Browse

Objevuj

Nakupuj úžasné módní kousky ze skříní našich uživatelů!

Zapoj se

Chat

Prodávej a vyměňuj

Prodávej nebo vyměňuj oblečení, které už neunosíš a udělej si místo na nové!

Začni hned!

Get

Bav se s kamarády

Zapoj se do diskuze a probírej žhavá témata ve fóru.

Připoj se!

žádná fotka

Ahoj, mám hrozný problém sehnat boty.Velikost nohy mám 39, což je celkem normální, ale mám hodně úzkou, drobnou a klenutou nohu, nízký nárt, drobnou patu.. Chtěla jsem si koupit Oxfordky na podpatku a lodičky na platformě, už jsem prolezla snad uplně všechny obchody, krásných bot jsem našla spousty, ale žádné mi nesedí. Do lodiček jakmile se nazuji, tak z nich vypadnu, řešení je jen pásek kolem kotníku, ale takových moc není a většinou se mi nelíbí, nebo jsou plastové. Oxfordky sedí trochu líp, ale pořád se mi vyzouvá pata. Menší botu mít nemůžu, to už tlačí. Nemáte někdo zkušenost třeba s výrobcem, který by dělal užší boty? Nebo mi fakt není souzeno mít letos pěkný botkysmutně se usmívá Máte někdo taky takový problém?

žádná fotka

Taky mám hodně úzkou nohu a z bot vypadávám, hlavně z těch na podpatku, takže ani nemůžu mít žádné bez pásku, jak píšeš.. Konkrétní obchod mě teď napadá třeba Šotek, kde mají mix značkových bot (Rieker, Clark´s), třeba bys měla štěstí tam Úsměv

žádná fotka

já nabízím takové dřeváčky z halens(jinak tam podle mě mají zase boty uzounké.. protože já už si tam koupila dvoje.. musela jsem je prodat a maminka jedny .. a taktéž.. nepřijde mi že bych měla nějak hodně rozpláclou nohu..Úsměv všechny boty mi sedí hezky.. jen v halens mají nějaký problém! Široký úsměv .. zkuste to..Úsměv
nebo mrkněte na ty dřeváčky, ale je to vel. 38

žádná fotka

podle mě jsou nejlepší boty s páskama nebo na šněřování, můžou se utáhnout na úplnou nudličku Široký úsměv

žádná fotka

Já když si koupím boty s páskem, tak musim dodělávat dírky daleko daleko za posledníUdivený Úsměv

žádná fotka

Ahoj mám úplně stejný problém. Navíc teď potřebuji klasické lodičky do práce, což je pro mě absolutně nemožné sehnat. Zkoušela jsem objednat z USA, protože tam dělají i úzké šířky, ale bohužel jsem netrefila velikost, takže je tu teď prodávám, tak se kdyžtak mrkni, třeba by ti byly, je to 38, mně spíš připadá, že 38,5, jsou mi větší. Asi zkusím objednat menší velikost, snad se tentokrát trefím Úsměv Ještě jsem objevila anglický eshop www.duoboots.com, kde nabízejí všechny boty i v úzké šířce, ale pokud máš opravdu úzkou nohu (jako já Úsměv), tak ti stejně nebudou - zkoušela jsem objednat a stejně byly široké.

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 13.05.2012 23:19, (náhled)

holky, třeba u Bati mají gelový zarážky, co vlepíte na zadní stěnu boty a ony se pak nevyzouvaj, tak můžete zkusitÚsměv

žádná fotka

To mi povidej, kdyz mám vyšší podpatky, jakoby mi odstavaji na vnitřní strane po boku..

žádná fotka

Já mám zas opačný problém Široký úsměv Mám nohu jak kačer Široký úsměv Takže musím mít velkou botu, abych se do ní dostala Široký úsměv

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 30.08.2012 10:24, (náhled)

Ahoj, kolik to tak stojí?Úsměv díky

žádná fotka

zkus gelové "patěnky", prodává to Scholl, nebo Baťa, myslím i Deichmann, stojí to kolem stovky a funguje bezvadně Úsměv

žádná fotka

Máma má úplně stejný problém, takže sehnat třeba pantofle, aby jí noha "neprojela" až za botu je problém, ale teď si koupila v Deichmannu- mají různé šíře (ale myslím, že to mají jen u těch "dražších"Mrknání a Rieker taky občas má užší a Azaleia. Většinou jsou italské boty užší.

žádná fotka

taky mám obdobný problém, zapatěnky nefungují, musela bych si oblepit nohy i patu aspon dvakrát Široký úsměv :/ baleríny i lodičky se mi prostě vyzouvají ... o víkendu pojedu do http://www.ara-shoes.cz/ a ty dělají užší boty, tak snad něco objevím..

žádná fotka

Jo holky, zrovna dneska jsem si vzala náááádherný lodičky. Vyjdu v nich ven, cítím je jako hvězda a najednou cítím jak se mi u jedný lodičky vyzouvá pata. Já v nich tak strašně chtěla jít, že jsem to překonala, šla jsem jak postižená s vyzouvající se patou.Široký úsměv Taky musím mít přezku u bot.smutně se usmívá A chtěla bych klasické lodičky.

žádná fotka

já mám s lodičkami taky stejný problém, opatěnky mi taky nepomohly - lodičky se mi pak vyzouvaly úplně Široký úsměv pomohly až gelové špičky, dají se do špičky boty, takže noha nezajede až dolů a nevyzouvají se