Celkem: 383 , Předmětů na stránce: 20 50 100
žádná fotka

Ahoj, přiletělo Vám někdy něco vtipného, nepochopitelného, nebo nad čím jste kroutily hlavou, do vzkazníku? Pochlubte se Široký úsměv

žádná fotka

Ha, tak nedávno mi slečna psala na jednu kabelku, jestli je ještě volná, a já že jo a jestli ji mám rezervovat, a ona: "hele jo budes hodna" a za chvilku napsala: "hele nic prosimte ozvala se mi slecna s hnedou kozenou kabelkou tak beru radsi tu promin zatiiim" - tak jsem se zmohla jenom na "Hele hele, tak dobře" Široký úsměv

žádná fotka

slečna mělo u svetru +88%

kristynkak 25.06 16:29
ahoj moc se mi líbí tento svetr,,ale ta navýšená cena je vysoká nedohodneme se na jiné vč pošty?

xxxxxxxx025.06 21:03
Sorry ale ten svetr jsem koupila za 500. Navýšená cena by to byla ,kdybych tam měla 300. A sorry ,už mám zájemce.

to mě pobaviloŠiroký úsměvDD

taks em jí napsala tak sorry Široký úsměv

žádná fotka

Mě tuhle slečna napsala: Jak se ty boty nosí? Normální klasický gumový balerínky s otevřenou špičkouŠiroký úsměv Kdyby se zeptala, zda jsou pohodlné nebo něco podobného tak ok, ale tohle mi vyznělo spíš jako mám si je nazout na ruku, ucho nebo nos....

žádná fotka

Prosba o slevu z předmětu za 10 kč Mrknání

žádná fotka

Prosba o darování saka - údajně je slečna sociální případ (opravdu tohle mi napsala) Rocker

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 09.07.2012 21:24, (náhled)

Široký úsměvDD tak to je moc! Široký úsměv

žádná fotka

sociální případ Široký úsměv ach jo

žádná fotka

Široký úsměv

žádná fotka

eště mi přijdou vtipné dotazy na výměnu u veci za 30 a méně korunŠiroký úsměvD

žádná fotka

mě se nejvíc líbí jedna nejmenovaná slečna, která ráda píše snad ke každému předmětu o výměnu a osobní předání, i když se ani nezeptá jestli třeba vyměňuji..ale to je nic oproti vašim zážitkům Široký úsměv

žádná fotka

Široký úsměv pobavila jsem se Široký úsměv

žádná fotka

mě vždy fascinuje když slečna je ta sebejistá a učí si svou cenu a je problém když si dovolím odporovat Široký úsměv teď mi došla zpráva, že slečna bere za 150 kč moje šaty, které mám za 200 a že je potřebuje co nejrychlej a poslala mi adresu Široký úsměv

žádná fotka

Široký úsměv tuhle si slečna napsala o vestu (která není moje, ale kamarádky) a já se jí zeptala na kraťasy, které by se možná kámošce líbily, po nerovných cenách jsem vybrala levnější náušnice, ať nemusí moje kamarádka doplácet a napsala jsem: ,,ty jsou hezké, zeptám se kámošky, ta vesta je její Úsměv nejpozději zítra by se měla ozvat Úsměv,, (jako že se jí má ozvat osobně, jestli se jí ty náušnice líbí) a ona mi na to: ,, jaká vesta? ,, Široký úsměv Široký úsměv Široký úsměv a to bylo všechno tak během 10 minut, určitě ne více Široký úsměv tak já na to: ,,Široký úsměv Ta tygrovaná,, Široký úsměv a ona: ,,no jo, Široký úsměv promin, ale na co se ji zeptáš? ,, Široký úsměv Široký úsměv Široký úsměv z toho nemůžu, asi byla zhulená, nebo co (nemyslím to špatně, jen mě fakt pobavila) Široký úsměv

žádná fotka

No, jednou mi psala slečna a chtěla 3 věci (2 vůně a boty). Každá stála 60 Kč, ona se mě ptala, za kolik to bude. Dala jsem jí slevu, za vše i s poštou (jako balík, kvůli botám) že chci 200 Kč a ona ne, že to bere za 150 Kč Široký úsměv Přičemž správně by to mělo být cca 240 Kč Široký úsměv

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 09.07.2012 21:38, (náhled)

No tak to je fakt síla teda..... drzost si takto poroučet.... a hlavně si asi dost fandí Široký úsměv Široký úsměv Široký úsměv

žádná fotka

Mě tady pobavila jedna uživatelka, která mi napsala (už s takovou tou jistotou, že jí 100% musím vyhovět) ať jí zamluvím košili za 80 korun do mateřské ... tak jí píšu, kdy že má tu mateřskou? Prý až za měsíc. Slušně jsem se omluvila, že to je dlouhá doba a že po špatných zkušenostech, kdy se o dlouho zamluvené zboží nikdo nehlásí, zamlouvám jen na pět dní. To jsem si asi dovolila moc. Ihned se do mě pustila a byla z toho hádka na několik zpráv Široký úsměv Příště radši ignor.

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 09.07.2012 21:44, (náhled)

podle mě je to teda normální Úsměv taky když vidím, že u nějakého předmětu nikdo nepíše a dlouho je zveřejněný a stojí např 90 kč, tak nbapíšu: 100 i s poštou a beru hned Úsměv a když se to paní nebude líbit napíše: ,, 120minimálně,, a já třebas: ,,tak 110,, a je dohodnuto Úsměv

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 09.07.2012 21:44, (náhled)

nakonec se omluvila že to bylo nedorozumění ale poté, co jsem odmítla dobírku, tak přestala reagovat, takto podobně mi ale píše více slečen

také mě udivuje, když nějaká slečna po mě chce výměnu, ještě se ani neptá jestli vůbec měním a píše něco jako: vyber si něco u mě ,chci tvoji mikinu ! ... nedejbože kdybych si nic nevybrala, to pak dostanu nadané, že jsem rozežraná, vždyť zrovna ona má úžasné věci Široký úsměv

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 09.07.2012 21:47, (náhled)

ano v jisté míře je to v pořádku, ale chtělo by to trochu slušnosti a ne aby : beru za 100 i s poštou, tady je moje adresa, pošli mi to první a až to dojde tak ti to zaplatím a pošli nejlépe ihned ! Široký úsměv podobné jednání zažívám tak 1x až 2x do měsíce

Celkem: 383 , Předmětů na stránce: 20 50 100