Burza oblečení České Budějovice

hele slon je hrozna hrabarna. nejlepsi je front v otakarce a tak jsou vedle sebe 3 sekace
a ve frontu jsou nejlepsi slevy po lete nebo po zime
a kazdej den je pak 75%, 50%, vse za 20, 10, 5 Kč :-D a jako i za tech 5 kč to stoji za to a da se tam najit krasny kousky
hele jeste me napadlo, ze takovyhle burzy jsou u nas na maji v materskym centru a tam by to stalo minimalne to bych se zeptala kamosky kolik to stoji
a to je dostupny autobusama
je to primo vedle multaku ![]()
a ted kdyz na to koukam sari
tak by jsme mohli udelat nakou poradnou akci na VSTE
ze bych se zeptala na skole a tam jsou pro vselijaky akce :-D a o vikendu jsou tam jen dalkari
a nemyslim, ze by se neco platilo

takže teologickou ruším :-) super holky pak napište jak jste to vymysleli a ráda se přidám ;-) a my se domluvíme Karol osobně ;-) na Teologický se ten nápad líbil, tak si myslím že to tam zrealizujeme i bez votočvohoz ;-) ale kdokoli se může přidat. ;-)

Teda ženy, vyste šikuly, tady se to rozjíždí už úplně navážno
Já jsem též pro kredance, též bych se přikláněla spíš k tomu červnu aby bylo dost času to všechno zařídit a vypropagovat, nejde jen o náš čas ale i o čas veřejnosti. příspěvku na charitu se nebráním, za votáčení budu ráda
A jestli budou i letáky, prosila bych pak poslat jeden k tisku, rozhodila bych to i tady na Strakonicku ![]()

Jj, leták bych taky prosila - udělám reklamu u nás v galeriia v dalších mistech, kde by by mohla tahle akce zaujmout:-) Snad už si nebudu ohledně termínu moc "vymrcovat", ale ideál by byla asi první půle června - nevím jak vy, ale od 15.6. se rozjíždí kolečko letošních svateb kamarádů a rodiny. Jinak jsme v návalu euforie už vytřídila další kousky a je to menší loďák, ještě že mám Kredance kousek:-D

Holky, pokud můžu taky přispět, tak mě ani tak nezáleží na měsíci, ve kterém to bude, ale rozhodně by mi to víc vyhovovalo třeba v pátek odpoledne, kvůli spojení.... Nejsem budějcká a v sobotu se autobusem rozhodně nedostanu, bohužel... :-( Hodně by mě mrzelo, kdybych o to přišla...