Celkem: 257 , Předmětů na stránce: 20 50 100
žádná fotka

Ahoj holky, máte nějaké zajímavé příhody, jak jste se seznámili s vaším partnerem? Podělte se! Úsměv

žádná fotka

To jsme takhle jednou v létě chlastali na Žofíně... Široký úsměv

Přez online hru :-D. je to vtipné ale je můj život :-).

žádná fotka

chodili jsme spolu 3 roky na vysokou, kde jsme prohodili maximálně tak "čau" a dohromady jsme se dali na rozlučce po promoci Široký úsměv

žádná fotka

Na koupališti, dělal plavčíka Úsměv Široký úsměv

žádná fotka

Byla jsem smrtelně nemocná a on mi daroval ledvinu Široký úsměv Široký úsměv (Zní to líp, než že jsme se potkali v online diskusi Široký úsměv)

žádná fotka

úplně poprvé? hodila jsem po něm rohlík z kočárku do jeho kočárkuŠiroký úsměv

žádná fotka

to jsem takhle jela jednou na silvestra na opačnou stranu republiky....

žádná fotka

na pouti Široký úsměv přivezla jsem si z ní takovou malou atrakci Úsměv

žádná fotka

Já ho viděla v šalině a strašně se mi zalíbil, ale nějak jsem to neřešila .. však ho už nikdy neuvidím. No a pak jsem zjistila, že chodí k nám na školu. Široký úsměv On to nevěděl, ale náhodou mě začal šťouchat na facebooku Široký úsměvŠiroký úsměv Myslím, že skvělá náhoda a aspoň k něčemu mi ta blbá sociální stránka byla Široký úsměv Anděl

Chodila jsem se koukat asi 2 roky na kámoše na hokej. Vůbec jsem si ho nevšímala, pak jsme se přidali do přátel na facebooku, dali si rande... A musím říct, že nelituji. Dnes to je už rok a 2 měsíce. Úsměv

žádná fotka

vezl mou kamošku a došel jim benzín Široký úsměv tak sem je zachránila Široký úsměv

žádná fotka

Spadla jsem na něj Široký úsměv, ale byl tak unavený, že si to nezapamatoval. Až po nějaké době jsme spolu začali s tím, že mu ten můj pád byl od ostatních potrvrzen Široký úsměv

žádná fotka

Oba jsme si na poslední chvíli změnili seminární skupinu na angličtinu, kvůli tomu nám nedošel mejl, že první hodina odpadá a přišli jsme tam jen my dva :-) a na další (skutečné) hodině už jsme seděli vedle sebe...

žádná fotka

Jakou malou mě naučil chodit Široký úsměv (to jsme ještě ale ani jeden nevěděli, že se později dáme dohromady) Úsměv)

žádná fotka

Na slavnostech Úsměv je to bratranec meho nej kamose

žádná fotka

Takle jednou na carodejbice jsme v mirne podnapilem stavu cekali na vlak, a on sel okolo s kamosem a stekal ( 19letej kluk Široký úsměv) a my s kamoskou zacali mnoukat Široký úsměv a oni prisli k nam a vymenili jsme si cisla, napsal mi po dvou letech Široký úsměv

žádná fotka

Široký úsměv byla to obrovská náhoda,.. já zrovna jsem se vyléčila ze spály, ale za to jsem chytla mononukleozu,.. měla jsem zákázáno kamkoliv chodit, ale "přemluvila" jsem rodiče, aby mě schválili jet aspoň za kamarádkou domů na "filmový večer" (byla jsem už přes 2 msíce zavřená doma a prostě mě už z toho "hrabalo"Mrknání Široký úsměv .. kamarádku mi schválili, ale místo na filmový večer jsem jela rovnou do Brna na drumselectu, kde jsem potkala svého vyvoleného Srdce Široký úsměv

žádná fotka

To jsme takhle jednou chlastali na plese... Široký úsměv

žádná fotka

Spolužačka přepisovala kámošovi sešit, tak jsem tam napsala svoje číslo, že si z toho kluka uděláme srandu. A jako na potvoru jediný, kdo měl v té třídě kredit je Z, se kterým jsem půl roku Úsměv

Celkem: 257 , Předmětů na stránce: 20 50 100