Jak jste se seznámili s partnerem?

Ahoj holky, máte nějaké zajímavé příhody, jak jste se seznámili s vaším partnerem? Podělte se! ![]()

To jsme takhle jednou v létě chlastali na Žofíně... ![]()

Přez online hru :-D. je to vtipné ale je můj život :-).

chodili jsme spolu 3 roky na vysokou, kde jsme prohodili maximálně tak "čau" a dohromady jsme se dali na rozlučce po promoci ![]()

Byla jsem smrtelně nemocná a on mi daroval ledvinu
(Zní to líp, než že jsme se potkali v online diskusi
)

úplně poprvé? hodila jsem po něm rohlík z kočárku do jeho kočárku![]()

to jsem takhle jela jednou na silvestra na opačnou stranu republiky....

na pouti
přivezla jsem si z ní takovou malou atrakci ![]()

Já ho viděla v šalině a strašně se mi zalíbil, ale nějak jsem to neřešila .. však ho už nikdy neuvidím. No a pak jsem zjistila, že chodí k nám na školu.
On to nevěděl, ale náhodou mě začal šťouchat na facebooku ![]()
Myslím, že skvělá náhoda a aspoň k něčemu mi ta blbá sociální stránka byla
![]()

Chodila jsem se koukat asi 2 roky na kámoše na hokej. Vůbec jsem si ho nevšímala, pak jsme se přidali do přátel na facebooku, dali si rande... A musím říct, že nelituji. Dnes to je už rok a 2 měsíce. ![]()

vezl mou kamošku a došel jim benzín
tak sem je zachránila ![]()

Spadla jsem na něj
, ale byl tak unavený, že si to nezapamatoval. Až po nějaké době jsme spolu začali s tím, že mu ten můj pád byl od ostatních potrvrzen ![]()

Oba jsme si na poslední chvíli změnili seminární skupinu na angličtinu, kvůli tomu nám nedošel mejl, že první hodina odpadá a přišli jsme tam jen my dva :-) a na další (skutečné) hodině už jsme seděli vedle sebe...

Jakou malou mě naučil chodit
(to jsme ještě ale ani jeden nevěděli, že se později dáme dohromady)
)

Takle jednou na carodejbice jsme v mirne podnapilem stavu cekali na vlak, a on sel okolo s kamosem a stekal ( 19letej kluk
) a my s kamoskou zacali mnoukat
a oni prisli k nam a vymenili jsme si cisla, napsal mi po dvou letech ![]()

byla to obrovská náhoda,.. já zrovna jsem se vyléčila ze spály, ale za to jsem chytla mononukleozu,.. měla jsem zákázáno kamkoliv chodit, ale "přemluvila" jsem rodiče, aby mě schválili jet aspoň za kamarádkou domů na "filmový večer" (byla jsem už přes 2 msíce zavřená doma a prostě mě už z toho "hrabalo"
.. kamarádku mi schválili, ale místo na filmový večer jsem jela rovnou do Brna na drumselectu, kde jsem potkala svého vyvoleného
![]()

Spolužačka přepisovala kámošovi sešit, tak jsem tam napsala svoje číslo, že si z toho kluka uděláme srandu. A jako na potvoru jediný, kdo měl v té třídě kredit je Z, se kterým jsem půl roku ![]()