Vyhlášení vítězů iPodu Nano 16GB

Celkem: 63 , Předmětů na stránce: 20 50 100
vinc
říká:

A je to tady! Už vás nebudeme déle napínat a prozradíme vám, kdo bude odteď poslouchat hudbu ve skvělé kvalitě iPodu Nano 16GB:

1. 986 kliknutí
2. 979 kliknutí
3. 922 kliknutí
4. 865 kliknutí
5. 733 kliknutí

Všem výherkyním ze srdce blahopřejeme Kytka a v období mezi 23.-29.2 jim na adresu udanou při ověřování totožnosti zašleme jejich ceny spolu s verifikačním dopisem.

Ve stejném období odešleme i placky a ekologické notýsky všem, kteří se zúčastnili naší soutěže a podařilo se jim nasbírat dostatečné množství kliknutí. Pokud si zároveň požádali o ověření totožnosti, obdrží spolu s tím i verifikační dopis, v opačném případě budou dotázáni na adresu prostřednictvím emailu registrovaného na této stránce.

Děkujeme vám za účast a už teď se můžete těšit na další soutěže s VotočVohoz!

veruwee
říká:

No super Úsměv

maruskav
říká:

Týjo! 986, nechápu, jak je to možné :OO Já mám 3 Široký úsměv. Gratuluju Úsměv))

krhoev
říká:

Úsměv páni, gratuluji Mrknání a závidím všem co čestně vyhráli Úsměv)

elle
říká:

Diky, diky moc! Sestřička vam bude vdecna Úsměv

siminn
říká:

No nic no...aspoň notes a placka Široký úsměv ale jinak gratuluji...

janka.leskova
říká:

Jsem moc natešená ! Pááárty!
Jaké barvy je IPOD ? Hvězdička

grillica
říká:

mně se tomu nechce věřit! už se těším na balíček a radost z dárku, který někoho čeká Úsměv

elle
říká:

Janka.leskova: taky by me zajimaloÚsměv neni to nijak dulezite,ale segra miluje cernou a ruzovou,hlavne ruzovou Široký úsměv

svetlana.pospisilova
říká:

WTF??? Kde jste sebraly tolik kliknutí, proboha???? .D

forjames
říká:

Měla jsem 190 kliknutí docela slabé no... Široký úsměv Na Facebooku mám 294 přátel takže bych toho stejně asi nedocílila i kdybych se sebevíc snažila... smutně se usmívá Takže výherkyním gratuluji... Úsměv A já se budu těšit na placku a notýsek, který dám do tomboly na náš maturitní ples... Úsměv

krhoev
říká:

Široký úsměvŠiroký úsměv no sou šikovný fakt Široký úsměvŠiroký úsměv tolik práce sem si s tím nedala

veruwee
říká:

Vyčarovali. Mrknání

forjames
říká:

To já jsem si práci dala, ale nenapadlo jak jina to získat než přes přátele na FB... Široký úsměv

flowing-minds
říká:

Mně by i napadl způsob, jakým se tolik hlasů dá získat, jenže ten byl jaksi zakázán, že.Široký úsměv ale.. no, to je jedno, už je po soutěži, tak nezbejvá, než doufat, že další bude losovací, takhle by to vyhrávali pořád ti samí..Široký úsměv

svetlana.pospisilova
říká:

Taky doufám, že příští soutěž bude založená na něčem jiném, protože už NIKDY nehodlám tolik lidí otravovat s nějakým blbým kliknutím Široký úsměv už takhle mi z toho hrabalo a myslím, že jsem si dost lidí znepřátelila Široký úsměv

léňa němcová
říká:

Úsměv holkám gratuluju Úsměv a hlavní je že nejsem šestá ! Široký úsměv Široký úsměv Jinak ne že bych si tak věřila, ale proč neudělat další soutěž třeba výtvarnou ? Losování je na prd, je to jen o štěstí nikoli o snaze Mrknání

Nicol Janečková
říká:

Jeste by me zajimalo kolik z nich je podvod... Úsměv

flowing-minds
říká:

léňo, já bych řekla, že výtvarná soutěž by byla fajn, ale opět, ne všichni jsou nadaní, že.Široký úsměv Takže možná podmínit soutěž nějakým výtvarným kouskem, třeba naklesli, jak si představuješ štěstí (jakožto abstrakce) nebo tak něco, je úplně jedno, co (napadlo mě to, protože to zrovna děláme ve škole Široký úsměv).. ale rozhodnutí o výhře bych nechala na losování, ono lidi si můžou zařídit různé protekce, nebo třeba i tisíc olajkování zrovna jejich výtvoru atd.. takže myslím, že losování je nejspravedlivější.Úsměv

ivet.
říká:

a já pořád nechápu, o jaké kliknutí kam šlo Udivený Culení

Celkem: 63 , Předmětů na stránce: 20 50 100