Už mě ty "vysačky" štvou :)

Holky prosím, VISAČKA je fakt od slova VISET, není to předpona "VY"
![]()

![]()
jo "lepka" to je taky "pjeknéééé" ![]()
chvíli jsem přemýšlela co ta lepka může být za nálepku ![]()

To já našla netopír místo netopýr .. a pak šukeň taky pěkný

Jo a dobrý slovo je "podpadky"... to si myslím, že je vyšší stupeň než ty ostatní, protože se to dá triviálně odvodit.
A náhodou mě napadá tato osvěta (s votočvohozem nesouvisející): cca se čte "cirka", nikoli "cé cé á"! Šiřte tuto vědomost! Je to totiž opravdu hrozné!
![]()

se to tady hezky rozjelo, snad to alespoň někomu napomůže ![]()

ach né, já nevěděla, že SCHÁNÍM je s H. teď mě proklejete ![]()

surferrosa: jo, přesně!!! vždycky z toho rostu příšerně! za cécéá bych vraždila.

No jo no někdo umí češtinu, někomu jde tělocvik, někdo umí zpívat....někdo maluje a někomu jdou jazyky, hold každý nemůže být mistrem oboru ve všem..existuji dyslektici a ti i kdyby chtěli psát spisovně se nenaučí, někdy mě to také bije do očí..ale ....

no jo no, já už to fakt nevydržela, protože obzvlášť s "vysačkami" to tu vypadá, že je dyslektická polovina národa ![]()

já mám bratra dyslektika i dysgrafika a někdy by teda ani on nenaházel takovýhle hrubky
mě teda třeba vytáčí taky "rifle".. to prostě neznamená "džíny"!!!!! rifle byla jedna z prvních značek džínů, co u nás byly dostupný.. to je jako kdybyste třeba cigaretám celkově neříkaly cigarety, ale petry a v trafice si řekly o petry značky marlboro!

fairy: dys-lidi se to v dnešní době nenaučí hlavně proto, že jsou na ně ve škole moc mírní; moje máma je taky dyslektička, ale chodila na základku v padesátých letech, tak do ní ten češtin holt natloukli, i když z dnešního pohledu byli učitelé zlí a nespravedliví.
Google Chrome má kontrolu českého pravopisu a červeně podtrhává chyby; myslím, že jednodušší už to nemůže být (i když mu teď zmrvili startovní stránku... ale jinak super prohlížeč)