Celkem: 200 , Předmětů na stránce: 20 50 100
žádná fotka

Holky prosím, VISAČKA je fakt od slova VISET, není to předpona "VY" Široký úsměv Široký úsměv

žádná fotka

Široký úsměv a podobnych perel by se tu naslo vic...

žádná fotka

Líbí se mi šatičky s lepkou (psí obleček).

žádná fotka

Široký úsměv

jo "lepka" to je taky "pjeknéééé" Široký úsměv

chvíli jsem přemýšlela co ta lepka může být za nálepku Široký úsměv

žádná fotka

je to strašný, i slova typu teť a tak..

žádná fotka

A nebo ryfle Široký úsměv

žádná fotka

no ale LEPKA asi zatím vede Široký úsměv Široký úsměv

žádná fotka

tunyka mě taky dostává

joooooooo a obědnala Široký úsměv

žádná fotka

To já našla netopír místo netopýr .. a pak šukeň taky pěkný

žádná fotka

Já teda nejvíc nesnáším "scháním".

žádná fotka

Jo a dobrý slovo je "podpadky"... to si myslím, že je vyšší stupeň než ty ostatní, protože se to dá triviálně odvodit.

A náhodou mě napadá tato osvěta (s votočvohozem nesouvisející): cca se čte "cirka", nikoli "cé cé á"! Šiřte tuto vědomost! Je to totiž opravdu hrozné!Ajeje! Udivený

žádná fotka

Široký úsměv se to tady hezky rozjelo, snad to alespoň někomu napomůže Široký úsměv

žádná fotka

Jo, podpadky jsou hrůza x.x

žádná fotka

ach né, já nevěděla, že SCHÁNÍM je s H. teď mě proklejete Široký úsměv

žádná fotka

surferrosa: jo, přesně!!! vždycky z toho rostu příšerně! za cécéá bych vraždila.

žádná fotka

No jo no někdo umí češtinu, někomu jde tělocvik, někdo umí zpívat....někdo maluje a někomu jdou jazyky, hold každý nemůže být mistrem oboru ve všem..existuji dyslektici a ti i kdyby chtěli psát spisovně se nenaučí, někdy mě to také bije do očí..ale ....

žádná fotka

no jo no, já už to fakt nevydržela, protože obzvlášť s "vysačkami" to tu vypadá, že je dyslektická polovina národa Široký úsměv

žádná fotka

já mám bratra dyslektika i dysgrafika a někdy by teda ani on nenaházel takovýhle hrubkyŠiroký úsměv

mě teda třeba vytáčí taky "rifle".. to prostě neznamená "džíny"!!!!! rifle byla jedna z prvních značek džínů, co u nás byly dostupný.. to je jako kdybyste třeba cigaretám celkově neříkaly cigarety, ale petry a v trafice si řekly o petry značky marlboro!

žádná fotka

copak rifle ale "RYFLE" je horší Široký úsměv Široký úsměv

žádná fotka

fairy: dys-lidi se to v dnešní době nenaučí hlavně proto, že jsou na ně ve škole moc mírní; moje máma je taky dyslektička, ale chodila na základku v padesátých letech, tak do ní ten češtin holt natloukli, i když z dnešního pohledu byli učitelé zlí a nespravedliví.

Google Chrome má kontrolu českého pravopisu a červeně podtrhává chyby; myslím, že jednodušší už to nemůže být (i když mu teď zmrvili startovní stránku... ale jinak super prohlížeč)

Celkem: 200 , Předmětů na stránce: 20 50 100