Celkem: 80 , Předmětů na stránce: 20 50 100
žádná fotka

Ahoj holky!
Mám možnost jet v blízké době do Primarku a chci s zeptat jestli by byl nějaký zájem kdybych tam nakoupila více věcí a pak je tu prodávala.Sice bych dávala přirážku,ale maximálně do 40,- ( Přeci jen ta cesta taky není zadarmo)-BYL BY ZÁJEM? .) Mám to vůbec zkoušet? Široký úsměv

žádná fotka

Určitě!!!

Nějaky košile s límeček ty polopruhledne i nepruhledne , bez rukavu jak maji treba delsi zada nebo jak jsou volnejsi Úsměv

žádná fotka

určitě bych zájem poté měla. Hlavně o trička ve vintage stylu a doplňkyMrknání

žádná fotka

Kam jedeš, do Londýna? Úsměv

žádná fotka

A co je za výběr?Úsměv:-D

žádná fotka

mají tam hrozně krásný a levný věciMrknání bydlela jsem 3 měsíce v Anglii a pořád jsem tam něco kupovalaŠiroký úsměv

žádná fotka

Já bych brala nějaký neon (žluto-zelená nebo růžová) volnější trička s delšíma zádama...vel S/M :-D

žádná fotka

myslím že tady si to někdo koupí určitě ! Úsměv

žádná fotka

Holky výběr nevím,ještě sem tam nebyla Široký úsměv to se uvidí až podle jejich nabídky Široký úsměv
Jedu do Německa do Frankfurtu nad Mohanem Úsměv

Ale nějaké neonové věci i košile se pokusím přivézt Úsměv i botky,doplnky a všechno Široký úsměv Už se těším Široký úsměv

žádná fotka

Mají tam pěkné věci, ale po jednom vyprání jde vidět, že cena odpovídá "kvalitě"...:-D Taky jsem si tam s nadšením nakoupila a doma se nestačila divit, všechno změnilo tvar, boty se hned rozpadly, ale tak za tu cenu s tím člověk musí počítat... I když je možné, že jsem s mým štěstím získala "černého petra" a jinak jsou tam v pohodě kousky...:-)

žádná fotka

nějaké hezké botičky vel. 38, šaty a sukně vel. 38 Mrknánía kabelky!
Všechno může být ve vintage a retro stylu Úsměv

žádná fotka

Já sPrimarkem žádnou zkušenost nemám tak nevím Úsměv Ale je mi tě líto jestli se ti tohle stalo Široký úsměv Úsměv Ale je fakt,že za tu cenu se nedá počítat asi s ničím velkým Široký úsměv

kabelky i 38 věci budou,sama tuhle velikost nosím,takže toho S,M bude asi nejvíc Úsměv Ale vezmu i nějaké větší kousky Úsměv

žádná fotka

Udělej to ! Jsou tam krásný věci, určitě je prodáš Úsměv

žádná fotka

Díky za podporu ayuunashop ! Úsměv

žádná fotka

jeee,určitě bude zájem:-)))dej nám pak vědět, až vystavíš:-)

žádná fotka

Určitě to sem pak napíšu Úsměv

žádná fotka

nějaké platformy vel. 40 prosím! Úsměv

žádná fotka

Miluju jejich šaty :-)

a v Německu Primark je, jo?

žádná fotka

kdyby měly volnější tričko, jako kdyby se spadlým ramenem v barvě mint a velikost XS tak ho určitě vemÚsměv

žádná fotka

Velikost S náký tílečka...a prostě něco vemŠiroký úsměv lidi budou kupovatŠiroký úsměv

Celkem: 80 , Předmětů na stránce: 20 50 100