>Klec pro hlodavce< + DÁREK

Ahoj všichni
Nabízím dvoupatrovou klec s vybavením:
• 1x kolotoč
• 1x dřevěný domeček
• 1x plastová miska
• 1x keramická miska
>> DÁREK → bezprašné hobliny <<
Cena dohodou. ![]()
Pro více info mě neváhejte kontaktovat. ![]()
Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

Já nabízím klec pro andulku.
))
Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

a já sháním klec na zakrslého králíka kdyby nekdo mel zprávy![]()

A já taky věnuju do dobrých rukou tygrované koťátka
)

a já prodám miminka potkánků, zbyli mi 4 klučíci, cena 30,- LITOMĚŘICE!

Také prodáváme klec. Je pro papoušky, ale my v ní měli činčilu. Veliká, bytelná, bohužel už je na několika místech narezlá, ale stačí to něčím přestříknout. Jsou k ní i věci pro činčilu - zvlášť nebo dohromady.
Ale jen osobní odběr (HK). Kupovali jsme ji už jako použitou za 5.000,- Teď cena 2.500,-
![]()

Prodávám tři klece pro morčata a zakrslé králíčky + přepravky
1) žlutá-rozměry 70x40x38 - výška vaničky 13 cm - nepoužívaná - 650 Kč
2) zelená - rozměry 75x45x38 - výška vaničky 16 cm - 550 Kč
3) oranžová - rozměry 65x44x40 - výška vaničky 15 cm - 550 Kč
4) 2 přepravky - rozměry přesně nevím, můžu přeměnit. Pohodlně se do ní vejde jedno morčátko, na kratší cestu vhodné i pro dvě. - 80 Kč ks (bez pošty)
Ceny klecí včetně poštovného, zdarma ke každé kleci podomácku vyrobené jesličky na seno (kvalitní, na rozdíl od kupovaných z něj nevypadává seno mimo klec). Za symbolickou cenu prodám i napáječku a boudu pro morčata ![]()
Přidávám fotky ![]()

prodám použitou klec po zakrslým králíkovi, kdo by měl zájem mohu zaslat foto