mně se tomu nechce věřit! už se těším na balíček a radost z dárku, který někoho čeká ![]()
Janka.leskova: taky by me zajimalo
neni to nijak dulezite,ale segra miluje cernou a ruzovou,hlavne ruzovou ![]()
Měla jsem 190 kliknutí docela slabé no...
Na Facebooku mám 294 přátel takže bych toho stejně asi nedocílila i kdybych se sebevíc snažila...
Takže výherkyním gratuluji...
A já se budu těšit na placku a notýsek, který dám do tomboly na náš maturitní ples... ![]()
To já jsem si práci dala, ale nenapadlo jak jina to získat než přes přátele na FB... ![]()
Mně by i napadl způsob, jakým se tolik hlasů dá získat, jenže ten byl jaksi zakázán, že.
ale.. no, to je jedno, už je po soutěži, tak nezbejvá, než doufat, že další bude losovací, takhle by to vyhrávali pořád ti samí..![]()
Taky doufám, že příští soutěž bude založená na něčem jiném, protože už NIKDY nehodlám tolik lidí otravovat s nějakým blbým kliknutím
už takhle mi z toho hrabalo a myslím, že jsem si dost lidí znepřátelila ![]()
holkám gratuluju
a hlavní je že nejsem šestá !
Jinak ne že bych si tak věřila, ale proč neudělat další soutěž třeba výtvarnou ? Losování je na prd, je to jen o štěstí nikoli o snaze ![]()
léňo, já bych řekla, že výtvarná soutěž by byla fajn, ale opět, ne všichni jsou nadaní, že.
Takže možná podmínit soutěž nějakým výtvarným kouskem, třeba naklesli, jak si představuješ štěstí (jakožto abstrakce) nebo tak něco, je úplně jedno, co (napadlo mě to, protože to zrovna děláme ve škole
).. ale rozhodnutí o výhře bych nechala na losování, ono lidi si můžou zařídit různé protekce, nebo třeba i tisíc olajkování zrovna jejich výtvoru atd.. takže myslím, že losování je nejspravedlivější.![]()