Spolehlivé uživatelky

Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat, jestli máte nějaké svoje oblíbené a hlavně spolehlivé uživatelky buď "levné" nebo "spolehlivé na výměnu" a případně, jestli nám je také nedoporučíte ![]()
Teď se mi totiž stalo, že jsem se pustila do výměny. Moje tričko jsem ocenila na 150 kč(bylo totiž úplně nové) a měnila jsem se slečnou, která prodávala tričko za 180 kč ve stavu skvělý. Já blbá jí ještě nabízela, ať si k tomu vybere nějaký šperk, ať to cenově dorovnáme. Tak jsme se domluvily a po pár dnech mi přišlo ocuckované zatrhané tričko, které snad nebylo ani vyprané! Já bych se ho tu styděla prodávat i za 30 Kč. Fak hrůza, jsem naštvaná a proto zakládám toto téma ![]()

tak třeba u mně bodují tyto: petunka.z, SNOUZEE, aneta.j , a meinita ![]()

Ahoj, najdou se tu i spolehlivé, a vstřícné slečny
včetně mě
konkrétně doporučuji uživatelky :
majda.j - velice spolehlivá, ochotná, co se týče výměny. nebyl jediný problém, poslat sukni zpět, která mi byla bohužel malá, uživatelka poslala jinou (větší) MAXIMÁLNÍ SPOKOJENOST
karolinao - komunikativní slečna, velmi sympatická. se zbožím, které jsem si u ní vybrala, přišla ochotně zamnou do práce, abych mohla vyzkoušet. zatím moje nejlepší koupě. PRODÁVÁ LEVNĚ
sasafranova - komunikativní a moc milá. rtěnka úžasná, za super cenu. 1*

já sem taky spolehlivá:-)ale kéž by tady byli všichni poslední dobou to je samej podraz :-(

Ale tak o sobě to může říct každý, každému může připadat, že je jeho zboží dobře oceněné, v dobrém stavu a tak ![]()

Je to jak kdo. Pro mě třeba uživatelky, které nemají žádné neutrální ani negativní hodnocení - pokud teda není udělené neprávem, ale stejně to člověka trošku odradí, když vidí neutrály nebo negativy.
Bohužel, časy se změnily, a ani pár desítek kladných hodnocení není zárukou toho, že se nestaneme obětí podvodu. Já také koukám, kdy se sem uživatelka zaregistrovala - když už je to delší dobu, tak je to ok, přece kdyby chtěla podvádět, tak začne podvádět hned a nebude čekat třeba půl roku. Ale stejně je to vždycky sázka do loterie.
A nad vystupováním některých uživatelek tady mi zůstává občas rozum stát ![]()

TWIGGINA , ANNABELLE , KWAKOSHKA , THIRDWISH , A.DELLE , ZHASLERKA a já ![]()

ahojky já jsem měnila se slečnami - bozk, nikolal - super domluva, krásné zboží ![]()

se mnou se dá vždycky dohodnout,jsme ochotná
jinak ty holky které mám v oblíbených
)

Já jsem spolehlivá.. Moje svědomí by mi nedovolilo udělat nějaký podvod
Pak ještě můžu doporučit SNOUZEE, mě hezké věcičky a celkem i levně a pak ještě KACKACKA, ta má taky hezké věci
jo a ještě TEREZZZ

kofo, kali, vee, angeliee, vandulka, elissaka, mynameislaura, chcibejtsima, RTOM8, brambora11, zhaslerka, lucipeci, eldorado, karcza.p, leni, meena, pufie, znaj, petrita - těmi jsem měnila nebo od nich kupovala a nebyl vůbec žádný problém, ale samozřejmě bych za ně ruku do ohně nedala ![]()