Browse

Objevuj

Nakupuj úžasné módní kousky ze skříní našich uživatelů!

Zapoj se

Chat

Prodávej a vyměňuj

Prodávej nebo vyměňuj oblečení, které už neunosíš a udělej si místo na nové!

Začni hned!

Get

Bav se s kamarády

Zapoj se do diskuze a probírej žhavá témata ve fóru.

Připoj se!

žádná fotka

Ahoj holky,
chci letet nebo klidne i jet s kamarádkou do Paříže za co nejlevněji, poradíte kde sezenu nejlevnější dopravu?:-)

žádná fotka

student agenci má levný

žádná fotka

hlavně nejezdi jako na poznávací zájezd.. je to strašný .. byla jsem tam s kámoškou a sotva jsme stíhaly .. :X Ale Paříž je jednoznačně přenádherná! Úsměv Jo a ještě pozor na peněženku apod. já tam byla a v den narozenin večer jsme koukaly na to jak se třpytí a nějakej hajzl za mě sedl a snažil se mi dostat do tašky.. já se rychle otočila a jako co to .. kámoška tam na něj začala nadávat on se v pohodě sebral a šel dál.. drzost! :X Vážně pozor!

žádná fotka

Už tam bohužel nelétá Wizzair, ten měl nejlevnější letenky, ale velmi levný je i Easyjet. Létá na letiště Charlese de Gaulla, a pokud nemáš pevný termín, seženeš letenky pod dva tisíce. Aspon já jsem nikdy zpáteční letenky do Paříže neměla za víc než za 1900 Kč. Navíc Easyjet má 20kilový váhový limit, což je u nízkonákladovky perefektní (i když jsem ted četla, že ty limity šly obecně dolů).

žádná fotka

Díky holky! Úsměv

žádná fotka

nejlevnější je to busem od student agency

žádná fotka

Já byla se svým klukem busem a cesta byla v pohodě Úsměv Bylo to hrozně levný, měli jsme to jako poznávací zájezd a super - se skupinou jsme jeli vždycky do města a pak si dělali, co jsme chtěli Úsměv

žádná fotka

www.opodo.fr, www.levneletenky.org, http://www.levneletenky.cz/ - já teď sehnala za 2400 zpáteční Mrknání

btw. manon, letím s easyjetem, ale už je povolené jen příruční (resp. na ten náš let) a za kufr samozřejmě příplatek...:-/

žádná fotka

Letuska.cz loni sem si na serveru nasla letenky do Parize za 3500 i zpatecni Úsměv

žádná fotka

www.letuska.sk Mrknání nejlevnější letenky, s odletem z mnoha míst, tam jsou super ceny Úsměv

žádná fotka

měla jsem za 1500 zpáteční od easyjetu