Třídění podle barvy

Ahoj holky,
kvůli funkci třídění podle barev zakládám pro jistotu zvláštní téma. Aby mohlo správně fungovat, je zcela nutné, abyste nejdříve označily barvy svých předmětů (Profil předmětu => Upravit nabídku)
Až bude označena polovina všech předmětů na VotočVohoz, spustíme i filtrování podle barev! Do té doby není co filtrovat ![]()

díky, že si s tím dáváte tolik práce, až se to všechno vypiluje, bude to super! ![]()

anudshka: co jsem si tak všimla já tak u starých věcí před změnou to není nutné ale jakmile dáš upravit nabídku tak to musíš vyplnit jinak ti to napíše že není vyplněná barva..takže pokud dáváš nový nebo upravuješ starý tak to nastavit musíš pokud starý nebudeš obnovovat tak nemusíš![]()

Řekla bych, že když se to tu píše, tak jo.
Já nevím jak ty,a le já taky uvítám filtrování podle barev.. ale když si lidi řeknou, že když stačí jen půlka předmětů z VV, tak se na to vykašlou a počkaj, až to udělaj ostatní, tak se filtrování asi nikdy nedočkáme.
Takže já mám už označeno a těsším se na to, až filtr začne fungovat.
)

Už jsem si barvičky u většiny věcí nastavila
Akorát jsem měla problém u spousty kousků vůbec určit, kam tu věc zařadit. Ale chápu, že odstínů barev je strašně moc a že to snad ani nejde je všechny dát do výběru.

Já teda chci nastavit barvu, klikám klikám a nic to nedělá, barva se neoznačí.

Jestli chceme, aby fungoval filtr podle barev, je podle mne potřeba označit už zadané fotky..nemusíte po jednom, stačí najet na moje předměty a dát označit barvu a pak ukázat bez barev a můžete označit u všeho najednou, není třeba nic rozklikávat ani upravovat nabídku
aspoň já to tak udělala..na závěr se musí dát submit save..
mmch kolik z těch cca 120 tis. předmětů to má označeno, jako jestli se dočkáme v nejbližší době ![]()

označeno!
tak holky šup, ať nám to filtrování už může co nejdřív fungovat ![]()

mania: Zkus se kouknout na monitor z jiného úhlu nebo snížit jas, po označení je to v hodně světle šedém rámečku, taky jsem to chvíli hledala ![]()

Zajímalo by mě, jestli je v plánu do budoucna přidání dalších barev, jako béžová, vínová, lososová, tyrkysová atd., případně vzorů (proužky, kostky, punítky)? Dost by to usnadnilo vyhledávání ![]()

barvy jdou..jen si zvykám, že není béžová..ale je tělová, asi..
ale nejdou mi otáčet fotky!! ![]()

Na opravě otáčení fotek pracujeme!