žádná fotka

Ahojte, moc se vás sice na termín neozvlo, ale nejvíc se uchytilo na červenec, tak to dáme 22.července (neděle).
Od dvou do čtyř, řekněme? Mohly bychom se sejít na zastávce Elba (vedle Alberta, staví tam tuším trolejáky 55 a 53) a pak v klidu vybrat v parku místo. Prosím, napište mi sem, kdo přijde, abychom tam pak nebyly 3.Široký úsměv

Co s sebou? Oblečení, doplňky, COKOLI. Úsměv A nějaké ty prašule, kdyby druhá strana nechtěla měnit.Úsměv

žádná fotka

Já se tedy nezúčastním, nevyhovuje mi datum. Úsměv Ať vám to vyjde Úsměv

žádná fotka

Píšu si do diáře a už se těším Úsměv

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 17.07.2012 20:09, (náhled)

Já taky.Úsměv)

žádná fotka

Já přijdu, pokusím se s sebou vzít i nějaké kámošky, aby nás bylo víc..

žádná fotka

Tak šup, holky, kdo ještě příjde krom holek, co mi psaly do zpráv a sem? Úsměv

žádná fotka

Já se též připojuji Úsměv)

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 18.07.2012 21:55, (náhled)

Budu se těšit! Úsměv

žádná fotka

Kdybych měla nějaký věci na prodej tak bych přišla, ale bohužel nemam Široký úsměv Úsměv

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 18.07.2012 22:03, (náhled)

Zkus se podívat jestli si třeba něco nevybereš.Úsměv Víš jak super se budou naživo smlouvat ceny? A bude to bez poštovnýho.Mrknání Plus, třeba najdeš nový kámošky..Úsměv

žádná fotka

jen technická otázka.. kam to vystavíte? :O a co když bude pršet? .. nějak si to nedokážu představit, ??

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 18.07.2012 22:18, (náhled)

Tam jsou všude možně lavičky.Úsměv A taky jsou schovaný ty lavičky pod stromy.Úsměv A když bude nejhůř, vytáhnu deštník a pofrčíme někam jinam.Úsměv Přinejhorším na dětské hřiště.Široký úsměv

žádná fotka

Já bych taky přišla, jenže bohužel nebudu v Teplicích cca do 15. srpna smutně se usmívá Kdyby se udělal nějaký sraz i později, určitě bych přišla Úsměv

žádná fotka

Tak mě to bohužel nevyjde..smutně se usmívá Užijte si to!Úsměv

žádná fotka

Tyjo, holky, nás tam nakonec půjde pět.Široký úsměv

žádná fotka

Já možná dorazím Úsměv

žádná fotka

Holky, tak zatím to vypadá, že účast nahlásilo 9 lidí (včetně měŠiroký úsměv), ale je možný, že jsem přehlídla nějakou zprávu, nebo tak.Úsměv Doufám, že někdo to jen neohlásil a přijde nás víc.Úsměv A i kdyby ne, snad bude aspoň sranda.Úsměv Nezapomeňte s sebou deštníky, prašule, věci na výmenu/prodej, dobrou náladu.Úsměv V 14:00 na Elbě.Úsměv

žádná fotka

Ahoj holky, moc mě to mrzí, ale nakonec mi to nevyšlo Pláč doufám, že jste si to užily a opět něco takového bude Rocker

žádná fotka

AAhooj, byla a ještě jsem i teď v práci, nebudete dělat něco znovu? Úsměv