Celkem: 490 , Předmětů na stránce: 20 50 100
žádná fotka

Ahoj všichni!

Jak jsme před nedávnem slíbili, sdílíme s vámi zase více informací o nových změnách! Všechny tyto novinky velmi brzy spustíme. Prozatím ale máte možnost podívat se na ochutnávku toho, jak budou vypadat. Neváhejte navštívit tento odkaz a mrknout se, co přijde nového:

http://www.votocvohoz.cz/refresh2012

Větší fotky, vlastní složky v doručené poště, vyhledávání podle barev a další novinky jsou tu cobydup. Buďte trpěliví a už dnes v noci si budete užívat mnohem pohodlnější a krásnější VotočVohoz. Budeme vám moc vděční, když nám pomůžete tuto novou verzi testovat a nahlásíte nám každou chybu, která by se mohla vloudit. Celý zítřejší den vám proto budeme k dispozici, abychom mohli všechny případné potíže co nejdříve odstranit!

Nezapomeňte také vyjádřit svůj názor zde ve fóru. Nemůžeme se dočkat na vaše reakce!

žádná fotka

Už se těšííímŠiroký úsměv snad to bude lepšíPusinka

žádná fotka

Nádhera Úsměv a co takhle BL také bude Úsměv ?

žádná fotka

To vypadá fakt dobře, moc se těším! Hlavně mě nadchlo vyhledávání podle barev a taky zobrazení víc velikostí zaráz Kytka

žádná fotka

Už se moc těším ! Jsem zvědavá jaké to bude ! Snad to bude lepší než tohle ! né že by tohle bylo špatný ale není zase výýýborný Úsměv

žádná fotka

Mě osobně se víc líbí tenhle design - ale ty funkce vypadají fakt dobře! Úsměv

žádná fotka

Vypadá to skvěle, design i funkce, už se těším Mrknání

žádná fotka

Už se těším! Bude to snad super... design vypadá skvěle, čistý a jednoduchý a moc se těším na funkci třídění zpráv! Protože teď je to takové nepřehledné, když hledám kdo měl o věc zájem, tak projíždím vše. Takhle si člověk udělá složku a šup bude to raz dva :-D Těším se! A držím palce!

žádná fotka

už se moc těšim! mám ráda změny a tahle změna vypadá dost lákavě Úsměv i když design se mi možná líbí víc tenhle současný, nový nevypadá vůbec zle, změna je život. moc se těšim na třídění zpráv, jak bude vše přehlednější. super nápad, díky Úsměv

žádná fotka

To s těmi zprávami je bezva! Už se nemůžu dočkat! Úsměv Úsměv

žádná fotka

Tak to jsem zvědavá Úsměv Těším se !

žádná fotka

Je to nádhera!!! Velmi oceňuju všechny nové funkce :-)

žádná fotka

těším těším,jak malý děckoÚsměv

žádná fotka

Vypadá to skvěle Úsměv samé vychytávky - vše bude přehlednější a rychleji najdeme , to co právě hledáme Ano Kytka

žádná fotka

Nemůžu se dočkat, myslím, že to bude super Úsměv

žádná fotka

zítra uvidíme :-DDD

žádná fotka

Jak už bylo mnohokrát řečeno, vzhled nic moc, ale nové funkce jsou super!
A na ten vzhled si taky zvyknu. Logo je pěkné Úsměv

žádná fotka

Taky se těším, nicméně plně to budeme moct posoudit až za chodu Úsměv

žádná fotka

vypadá to na chytré vychytávky - více velikostí, měst a barev najednou bylo to hlavní co mi tu chybělo Ano

žádná fotka

Fíha... Úsměv Mám jen jednu připomínku (vlastně dvě) - ty náhledy na výšku jsou méně praktické, než ty čtverečkové, tohle vůbec nelichotí fotkám na šířku, vykrojí to z nich prostředek, z něhož pak moc nejde poznat, co to je... Ale designově to vypadá dobře. A ta druhá věc - je škoda, že chybí náhledy pod ikonou majitele (u předmětu napravo). Takhle jsem se podívala i jiné předměty uživatele, teď ten proces bude lehce zdlouhavější a prodávat bude možná i trochu horší...
Ale jinak se mi to líbí, bude to o zvyku .)

(oprava: Ty náhledy -už?- jsou, tak je to paráda .))

Celkem: 490 , Předmětů na stránce: 20 50 100