Celkem: 68 , Předmětů na stránce: 20 50 100
žádná fotka

Ahoj, slyšeli jste už o Knihoběžníkovi. já se tam teď zaregistrovala a vypadá to skvěle. Teď čekám, až mi příjdou nálepky :-) http://www.knihobeznik.cz + video http://youtu.be/YH64XMAa-hI

žádná fotka

To neznám ale vypadá to je naprosto supr!Něco jako geocatching...ale záleží na tom co je to za knížky..
Hmm tak jsem koukala na tu mapku a u nás nic nenísmutně se usmívá

Vypadá to zajímavě, škoda, že v mém okolí není skoro nic smutně se usmívá

žádná fotka

žejo!Úsměv mě to taky úplně nadchlo. Tak s tím u vás v okolí začněte vy a třeba se přidají další:-)

žádná fotka

Super nápad! Zítra se asi vydám jednu "ulovit" Úsměv

žádná fotka

Jé, díky za tip, už jsem si nechala poslat ty nálepkyÚsměv Doufám, že se to trochu rozšoupne, v mém okolí také zatím nic není..

žádná fotka

Je to skvělý nápad, ale myslím, že se budou knihy hodně "ztrácet" smutně se usmívá

žádná fotka

To vidím poprvé a je to úžasné! Úsměv Asi se hned přidám! Úsměv

žádná fotka

Woww..Úsměv to je naprosto úžasný nápad. Určitě se přidám

žádná fotka

Už jsem se přidala, objednala si nálepky, a dala kolovat čtyři knížky, který už nečtu. Čím víc nás tohle udělá, tím větší bude výběr, takže do toho Úsměv nálepky jsou zadarmo a přišly opravdu za chvilku Úsměv

žádná fotka

Teda, to vypadá dobře. Díky za upozornění Úsměv

žádná fotka

Ano Super nápad, také se přidávám. Úsměv
Je vidět, že na Slovensku je toho plno. Chtělo by to rozšířit i tady.Úsměv

žádná fotka

O tom jsem slyšela před strašně moc lety, možná to ani nebyl konkrétně tenhle projekt, možná to bylo něco ze zahraničí, každopádně mi to přijde hrozně roztomilý, škoda, že nemám na čtení čas.. smutně se usmívá

žádná fotka

no teda,to je uplne super!Hned jak budu mit volno,tak se zapojim a poslu knizky.mam jich doma horyÚsměv

žádná fotka

Jé, to zní moc fajn! Prolezu knihovnu a uvidím, co můžu udělatÚsměv Myslím ale, že i kdyby si třeba pět lidí knížku přečetlo a pak se ztratila, holt pět dalších lidí z knížky mělo užitek a přispěla jsem k zušlechťovaní národaÚsměv

žádná fotka

To se mi líbí..... bude léto, taky to zkusím..... :-)

Putovní knihy

žádná fotka

přišly už někomu nálepky? Žádala jsem před více než týdnem.. A jednu knížku už jsem našla Úsměv

žádná fotka

Tak jsem se zaregistrovala...a pochopila jsem správně, že když knihu najdu, můžu si ji vzít domů, přečíst a pak ji dát úplně na jiné místo? Úsměv

žádná fotka

No jo je výborné! Díky za tip, určitě je fajn když se to rozšíří! Hned po zkouškovém půjdu po knížkách Úsměv

žádná fotka

akorat teda moc nechapu to s tema nalepkama?Kde o ne zadate?

jo,uz to vidimŠiroký úsměv

Celkem: 68 , Předmětů na stránce: 20 50 100