VVV - VotočVohoz Vychytávky

Ahoj kamarádky a kamarádi!
Po předchozích úpravách designu a funkcí vám s radostí představujeme další VotočVohoz vychytávky:
1) Protože už jste označili více než 50% všech předmětů barvami, mohli jsme konečně spustit barevný filtr ve vyhledávání.
2) Rovněž jsme vyslyšeli vaše prosby a vrátili zpět základní řazení předmětů v katalogu podle aktualizování. Přesouvání na první místo však bude podléhat několika pravidlům: předmět se po aktualizování přesune na začátek katalogu maximálně jednou týdně a pouze pokud se jeho cena změní o 10% a více.
3) Upravili jsme kategorie v dámském katalogu a některé z nich jsme přesunuli jako subkategorii pod "Ostatní".
4) Změna ceny předmětu bude při prohlížení katalogu patrná na první pohled, a každý si proto mnohem rychleji všimne vašich slev.
Snad budete s našimi úpravami spokojení, protože brzy přijdou další! ![]()

Také jsem s tím spokojená
Akorát mi pořád nejdou nahrávat fotky? Bude to zpřístupněno ještě dnes?
Děkuji

Co zanamenají ta zelená kolečka se šipkami, která mám u všech předmětů v mém katalogu, prosím? ![]()

Najeď na něj myší a uvidíš ![]()

no já si řadila věci na stránku tak, aby se mi to hodilo a líbilo..a te'd to mám nějaké nesmyslné a pomíchané..achjo, trochu práce vniveč..nemám moc ráda změny..barvy jo, nějaké pomocné věci..ale spíš by bylo dobré něco jako černá listina a nemázání profilu bez souhlasu..ap. myslím si ...![]()

Jé, hele já na to klikla s tím, že si chci změnit cenu a ona se mi nová cena vygenerovala zcela sama z 299 na 269 - to se mi moc nelíbí, já si chci udělat slevu jakou chci já ![]()

Chci si radit predmety v me nabidce podle sveho, ne podle toho, ze mi nekdo napise o vymenu nebo rozmery a automaticky se predmet posune nahoru!!! To uz radeji razeni podle data vytvoreni, prosiiiiiiiiim vratte to zpatky
Prosim o odpoved, proc neni mozne radit si predmety v nabidce dle sveho a pripadne kdy to bude zmeneno??? ![]()

Tyhle změny jsou super! Konečně je to nějak smysluplné. Ale PROSÍÍÍM, připravují se už opatření proti podvodnicím? Mám na mysli hlavně černou listinu a nemožnost smazat profil bez souhlasu. Podvodnice se množí a jsou akorát škodné ty slušné uživatelky. Nechtěla bych, aby utekly jinam ![]()

Prosím proč jsou ve fórech fotky zašedlé a rolovací?

a hlavně mám vespod zimní věci a teď je mám všude..kosmetiku mám vepředu, celou a nechápu co s tím..pak to tu dopadá, že budou počáteční ceny extra vysoké, protože je musím nějak moc slevňovat, aby to bylo vidět..
no fakt se mi to nelíbí a nějak smysluplné se mi to nezdá..měla jsem pěknou stránku dle barevnosti a od každého něco a teď je má každodenní práce fakt v tahu... ![]()