žádná fotka

Holky, ženy, slečny... Prosím Vás, podle jaké velikosti si z toho objednáváte. Podle té, která Vám vyjde na spravnapodprsenka.cz nebo jaké? Díky !!

žádná fotka

Já tedy poprvé objednávala podle toho kalkulátoru. Většinou je ještě dobré se podívat u každé podprsenky na hodnocení, buď na brastop, spravnapodprsenka nebo i jinde. Dozvíš se, že třeba tahle je volná, tak je lepší objednat menší obvod nebo že jsou košíčky malé a chce to objednávat větší. Je to taková sázka do loterie Úsměv A když už objednáváš, tak není od věci koupit si třeba při první objednávce třeba od každé dvě, tři velikosti a od toho se pak třeba při příštích objedávkách odpíchneš a budeš vědět u jaké značky máš jakou velikost Úsměv

žádná fotka

Díky, díkyÚsměv

žádná fotka

bagrushka: od každé dvě, tři velikosti, to bych přišla na buben, nestraš Široký úsměv já tam právě taky chci zkusit objednat, podle kalkulátoru mi vychází 65 C a doteď jsem asi špatně nosila 75 A Úsměv Široký úsměv , tak to chci zkusit.

žádná fotka

nema brastop kosicky az od D?

žádná fotka

irejs: aha Široký úsměv tak jsem asi zmotala název toho obchodu, musím to najít Široký úsměv

žádná fotka

tak daj vediet, aj ja hladam nejaky dobry obchod na 65B/C Široký úsměv

žádná fotka

irejs tak jsem to fakt spletla, myslela jsem ten brastop, ptž si to chválily holky na jiné diskusi, ale nějak mě nenapadlo , že tam mají až od D, je to tak, teď jsem na to koukala, tak škoda pro nás. :-( ale ješté chválí braexpert to je prý obchod v Praze, nevim, jestli má eshop, jsem přes mobil, pak kouknu z pc. Tak doplňuju, koukám na to a braexpert má taky až od D... Takže ještě je tam tip www.padnemi.cz a http://www.spodni-pradlo-leontyna.cz/, tam mají něco i v té naší velikosti.

žádná fotka

Je fakt smutné, že se tady neprodávají velké a hezké podprsenky a musíme to kupovat z Anglie. Já už o tom hodněkrát uvažovala, ale furt na to nemám. Široký úsměv

Nevíte, jak to funguje, když si koupíte malou/velkou/nesednoucí? Široký úsměv

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 02.06.2012 13:33, (náhled)

ted mají výprodej , takže si je jdu objednat mají je cca za 12 liber, což je hodně slušný... A píšou tam že to jde normálně vrátit, takže kdybys chtěla v pondělí objednávám Úsměv

žádná fotka

Ahoj, na brastop.com už jsem jednou vracela. Vyplníš formulář a můžeš si vybrat mezi tím, jestli chceš podprsenku vyměnit, nebo vrátit peníze. Poštovné do Anglie tak strašné nebylo, a peníze mi poslali zpátky na účet rychleÚsměv