Browse

Objevuj

Nakupuj úžasné módní kousky ze skříní našich uživatelů!

Zapoj se

Chat

Prodávej a vyměňuj

Prodávej nebo vyměňuj oblečení, které už neunosíš a udělej si místo na nové!

Začni hned!

Get

Bav se s kamarády

Zapoj se do diskuze a probírej žhavá témata ve fóru.

Připoj se!

Celkem: 73 , Předmětů na stránce: 20 50 100
žádná fotka

Ahoj holky,

chtěla jsem se zeptat, jestli máte nějaké svoje oblíbené a hlavně spolehlivé uživatelky buď "levné" nebo "spolehlivé na výměnu" a případně, jestli nám je také nedoporučíte Úsměv

Teď se mi totiž stalo, že jsem se pustila do výměny. Moje tričko jsem ocenila na 150 kč(bylo totiž úplně nové) a měnila jsem se slečnou, která prodávala tričko za 180 kč ve stavu skvělý. Já blbá jí ještě nabízela, ať si k tomu vybere nějaký šperk, ať to cenově dorovnáme. Tak jsme se domluvily a po pár dnech mi přišlo ocuckované zatrhané tričko, které snad nebylo ani vyprané! Já bych se ho tu styděla prodávat i za 30 Kč. Fak hrůza, jsem naštvaná a proto zakládám toto téma Mrknání

žádná fotka

tak třeba u mně bodují tyto: petunka.z, SNOUZEE, aneta.j , a meinita Úsměv

žádná fotka

souhlasím s aneta.j Úsměv

žádná fotka

Ahoj, najdou se tu i spolehlivé, a vstřícné slečny Úsměv včetně mě Vyplazlý jazyk konkrétně doporučuji uživatelky :

majda.j - velice spolehlivá, ochotná, co se týče výměny. nebyl jediný problém, poslat sukni zpět, která mi byla bohužel malá, uživatelka poslala jinou (větší) MAXIMÁLNÍ SPOKOJENOST

karolinao - komunikativní slečna, velmi sympatická. se zbožím, které jsem si u ní vybrala, přišla ochotně zamnou do práce, abych mohla vyzkoušet. zatím moje nejlepší koupě. PRODÁVÁ LEVNĚ

sasafranova - komunikativní a moc milá. rtěnka úžasná, za super cenu. 1*

žádná fotka

Já teda přidá jedu svojí, co mě teď aktuálně napadla.

majdullka- moc příjemná slečna, ochotná, super odmluva Úsměv

žádná fotka

já sem taky spolehlivá:-)ale kéž by tady byli všichni poslední dobou to je samej podraz :-(

žádná fotka

Já jsem ochotná a férová Pusinka Úsměv

žádná fotka

Ale tak o sobě to může říct každý, každému může připadat, že je jeho zboží dobře oceněné, v dobrém stavu a tak Mrknání

žádná fotka

To máš pravdu, je to relativní, ale já bych se styděla dát někomu užmoulané tričko teda Úsměv

já se také snažím všem vyhovět. A zatím jsem s nikým neměla problém. komunikace na jedničku Úsměv

žádná fotka

Je to jak kdo. Pro mě třeba uživatelky, které nemají žádné neutrální ani negativní hodnocení - pokud teda není udělené neprávem, ale stejně to člověka trošku odradí, když vidí neutrály nebo negativy.
Bohužel, časy se změnily, a ani pár desítek kladných hodnocení není zárukou toho, že se nestaneme obětí podvodu. Já také koukám, kdy se sem uživatelka zaregistrovala - když už je to delší dobu, tak je to ok, přece kdyby chtěla podvádět, tak začne podvádět hned a nebude čekat třeba půl roku. Ale stejně je to vždycky sázka do loterie.
A nad vystupováním některých uživatelek tady mi zůstává občas rozum stát smutně se usmívá

žádná fotka

TWIGGINA , ANNABELLE , KWAKOSHKA , THIRDWISH , A.DELLE , ZHASLERKA a já Široký úsměv

žádná fotka

ahojky já jsem měnila se slečnami - bozk, nikolal - super domluva, krásné zboží Úsměv

žádná fotka

se mnou se dá vždycky dohodnout,jsme ochotnáÚsměvjinak ty holky které mám v oblíbených Úsměv)

žádná fotka

Díky všem za tipy! Úsměv

žádná fotka

Já zatím můžu doporučit uživatelky coocka, ivikjh, phetification.

žádná fotka

Já jsem spolehlivá.. Moje svědomí by mi nedovolilo udělat nějaký podvod Široký úsměv Pak ještě můžu doporučit SNOUZEE, mě hezké věcičky a celkem i levně a pak ještě KACKACKA, ta má taky hezké věci Úsměv jo a ještě TEREZZZ

žádná fotka

Adi, Lili87, Rebarborka, Row.. zatím jsem měla na holky celkem štěstí (možná vrána k vráně... Zrudnout )

žádná fotka

kofo, kali, vee, angeliee, vandulka, elissaka, mynameislaura, chcibejtsima, RTOM8, brambora11, zhaslerka, lucipeci, eldorado, karcza.p, leni, meena, pufie, znaj, petrita - těmi jsem měnila nebo od nich kupovala a nebyl vůbec žádný problém, ale samozřejmě bych za ně ruku do ohně nedala Široký úsměv

Když se podíváte ke mě na hodnocení, všechny byli krásné výměny !! Doporučuji alespoň k nahlédnutí..
Výměnou se nebránim ani já Široký úsměv

Celkem: 73 , Předmětů na stránce: 20 50 100