Browse

Objevuj

Nakupuj úžasné módní kousky ze skříní našich uživatelů!

Zapoj se

Chat

Prodávej a vyměňuj

Prodávej nebo vyměňuj oblečení, které už neunosíš a udělej si místo na nové!

Začni hned!

Get

Bav se s kamarády

Zapoj se do diskuze a probírej žhavá témata ve fóru.

Připoj se!

Celkem: 129 , Předmětů na stránce: 20 50 100
žádná fotka

Tak já jsem asi pro tu Kredance, když máte takový kontakty a možnosti Úsměv Ale chci si vzít na starost plakát na akci a událost na fb! Široký úsměv

žádná fotka

hele slon je hrozna hrabarna. nejlepsi je front v otakarce a tak jsou vedle sebe 3 sekace Úsměv a ve frontu jsou nejlepsi slevy po lete nebo po zime Úsměv a kazdej den je pak 75%, 50%, vse za 20, 10, 5 Kč :-D a jako i za tech 5 kč to stoji za to a da se tam najit krasny kousky Úsměv hele jeste me napadlo, ze takovyhle burzy jsou u nas na maji v materskym centru a tam by to stalo minimalne to bych se zeptala kamosky kolik to stoji Úsměv a to je dostupny autobusama Úsměv je to primo vedle multaku Úsměv

a ted kdyz na to koukam sari Úsměv tak by jsme mohli udelat nakou poradnou akci na VSTE Úsměv ze bych se zeptala na skole a tam jsou pro vselijaky akce :-D a o vikendu jsou tam jen dalkari Úsměv a nemyslim, ze by se neco platilo

žádná fotka

takže teologickou ruším :-) super holky pak napište jak jste to vymysleli a ráda se přidám ;-) a my se domluvíme Karol osobně ;-) na Teologický se ten nápad líbil, tak si myslím že to tam zrealizujeme i bez votočvohoz ;-) ale kdokoli se může přidat. ;-)

žádná fotka

Takže jsme se shodly na Kredanci? Já jsem pro jednu z možností Vana/Kredance.
Jinak holky, máte některá přehled, jak funguje to votáčení naživo? Mám pocit, že to s normálním bazarem moc skloubit nejde...

žádná fotka

Jsem pro Kredance Úsměv
*
sarkaaa:
Pokud budeš dělat to teologickou, tak moje nabidka platí. Když mě tam budeš chtít, dej vědět do zpráv Mrknání

tak jsem psala holkam z kredance tak uvidime Úsměv

žádná fotka

Ráda Vám pomohu, jestli bude třeba. Pokud se dohodne pevné místo a čas, prosím, napište mi do zpráv, nebo pošlete pozvánku na událost na facebooku (Janča Voříšková). Nemám moc času na to každý den téma aktualizovat a pročítat. Děkuji Vám holky. Úsměv

žádná fotka

Tak si jej označ hvězdičkou ať to máš v oblíbených.Úsměv Jinak můžeme asi pomalu vymýšlet datum... Květen? Víkend či všední den?

co to udelat v patek? 11. května?

žádná fotka

Byla bych pro nějaký víkend, ale spíš v červnu, květen je moc narychlo..

žádná fotka

tak v půlce května nebo koncem května? Úsměv

žádná fotka

Ahoj. moc ráda se přidám!:-) jen ne 11.5. prosím, to je jediný pátek, který nemůžu. Budete nějak rozesílat pozvánku či info přes FCB nebo tady ve zprávách? Díky za odpověď.:-)

žádná fotka

Dala bych sem pak odkaz na událost na FB až vymyslíme datum. Víkend toho 11.5. se mi asi taky moc hodit nebude, to je fajn, že se shodnemeÚsměv)

žádná fotka

Já bych byla pro začátek června, nejlíp nějakou sobotu... Úsměv

žádná fotka

Je mi jedno kdy, ale radši bych červen, aby se udělala pořádná propagace a nebylo to jen tak na rychlo Úsměv

žádná fotka

Teda ženy, vyste šikuly, tady se to rozjíždí už úplně navážno Úsměv
Já jsem též pro kredance, též bych se přikláněla spíš k tomu červnu aby bylo dost času to všechno zařídit a vypropagovat, nejde jen o náš čas ale i o čas veřejnosti. příspěvku na charitu se nebráním, za votáčení budu ráda Úsměv
A jestli budou i letáky, prosila bych pak poslat jeden k tisku, rozhodila bych to i tady na Strakonicku Úsměv

žádná fotka

Jj, leták bych taky prosila - udělám reklamu u nás v galeriia v dalších mistech, kde by by mohla tahle akce zaujmout:-) Snad už si nebudu ohledně termínu moc "vymrcovat", ale ideál by byla asi první půle června - nevím jak vy, ale od 15.6. se rozjíždí kolečko letošních svateb kamarádů a rodiny. Jinak jsme v návalu euforie už vytřídila další kousky a je to menší loďák, ještě že mám Kredance kousek:-D

Holky, pokud můžu taky přispět, tak mě ani tak nezáleží na měsíci, ve kterém to bude, ale rozhodně by mi to víc vyhovovalo třeba v pátek odpoledne, kvůli spojení.... Nejsem budějcká a v sobotu se autobusem rozhodně nedostanu, bohužel... :-( Hodně by mě mrzelo, kdybych o to přišla...

žádná fotka

Do toho bych šla taky... ale spíš až odmaturuju :-D A napadlo mě, že Slávie by na to byla celkem dobrá. Minulý rok tam takový menší blešák byl :-)

žádná fotka

Už se na to začínám těšit :-)

Celkem: 129 , Předmětů na stránce: 20 50 100