Celkem: 78 , Předmětů na stránce: 20 50 100
žádná fotka

Ahoj všechny votočačky a všichni votočáci!

Jsme strašně moc rádi, že vás můžeme informovat o nejdůležitější změně na těchto stránkách: už velmi brzy uvidíte VotočVohoz ve zcela novém oděvu! Bude světlejší a jednodušší - zkrátka mnohem více sexy.

Důvodem ke změně byly především vaše nápady a přání, které jste dlouhodobě psali ve fóru. Proto vám dnes můžeme s radostí oznámit, že mnoho z nich jsme opravdu mohli zrealizovat.

1. Katalog bude obsahovat velké fotografie, takže je uvidíte podrobně, aniž byste museli klikat na jejich profil.

2. Barvy našeho portálu budou podstatně světlejší, čistší a mladší. Mrkněte se na přiloženou fotku nového designu a všechno uvidíte názorně.

P.S. A co přijde dál?

- Složky ve vaší schránce
- Filtrování podle barev
- Možnost použít několik měst, velikostí a barev ve vyhledávání zároveň
- Možnost vrátit smazané zprávy a několik dalších novinek!

Tak buďte připraveni! Úsměv

80182
žádná fotka

Super

žádná fotka

Design vypadá dost nesympaticky...ale jestli bude web funkčnější tak to bude fajnÚsměv

žádná fotka

parááda.-)

Ano

žádná fotka

vypadá to zajímavě :-) ale tenhle, stávající design na mě působí přátelštěji

žádná fotka

Mně se taky moc nelíbí vzhled, k oblčení bych čekala víc tématičtější, spíše vintage styl atak. Je na mě moc technický, ale pokud pojede tak aspoň něco.

P.S. mně by se sem hodil vzhled inspirovaný třeba stylem šperků od empathy Úsměv

žádná fotka

Přikláním se k názoru, že stávající vzhled je uživatelsky příjemnější

jj bojím se změn Široký úsměv

přijde mi ok, hlavně aby vše fungovalo ;-)

žádná fotka

Když budou obrázky větší, tak se jich na hlavní stránce zobrazí méně, což je škoda. Hlavně aby se už zpravil ten systém zobrazování na hl. stránce - viz. lajky

žádná fotka

Moc se těším na nové funkce. Jediné, co se mi moc nepozdává, jsou ty velké fotky. Podle mě budou zbytečně zabírat místo a pro podrobnosti si je stejně člověk bude muset rozkliknout.

žádná fotka

Mě ten nový layout připomíná Google.. nevím proč, asi tou vrchní tmavou lištou. Ale jinak se mi docela líbí, myslím že to je o zvyku. A větší fotky se mi líbí, akorát uvažuju nad tím, že teď nebudu mít představu o tom jak si předmět vede, pokud ho lidé nebudou rozklikávat.

žádná fotka

paráda, to je hezké, že se snažíte o vývojÚsměv
I kdyby se to všem nebude líbit, tak já chválím tu snahu.
A Těším se na nové funkce

http://www.votocvohoz.cz/predmety/zeny/topy-and-tricka/topy-and-tank-topy-bez-rukavu/121575-kratke-cerveno-bile-tilko

KOKO: jestli je to to červené tričko,co se líbí, tak to je u Stejsi Úsměv

žádná fotka

Líbí se mi tam jedno tričko =) , je možné zjistit prodávající?děkujuuuuu Lů

žádná fotka

Mě se nelíbí na první pohled je to jak nudný vyhledávač google, mnohem napaditější je tenhle .. a co to logo ??

žádná fotka

vzhled stránky nic moc, ale tak zatím se toho moc nedá posoudit..

žádná fotka

a co takhle aplikace pro smartphone? :-) to bych ocenila víc

žádná fotka

Tenhle starý design se mi líbí o hodně víc, ale nové funkce hlavně ve zprávách jsou vážně potřeba.

žádná fotka

Mě se to líbí moc a hlavně kdybych měla vždy své věci na hlavní stránce tak jak je mám na tomhle novém náhledu Úsměv Široký úsměv

Celkem: 78 , Předmětů na stránce: 20 50 100