Celkem: 222 , Předmětů na stránce: 20 50 100
žádná fotka

OPĚT NOVÉ ZBOŽÍ! (hledejte symbol dárečku) - zaplatíte pouze poštovné Sluníčko

Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

žádná fotka

Velikost fialového trička ve druhé řadě?:-)

žádná fotka

Vše (kromě obalu na mobil) je i v katalogu, fotečky jsou jen vytáhnuté odtamtud Mrknání Vel.M Úsměv

žádná fotka

Všechno co máš v katalogu zamluvené je už asi pryč viď? Úsměv

žádná fotka

Ne úplně, ale většinou označuji jako zamluvené věci, u kterých se napevno dohodneme Úsměv Úsměv

žádná fotka

Jestli se tentokrát můžu vtírnout - také mám věci, co ráda daruju, tak mrkněte do katalagu Úsměv
Jinak, kdybys ty věci neměla na mě malé, brala bych hned Úsměv

žádná fotka

Děkuju, chobotko Mrknání Tak snad budeme mít štěstí a bude ty naše věci někdo chtít zadarmo Úsměv

žádná fotka

Jestli se taktéž můžu přidat, darovala bych stříbrné páskové (okolo kotníku a přes nárt - zdobený kovovou přezkou) boty, vel. 10 (na moje 41 sedne, kupované v zahraničí), obdélníkový podpatek (nově udělaný).. Jsou mi volné přes nárt. Možné na léto i na ples. Bohužel mají už barevně "odžvýkaný" ten pásek přes kotník (zapíná se na dírky jako klasický pásek, je tam i guma, vše funkční). Fotku dodám.

žádná fotka

Klidně se přidejte s darováním oblečení Mrknání

žádná fotka

měla bych zájem o bílé a zelené triko v první řadě a fialové v řadě druhé...a ty kraťásky ve třetí řadě

žádná fotka

Koukni prosím do katalogu, jestli je to volné, ... Pokud ne, můžeš mi napsat do Zpráv a domluvíme se Mrknání

žádná fotka

taky daruji za poštovné nebo za osobní vyzvednutí http://www.votocvohoz.cz/predmety/muzi/topy-and-tricka/kosile/115930-oranzove-panske-tricko-c-and-a Přítel ho neunosí, je mu krátké, protože má nad 2 metry.

žádná fotka

také se přidávám...daruji za poštovné, osobní vyzvednutí v Praze samozřejmě zdarma

Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

žádná fotka

Také daruji pár věcí, pouze za poštovné či osobní předání v Ostravě možné :-). Některé věci jsou téměř nové.

žádná fotka

To červené psaníčko mi nedává spát :-)

žádná fotka

a toto taky daruji : Úpletové tričko Raymond

sukýnka k darování : Proužkatá sukně

žádná fotka

také daruji pár věciček co už neunosím, pouze za poštovnéÚsměv vše je velikost SÚsměv

žádná fotka

Také se přidávám,u mě vel. 40/42 tak koukněte hezký den holky :o)

žádná fotka

taky se přidávám, něco málo u mě: 1.) sada retro bižuterie 2.) stíny a lesk 3.) černé sandálky 38
o všem více v katalogu, kdyžtak mi napište do zpráv ;-) :-)

Celkem: 222 , Předmětů na stránce: 20 50 100