Celkem: 49 , Předmětů na stránce: 20 50 100
žádná fotka

Ahoj, milá komunito!

Chystáme setkání VotočVohoz v Praze! Protože tu spolu všichni trávíme tolik času, bude určitě krásné poznat se naživo při společném pikniku a výměně oblečení!

Kdy? 20.6. 2012

V kolik? od 18h - open end

Kde? Riegrovy sady, Vinohrady

Co přinést? Protože se v parku nesmí grilovat, budeme si muset pohoštění připravit předem. Ať tedy každý přinese to, co má rád (jídlo a pití), a všichni se o to pak podělíme. Podrobněji se můžeme domluvit tady ve fóru. Vezměte sebou i oblečení a můžeme rovnou měnit.

Moc se na vás a vaše dobroty těšíme!
Jane

žádná fotka

Úžasný nápad, jen škoda že je to v Praze. Široký úsměv

žádná fotka

Škoda, že to není o prázdninách. Do Prahy to mám cca dvě a půl hoďky a poslední dobou jsem tam byla dost často, takže mě mamka už nepustí. Starostlivý

žádná fotka

ó.. piknik 17.6. i 20.6. Úsměv

žádná fotka

Ano, bude dvakrát. První piknik organizuje [aimeeadlerova]. Úsměv Takhle má každý možnost se zúčastnit, buď o víkendu, nebo přes týden.

žádná fotka

Udělejte někdy i v Ostravě Úsměv)

žádná fotka

jj v Ostravě Úsměv

žádná fotka

smutně se usmívásmutně se usmívásmutně se usmívá zrovna prijimacky, tak snad priste

žádná fotka

Taky jsem pro Ovu! Široký úsměv Úsměv

žádná fotka

A není v Praze nějaké dobré místo, kde se dá grilovat? To by bylo nejlepší s grilem... Já miluju křen a k němu se ty grilované věci docela hodí Široký úsměv

žádná fotka

Jestli o nějakém víte, tak klidně můžeme změnit plán. Úsměv

žádná fotka

Není to sice tak dobře v centru, ale jsou Úsměv http://www.praha.eu/jnp/cz/home/magistrat/tiskovy_servis/archiv_tiskovych_zprav/navstevnici_prazskych_lesu_mohou_zacit.html

Ale museli bychom sehnat gril... Já nejsem původem pražanka, takže v Praze nemám smutně se usmívá

žádná fotka

prídem,rada Úsměv
jane konečne ti snáď donesem to bolerkoÚsměv

žádná fotka

Super! Budu tam Mrknání

žádná fotka

Přemýšlím, že bych zašla. A je možné i prodávát, nebo jen otáčet?Úsměv

žádná fotka

Spíše to bude takové setkání s piknikem a jen vedle se můžeme domluvit na nějakých výměnách. Ale hlavní myšlenka je sejít se, jíst a pít. Úsměv

žádná fotka

já se pokusim dorazit. ten den jdu akorát na pohovor na vysokou,tak nevim jak na tom budu. Úsměv

žádná fotka

Jé, tak to by bylo fajn.... Jen jak se tam dohledáme...? :o)
Riegráče jsou veliké....

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 12.06.2012 00:14, (náhled)

jóó, bezva adriano!

Celkem: 49 , Předmětů na stránce: 20 50 100