ... jeho bývalá nám ve vztahu dělala hotové peklo, minulý měsíc mu opět psala sms, jak hrozně jí chybí a to ví, že je dneska již ženatý a jsou to už takřka 4 roky, co jsou od sebe, ... nepřišlo mi to nikdy normální, jen jsem na něj byla moc hodná, snad to bylo zapříčiněno těmi růžovými brýlemi, co já vím, ale nedala jsem mu to nikdy patřičně sežrat, tu jeho nečinnost, vždycky nad tím jen mávnul rukou a neřešil to ..., zatímco já měla pocit, že vyletím vzteky a zklamáním z jeho chování, z kůže, ... Mám prostě pocit, že se za nne nidky nepostaví, vždycky staví pomyslné bariéry okolo sebe, když se mu snažím říci, co mě trápí, co se mi nelíbí ap., stále se jen ohrazuje, nikdy neuzná, byť sebemnší, podíl své viny, ... :/

žádná fotka

Holky mají pravdu. Takový rozhovor udělá hodně. Dřív sme se s přítelem hodně hádali. Došlo to až tak daleko, že jsem se rozešli a chvíli spolu nebyli. Po nějaké době jsme se sešli, vyříkali si to ... no a teď jsme zase skoro rok spolu. O všem spolu mluvíme a hádky už jsou minimální Úsměv

Odpověď na zprávu , 30.07.2012 13:11, (náhled)

a přesně tohle cítím teď já, ... mám zkrátka pocit, že láska, která měla hory přenášela se absolutně vypařila, je zcela pryč, ... je to jen rok od svatby a nikdy, opakuji nikdy, jsem nechtěla skončit v nelichotivých statistikách, co se rozvodovosti týče, vždy jsem si myslela, že mě tohleto obejde, jinak bych ten krok s neúplnou jistotou v sebe, v jeho, v nás, nikdy neudělala a teď se den co den trápím, chodím jako tělo bez duše, ... nedokážu s ním už ani spát, ... musela bych to provozovat se sebezapřením s tím, jaká křivda ve mě teď vzrůstá, ... uff, je to zvláštní pocit, cítím, že ho vroucně miluji i nenávidím ...

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 30.07.2012 13:10, (náhled)

nemyslim si ze utek je reseni. spousta lidi se dnes rozvadi deti nedeti. nekdo se neciti a misto aby to spolu resili tak hned utecou. potkaji dalsiho a chvili je to krasne pak se najde zase neco a zase utecou....je to reseni cely zivot utikat. mimo to slecna nepsala ze chce utect. ja si myslim ze je to jen tezsi obdobi ktere nejakym zpusobem prejde a bude zase hezkyÚsměv. drzim pesti...nekdy mivam podobne stavy. ale utekem bys mohla o toho svojeho prince uplne prijit a pak by to bylo jeste horsi. ja radim hodne mluvit a malo kricet a delat malo scen at to prejdete oba dva s co nejmensima ztratama

snažím se s ním pokaždé, kdy to jen jde navázat "vážnější rozmluvu", ale nějak na to nikdy nechce přistoupit, bagatelizuje to slovy" "nebuď přecitlivělá, hysterická, zbytečně přeháníš, ale tak to přeci není" ... a JÁ? ... už prostě nemůžu, vím, že kdybych to utnula, nenáviděla bych se, nemohu to ani udělat okolí, ... rodičům, kteří nám z části financovali svatbu a vůbec, považují svého zetě za dokonalého, ... :/

žádná fotka

nikdy není pozdě ho "nasměrovat správným směrem" Úsměv sedni si s ním a pber všechno, co ti vadí, třeba mu taky něco na tobě vadí a tímto rozhovorem si vyjasníte spoustu věcí, oběma se uleví, oba na těch problémech/chybách můžete pracovat a za nějakou dobu budete zase šťastní Úsměv

vůbec, kdy došlo k tomu zlomu, ale mám pocit, že sdílím a 4 stěny bytu život s cizincem, ..., ten muž,. kterého jsem tak bláznivě milovala, je najednou jakoby nedostupný, ... pro mě neustálé OBSAZENO ...

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 30.07.2012 13:21, (náhled)

jeste kdyz to tak ctu tak te muzu ujistit ze takove pocity jsou bezne. ja jsem vdana 3roky a chodili sme spolu 6let a porad je to stejne....jen s tim rozdilem ze vic mluvime a mluvime. a kdyz nemluvime tak pisu dopis at vi co citim a zaujme postoj. hlavne zadne veci bez rozmyslu. ikdyz ti mozna prijde ze by ti manzel nechybel....ver tomu ze hodne brzy bys pocitila jeste vetsi bolest a hur by se ti to vracelo

Odpověď na zprávu , 30.07.2012 13:23, (náhled)

věř mi, že o tohleto jsem se pokoušela snad 1000x, ale jak jsem psala výš, jakoby neslyšel, byl za sklem, kam nemám přístup, nepustí mě k sobě, ... a pokud už si pro mne tu chvíli najde, výčitky padají jen na mou hlavu, nedokonala, nesnsitelná a hrozná jsem jenom já, vždyť on je jenom obětí mých výmyslů, tak na ně musí nějak reagovat, ...to jsou jeho argumenty, jsem prý naprosto paranoidní, ...

VÁŽNĚ UŽ NEVÍM, CO JE PRAVDA, ... tak mě zblbnul a těmi svými řečmi neustále ponižuje, shazuje, nedá mi možnost mu cokoli objasnit, ... a to nekřičím, nedělám scény, ...

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 30.07.2012 13:22, (náhled)

Úsměv nejak to tady nestiham cistÚsměv. jeste je tu moznost jiz zmineneho papiru s vypsanymi pocity trocha smutku v ocich par slz a bledy oblicej aby pochopil ze potrebujes pomoct

žádná fotka

jo a jeste otazka...neberes nejake hormony nebo mate maleho spuntika nebo necekate maleho sputa nebo nebyla jsi v posledni dobe opravdu pretazena? to by mohl byt duvod ze se tak citis...musis se vcitit taky do jeho role....

Odpověď na zprávu , 30.07.2012 13:29, (náhled)

vždy't takovou mě musí vnímat den co den, kolikrát mě viděl v depresi, slzet, ... a přehlížel to, jen proto, aby na to náhodou nemusel nějak reagovat a potom večer v posteli předstírá, že je vše v naprostém pořádku a navíc má tu drzost se lísat, tulit a požadovat kompenzaci v podobě fyzické lásky, ... buď na něj v takovém případě zavrčím, že přehlíží moje city a jak si může myslet, že mám na něco takového myšlenky, nebo rezignuju a podvolím, protože vím, že mi nikdy naslouchat nebude ... a vlastně s tím, jak mu na mne přestalo záležet do této situace přibyla ještě další komplikace, jeden kamarád, který, aniž by ode mně cokoli očekával, je přesně tím lékem na mou srdeční bolest, kterou potřebuju, rozumím mi dokonale, ... a mě se začínají v jeho přítomnosti podlamovat kolena ...

Odpověď na zprávu , 30.07.2012 13:32, (náhled)

nééé, nic takového, právě, že v ostatních aspektech života se mi teď začalo dařit mnohem lépe, ... během našeho vztahu jsem jednou potratila, což mě tehdy hrozně hezky podpořil, proto nechápu, kam zmizela ta jeho skvělá, citlivá stránka člověka, opravdu mi teď příjde vyloženě necitelný, ... :/

Celkem: 50 , Předmětů na stránce: 20 50 100