Celkem: 24 , Předmětů na stránce: 20 50 100
žádná fotka

Ahoj holky,

chystám se s kamarádkou do Paříže, a tak jsem se chtěla zeptat, jestli někdo nevíte o nějakým levným ubytování v Paříži, nejlépe někde v centru.

Předem díky!

žádná fotka

My jsme s přítelem stanovali v kempu v Boloňském lesíku. Žádný luxus, ale bylo to nejlevnější a blízko centra....

žádná fotka

Díky za tip! Úsměv

žádná fotka

A nebo ty hotely Formule1 není to luxus, ale dá se to vydržet a kolem Paříže jich bude hodně Mrknání

žádná fotka

nebo zkus stránku Hostels.com Úsměv

žádná fotka

nebo couchsurfing.com Úsměv

žádná fotka

F1 doporučuju Úsměv)

žádná fotka

F1 teda pro mě byly totálně super ! Úsměv jako v akvárku...a ty sprchy a WC, prostě zábavný Úsměv jen jsou dál od centra no ...

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 21.06.2012 20:10, (náhled)

Jasně, kor to červená nemůžeš a na zelenou máš volno=D na wc si půl minuty a už se tam skoro nedá dýchat=D v neděli jedeme taky do PAříže a zrovna do F1=D

žádná fotka

booking.com

Úsměv

žádná fotka

F1 jedna je primo na metru a nebyla draha! Druha je levnejsi ale na metro musis asi 15 minut pesky jeste! Jinak F1 doporucuju za ty penize superMrknání

žádná fotka

na začátku června jsem byla v Paříži a ubytování nedaleko centra Paříže tzv. hotely Formule1 můžu jen doporučit, na noc to bylo myslím necelých 50 euro Úsměv

žádná fotka

Super, díky za tíma. Široký úsměv Já právě stejné téma ve foru chtěla zakládat, s přítelem se do Paříže chystáme o prázdninách. Úsměv

žádná fotka

bývala som v blue hostel za 25 eur na nocÚsměv Izba 4-postelova..

žádná fotka

Proč píšete, že F1 není žádnej luxus? Podle toho co je v česku (nebo za stejný prachy třeba v itálii) jsou úplně parádní

žádná fotka

http://www.housetrip.com

Doporučuji! Bydlíme v říjnu na Champs-Elysées tři holky na tři noci v bytečku se vším za 175 eur :-D

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 28.06.2012 22:24, (náhled)

Ta cena byla za pokoj nebo za osobu??

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 03.07.2012 15:39, (náhled)

Konečně přišel někdo s něčím "geniálním" Široký úsměv DĚKUJU!

žádná fotka

Ahoj, když jsem byla v Paříži, bydlela jsem ve studentské ubytovně... Pokoje byly úplně normální, geniální bylo místo (200m od Notre Dame) a úúúžasné snídaně, které byly v ceně Úsměv Kdyžtak napoš do zrpáv a já ti pošlu další info

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 03.07.2012 15:56, (náhled)

za osobu..

Celkem: 24 , Předmětů na stránce: 20 50 100