Browse

Objevuj

Nakupuj úžasné módní kousky ze skříní našich uživatelů!

Zapoj se

Chat

Prodávej a vyměňuj

Prodávej nebo vyměňuj oblečení, které už neunosíš a udělej si místo na nové!

Začni hned!

Get

Bav se s kamarády

Zapoj se do diskuze a probírej žhavá témata ve fóru.

Připoj se!

Celkem: 59 , Předmětů na stránce: 20 50 100
žádná fotka

AKTUALIZACE
Ahoj,
trochu jsem přecenila svojí spotřebu a mám doma spoustu kondomů, které nevyužiju- jde o kvalitní prezervativy Durex Elite (ultratenké) a Durex Pleasuremax (s vroubky), viz fotka. Měla jsem víc druhů, ale už se prodaly Úsměv Tyto kondomy jsou samozřejmě v originálním balení, expirace 2014-2016. Prodám 5 ks dle vašeho výběru za 60 Kč (kus za 12 Kč), 10 Kč za 110 Kč (kus za 11 Kč). V drogerii koupíte tyto kondomy cca za 22 Kč za kus. Když si koupíte 10 ks, přidám vám navíc 1 ks Durex Love nebo Durex Extrasafe Úsměv
Zahoďte škodlivou HA a nakupte kondomy! Anděl Pro více info Dopis Osobní předání Praha nebo zašlu poštou + poštovné.

Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

žádná fotka

Ahoj, já chci Úsměv Kondomy sou primaSmíchy se za břicho popadat
pisnu ti

žádná fotka

Široký úsměv Široký úsměv tady se fakt votáčí všechno! Široký úsměv

žádná fotka

aneta.j: Tak zas lepší než platíčka s HA na předpis Úsměv Než aby se mi to válelo doma Mrknání

žádná fotka

A já prodávám černá a červená plyšová pouta, kdyby někdo chtěl ke kondomům Široký úsměv

žádná fotka

nee, já to nemyslím zle Mrknání jen mě to pobavilo Kytka

žádná fotka

michaelka: Široký úsměv
aneta.j: Já vím, jen jsem to chtěla vysvětlit Úsměv
Holky nebojte se psát, jsem diskrétní obchodník Vyplazlý jazyk

žádná fotka

Jééé kondomy...jsou z vroubkama? xDDD Široký úsměv Široký úsměv Široký úsměv

žádná fotka

snad nejsou pouzite nebo k vymeneVyplazlý jazyk ...

žádná fotka

Nejlepší nabídka, co jsem tu zatím viděla !! Široký úsměv Široký úsměv Široký úsměv Sice o žádný zájem nemám, ale nabídka je to fakt perfektní !

žádná fotka

Široký úsměv Široký úsměv hehehe, hezký, dobře ty Mrknání Ano

sifinka - přesně, souhlasím Široký úsměv

žádná fotka

mít teď koruny navíc, tak bych nějaký brala, ty by se hodily Úsměv

žádná fotka

violet.thores: Pár s vroubkama tu mám Mrknání Jsou to ty první růžové Pasante Úsměv Ale mám i ultratenké, svítící, zahřívací.. Široký úsměv Když tak napiš Úsměv
sylvinka: Jsou v originálním balení, je to psané v popisu Mrknání A výměnu mi už jedna slečna nabízela, ale za oblečení Úsměv
sifinka, vickinka: Díky, holky Ano
weriiisek: Oproti drogerii mám lepší ceny, právě potřebuješ míň peněz Mrknání

žádná fotka

Teda...takových druhů...Kája je gurmánÚsměv

žádná fotka

Chci všechny!Široký úsměv Úsměv Ty svítící a zahřívací a ochlazující a s vroubkami mě zaujalyŠiroký úsměv

žádná fotka

XL velikosti máš taky? Široký úsměv Sice s tím partnerem už nejsem, ale kdyby náhodou Široký úsměv

žádná fotka

svítící a zahřívací?Udivený koukám, že se tady ještě něco přiučímSmíchy se za břicho popadat

žádná fotka

barumese: To si piš Široký úsměv
terez1: Jestli nějaké chceš, napiš do zpráv Mrknání Všechny speciální ještě mám Úsměv
chico: Tak to bohužel, XS velikost nevedu Široký úsměv

žádná fotka

Tak dobře, já se teda přidám s tím, že mám zhruba 100 kondomů z Ameriky do 01/2013 v krabici od bot Široký úsměv
Takže kdyby někdo chtěl tak je taky klidně ráda porozprodávám Široký úsměv Za 10Kč 1ks. Nemůžu ale frajeřit jako rottik-cb, protože jsou uplně obyč Široký úsměv Kvalitní a opravdu opravdu nepoužívané, děvčata Široký úsměv
http://www.nypost.com/rw/nypost/2009/12/15/news/photos_stories/condom120206--300x450.jpg Úsměv

Celkem: 59 , Předmětů na stránce: 20 50 100