Ahoj, dneska ve dvě ráno jsem si spontánně projížděla eshopy a narazila jsem na jeden, co prodával tento kabát od Hell Bunny, poslední kousek v mé velikosti, já jsem se do něj totálně zamilovala, působí na mě tak vznešeně, elegantně, prostě to byla láska na první pohled Široký úsměv Co na něj říkáte?
Ps: Nepište mi tady prosímvám, že když mě zajímá názor ostatních, nemám si to kupovat nebo podobné věci, kabát už je objednaný, zaplacený, ale v tomhle dusnu večer, která asi nejsem jediná, která se nudí, by se hodilo podiskutovat o něčem odreagujícím Široký úsměv

Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

žádná fotka

Krásný! Srdce

žádná fotka

Závidím, je nádherný!

žádná fotka

Zajímavej Úsměv Pak se vyfoť a pochlub, až teda pominou horké dny Úsměv

žádná fotka

Krásný, kolik tě stál?

žádná fotka

Luxusní, ale určitě byl drahý, co? :-)

žádná fotka

Jako z filmu o upírech :O Široký úsměv Je krásný, hodil by se do Temných stínů Široký úsměv Úsměv

No drahý, 3500, jako dá se to třeba i srovnat z kabátama ze značkových obchodů, tak mohlo to být horší, ale kdyby stál třeba 6000 tak to něj nejdu no Široký úsměv

žádná fotka

Tak to je fakt super úlovek... Palec nahoru! Úsměv

Široký úsměvDD To možná i jo, ale tak kdybych se přihlásila do dramaťáku má hned dvě využití Široký úsměvD

žádná fotka

Doufám, že pak hodíš fotku?! Široký úsměv

To asi jo Široký úsměv Už aby bylo tak 15 stupňů, chci ho nosit Široký úsměv

žádná fotka

Je božský Srdce , taky bych si ho koupila mít na to prachy smutně se usmívá...

Mě se nelíbí.

žádná fotka

Krásný =) Já bych ho asi nenosila, ale Hell Bunny maj krásný věcičky =)

žádná fotka

Já bych za něj nedala.. Navíc mi nepříjde na běžné nošení Mrknání

žádná fotka

ty vole já myslela, že se tu řeší nějakej sexy muž a ono jde o kabát Široký úsměv

Široký úsměvDDD
Mohla bych sem předhodit svého expřítele, ale nebudu riskovat že tu taky neprodává Široký úsměv U něj si nikdo nemůže být jistý Široký úsměvDD

žádná fotka

Je úchvatný a originální já osobně mám ráda kabátky od Desigualu tak ty jsou taky super už mě pár kousků visí ve skříniMrknání Kytka