Celkem: 61 , Předmětů na stránce: 20 50 100
žádná fotka

Ahoj slečny Úsměv Už delší dobu jsem přijatá na UPOL v Olomouci, konkrétně na filozofickou fakultu. Začínám teď ale bohužel řešit, že všechny moje kamarádky míří do jiných měst, takže budu muset (bohužel) jít bydlet na koleje, což se mi moc nechce :/ Zajímá mě, jaké máte zkušenosti s olomouckými kolejemi, kde bydlíte vy a co se vám zdá jako lepší varianta (koleje x byt) Úsměv Popřípadě, jestli má některá z vás stejný problém jako já Úsměv

A samozřejmě mě zajímá úplně všechno o této škole, takže prosím piště, ať se mám na co těšit (nebo čeho se mám obávat) Úsměv

žádná fotka

no ja jsem na kolejich a pohoda, byla sem na 17.listopadu, sice byli zachody na chodbe ale bylo to ok a hlavne to bylo blizko na smeralovi koleje, kde byli chodbovice Široký úsměv ( na smeralky nechod, tam je to nic moc, jsou az 4 na pokoji) jinak je to tam paradni Úsměv

žádná fotka

Ahoj, jsem ráda, že je tu někdo, kdo je v úplně stejné situaci jako já Široký úsměv. Taky jsem přijatá na filozofickou, moc se tam těším, ale budu tam sama samotinká, protože mám Olomouc přes 200 km daleko a nikdo ze známých se tam nechystá. A také budu na koleji..
Co se reakcí týče, tak jsem zatím slyšela vesměs samá pozitiva, takže doufam, že Olmík naplní moje očekávání Úsměv)

žádná fotka

hej niceho se nebojte holky, vsechno je tam paradni, taky sem tam sla sama a ted si vuebc nestezuju Úsměv a navic se seznamite hned, je tam spustu lidi , co tam de uplne samo Úsměv

žádná fotka

Tak to jsem ráda, zatím jsem na koleje slyšela taky jen samou chválu Úsměv A nemáte někdo zkušenosti s buňkovým typem? Já nevím no, společný sociálky na chodbě mě moc nelákají...

žádná fotka

Olomouc je naprosto úžasné město na studium Úsměv Jinak jestli můžu doporučit, tak pokud vyloženě netoužíte po kolejním životě, domluvte se s kamarádkama a běžte na privát. Cenově to vyjde většinou nastejno nebo i levněji a komfort daleko větší Úsměv

žádná fotka

Přesně no, doufám, že na takovou kolej se záchodama na chodbě nebudu muset jít Široký úsměv Mě by spíš zajímalo, jestli si někde na koleji můžu nechat kolo a vzít si svoji matraci? Široký úsměv

žádná fotka

rabbit-heart: já vím, jenže kamarádky jsou všechny do Brna nebo Prahy, jdu do Olo sama :/
m4rtina: a ty už jsi někam na kolej přihlášená? Úsměv

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 01.07.2012 20:44, (náhled)

Aha, tak to je blbé. Ale zase na koleji budeš taky s neznámýma lidma, tak co se třeba domluvit na ten byt s někým tady na VV? Mrknání

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 01.07.2012 20:44, (náhled)

No já jsem si podávala tu žádost, ale zatím mi žádnou kolej nepřidělili. Snad ten jejich systém chápu dobře Široký úsměv. O kolej jsem žádala už během června, hned jak mi přišel dopis a doteď mám u "Stavu žádosti" nerozhodnutá. Tak nevím no.. pořád čekám. Zase píšou, že ty žádosti se můžou posílat až do 16. 7.
"Podáním žádosti se tato pouze zaregistruje! Žádosti bude možno podávat v prvním kole do 16.7.2012! Výsledky Ubytovacího řízení budou zveřejněny neprodleně po zpracování údajů, nejpozději však 24.7.2012. "

