Celkem: 43 , Předmětů na stránce: 20 50 100
žádná fotka

Ahoj, kde nakupujete oblečení této značky? Úsměv

žádná fotka

mrkni ke mě, mám tam pár kousků - jinak dřív ho měly v FaF - tesco, ale teď jsem ho tam dlouho neviděla. Tak spíš přes internet

Sekáče! Úsměv

žádná fotka

Já mám značku Atmosphere dovezenou z IRSKA ale je také ve VB . Nakoupila jsem tam fakt levně (pěkné tričko = 2 eur,kraťasy= 3 eur) a ještě k tomu to jsou fakt povedené kousky oblečení Mrknání

žádná fotka

to je značka z anglie, takže leda v sekáčích? :/

Já jezdím nakupovat do Anglie Mrknání Je to tam vážně levné Mrknání

žádná fotka

sekáče jo? to jsem fakt netušila, že zrovna tam bude tahle značka Široký úsměv

žádná fotka

A nebo nejblíže ve Frankfurtu, pak VB a Irsko. Jinak běžně sehnání v outletech po celé ČR a jak holky psaly, tak v sekáčích.

žádná fotka

hlavně vůbec nemůžu najít nějakou jejich oficiální stránku..

žádná fotka

do anglie nebo do sekace Úsměv

žádná fotka

já mám bolerko atmosphere ze sekáče Úsměv a kamarádka taky říkala že tuhle značku vidí jen v sekáčích..
proč je pro tebe zrovna tahle značka tak důležitá? Udivený

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 20.06.2012 18:46, (náhled)

to je divné, že se zajímám o tuhle značku? Úsměv Zkrátka jsem si tu všimla u spousty holek, že když už nabízejí něco od této značky, tak to jsou samé pěkné věci.. Tak jsem se chtěla podívat na jejich nabídku. Je to divné?

žádná fotka

Anglie Úsměv

žádná fotka

Není to divné Široký úsměv jen mě zajímalo proč se o ní zajímáš Mrknání

žádná fotka

holky díky za radu, asi si udělám výlet do Anglie Úsměv

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 20.06.2012 18:50, (náhled)

fajn Úsměv

žádná fotka

Já si třeba na oblečení od Atmosphere nemůžu stěžovat . Po roce se nesepraly nápisy ani nezežmolkovatělo Mrknání Prostě pořád je ve stejném stavu v jakém jsem si ho pořídila, což o mnoho tričkách např. z Takka nebo Kenvela nemůžu říct ://

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 20.06.2012 18:52, (náhled)

to zní super Úsměv

žádná fotka

mají ji taky v primark v anglii - jinak já tuhle značku taky ráda vyhledávám, je celkem kvalitní a docela levná

žádná fotka

Na e-bay, tam je velky vyber. Kvalita nic-moc, ale su to trendove veci. Mam odtial saty a suknu s autickami /okopirovali kolekciu od Prady/ V Anglicku je to skor podradnejsia znacka, aspon tak ma schladilNaštvaný a moja kamaratka, ktora zije v Londyne

Celkem: 43 , Předmětů na stránce: 20 50 100