Browse

Objevuj

Nakupuj úžasné módní kousky ze skříní našich uživatelů!

Zapoj se

Chat

Prodávej a vyměňuj

Prodávej nebo vyměňuj oblečení, které už neunosíš a udělej si místo na nové!

Začni hned!

Get

Bav se s kamarády

Zapoj se do diskuze a probírej žhavá témata ve fóru.

Připoj se!

Celkem: 38 , Předmětů na stránce: 20 50 100
žádná fotka

Ahoj kamarádky a kamarádi!

Po předchozích úpravách designu a funkcí vám s radostí představujeme další VotočVohoz vychytávky:

1) Protože už jste označili více než 50% všech předmětů barvami, mohli jsme konečně spustit barevný filtr ve vyhledávání.

2) Rovněž jsme vyslyšeli vaše prosby a vrátili zpět základní řazení předmětů v katalogu podle aktualizování. Přesouvání na první místo však bude podléhat několika pravidlům: předmět se po aktualizování přesune na začátek katalogu maximálně jednou týdně a pouze pokud se jeho cena změní o 10% a více.

3) Upravili jsme kategorie v dámském katalogu a některé z nich jsme přesunuli jako subkategorii pod "Ostatní".

4) Změna ceny předmětu bude při prohlížení katalogu patrná na první pohled, a každý si proto mnohem rychleji všimne vašich slev.

Snad budete s našimi úpravami spokojení, protože brzy přijdou další! Rocker

žádná fotka

Super, jsem s tím spokojená! Úsměv

žádná fotka

Ten smajlík Rocker Široký úsměv

žádná fotka

Také jsem s tím spokojená Úsměv
Akorát mi pořád nejdou nahrávat fotky? Bude to zpřístupněno ještě dnes? Úsměv Děkuji

žádná fotka

parádaMrknání

žádná fotka

suprácký

žádná fotka

Co zanamenají ta zelená kolečka se šipkami, která mám u všech předmětů v mém katalogu, prosím? Úsměv

žádná fotka

a ty červená kolečka?

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 29.06.2012 11:24, (náhled)

Najeď na něj myší a uvidíš Mrknání

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 29.06.2012 11:52, (náhled)

Široký úsměv dík

žádná fotka

no já si řadila věci na stránku tak, aby se mi to hodilo a líbilo..a te'd to mám nějaké nesmyslné a pomíchané..achjo, trochu práce vniveč..nemám moc ráda změny..barvy jo, nějaké pomocné věci..ale spíš by bylo dobré něco jako černá listina a nemázání profilu bez souhlasu..ap. myslím si ...Culit se

žádná fotka

Jé, hele já na to klikla s tím, že si chci změnit cenu a ona se mi nová cena vygenerovala zcela sama z 299 na 269 - to se mi moc nelíbí, já si chci udělat slevu jakou chci já smutně se usmívá

žádná fotka

fashionclothes: tu slevu si můžeš přepsat na jakoukoli chceš ale když bude sleva menší než těch 10 % co ti vygenerovalo tak se ti to nepřesune v katalogu dopředu Mrknání)

žádná fotka

Ahá, už to chápu, je to bezva! Mrknání

žádná fotka

Jo supeeeer!

žádná fotka

Chci si radit predmety v me nabidce podle sveho, ne podle toho, ze mi nekdo napise o vymenu nebo rozmery a automaticky se predmet posune nahoru!!! To uz radeji razeni podle data vytvoreni, prosiiiiiiiiim vratte to zpatky Pláč Prosim o odpoved, proc neni mozne radit si predmety v nabidce dle sveho a pripadne kdy to bude zmeneno??? smutně se usmívá

žádná fotka

mě by zajímalo ,když jsem věc slevnila ale skryla ,tak až ji znovu dám do katalogu bude se to počítat jako změněná cena nebo už ne?Úsměv

žádná fotka

Tyhle změny jsou super! Konečně je to nějak smysluplné. Ale PROSÍÍÍM, připravují se už opatření proti podvodnicím? Mám na mysli hlavně černou listinu a nemožnost smazat profil bez souhlasu. Podvodnice se množí a jsou akorát škodné ty slušné uživatelky. Nechtěla bych, aby utekly jinam smutně se usmívá

žádná fotka

Prosím proč jsou ve fórech fotky zašedlé a rolovací?

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 29.06.2012 19:16, (náhled)

a hlavně mám vespod zimní věci a teď je mám všude..kosmetiku mám vepředu, celou a nechápu co s tím..pak to tu dopadá, že budou počáteční ceny extra vysoké, protože je musím nějak moc slevňovat, aby to bylo vidět..
no fakt se mi to nelíbí a nějak smysluplné se mi to nezdá..měla jsem pěknou stránku dle barevnosti a od každého něco a teď je má každodenní práce fakt v tahu... smutně se usmívá

Celkem: 38 , Předmětů na stránce: 20 50 100