žádná fotka

Ahoj holky, chodila jsem taky na UPOL na fildu - bohemistika a žurnalistika a nebojte, můžete se těšitÚsměv Olomouc je krásná, všude je to kousek, jsou tam krásné parky a velmi přátelští lidé. Stejně tak dobře se dá sehnat brigáda. Jinak jsem bydlela dva roky na kolejích - Neředín. Bylo to sice daleko, ale bydlení bylo jedno z těch lepších. Jedinou nevýhodou byly manželské postele Široký úsměv Spát s cizím člověkem na jednom lůžku není nic moc Široký úsměv Ale jak už bylo řečeno, priváty jsou určitě lepší, navíc v Ol nejsou ani moc drahé. Poslední rok jsem bydlela přímo na náměstí v krásném pavlačovém domě. Byt byl plně vybavený, vše bylo nové a cokoliv jsme potřebovali, paní domácí nám dokoupila. Byt stál se vším všudy 8500 a bydleli jsme tam ve třech, takže jsme se krásně podělili. Jinak paní pronajímala byty v domě studentům, klidně mi napište do zprávy, mohů vám dát kontakt. Sama se teď z Olomouce s hodně těžkým srdcem stěhuju do Prahy. Ol je prostě srdcová záležitost. Jinak moje zkušenost s kolejí byla taková, že jsem bydlela 350 km daleko a moje žádost byla zázračně ztracena Široký úsměv Takže jsem tam dva týdny tak nějak přežívala, a pak mě bez problémů ubytovali na pokoji, který zůstal po studentech, kteří nenastoupili, takže s dodatečným ubytováním také nebývají problémy Úsměv

žádná fotka

Ahoj, já jsem z Prahy, v Ol. jsem studovala práva. 3 roky jsem bydlela na privátě (kontakt nedám, protože byt už je prodaný), vzhledem k tomu, že jsem spíš samotář a introvert, tak mi to vyhovovalo, ale asi je lepší, aspon ze začátku, seznamovat se s lidma, takže doporučuju kolej. Já bydlela rok pak na Václavkách (takový paneláček), tam byly 3 pokoje na koupelnu a wc, 3 umyvadla a konvice na 3 pokoje o celkem 8 lidech. Kolej byla tehdy (2007/2008) nově rekonstruovaná, nový nábytek, bydlela jsem s holkama z peďáku. Pak jsem byla rok na kolejích blíž práv (nevím název, poraďte někdo), nízká delší budova, tam to nebylo tak hezký, ale zas jen 6 lidí na wc a koupelnu, ale menší a hnusná kuchyňka. Tak si vyber :-)

žádná fotka

rabbit-heart: to jsem původně chtěla, ale zatím se nikdo nechytá Široký úsměv
m4rtina: já právě ještě nežádala, pořád tak nějak doufám, že nakonec půjdu s někým na byt Široký úsměv Ale nevím, asi se teda budu muset co nejdřív přihlásit :/
shelbynka: žurnalistika? tak to jsi můj člověk, taky tam jdu Úsměv nemáš nějaký tipy? třeba mě strašně zajímá, jestli je žurna v Olo opravdu tak "špatná", jak tvrdí brňáci a pražáci... A měla jsi pak problém sehnat práci? Úsměv Jinak nad Neředínem jsem taky uvažovala, ale ta "dálka" mě docela odrazuje...
jillina: tak to je fakt, že jsi byla na kolejích spokojená Úsměv asi to nebude zas tak hrozný Úsměv

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 01.07.2012 21:04, (náhled)

Neředín není vůbec daleko, tramvají jsi v centru za pár minutek Úsměv Olomouc je fakt maličká, tam není daleko vlastně nic Široký úsměv

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 01.07.2012 21:10, (náhled)

No, takže jsi mi nasadila brouka do hlavy... Nevím, možná zkusím klasický koleje a pak tam najdu někoho, s kým budu chtít jít do bytu Úsměv

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 01.07.2012 21:04, (náhled)

Já jsem teda přijata na CARITAS a UPOL (charitativní a soc. práce), ale taky začínám hledat bydlení v Ol., ale spíš teda byt- do kolejí se mi moc nechce Široký úsměv

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 01.07.2012 21:28, (náhled)

Mně právě taky ne :/ Ale zas když je všichni tolik chválí, tak nevím Široký úsměv Nemáš to náhodou na teologické? Úsměv

žádná fotka

no já měla i střední dost daleko od bydliště a první rok jsem byla na internátě ,.. no a hned ve druháku jsem si našla privát, protože to bylo vážně strašné Široký úsměv.. takže už se něčemu podobnému chci vyvarovat a nedávat tomu zbytečně šance Široký úsměv jojo, na teologické jsem Úsměv

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 01.07.2012 22:03, (náhled)

Aha, tak to jo Úsměv A už si něco hledáš nebo tak? Nehledáš spolubydlící? Široký úsměv Budeme se potkávat - já budu na filmových vědách v uměleckým centru hned vedle teo Úsměv

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 01.07.2012 21:28, (náhled)

Myslím,že Caritaska má Václavky ,ale NEŘEDÍN jsou pěkné koleje,školu mám za sebou ,toho učení je dost tak asi bych neřešila ted co a jak,vždy jde pak si něco najít i na škole jsou nabídky, hodně zdaru v učen.
í mučení.

Celkem: 61 , Předmětů na stránce: 20 50 100