Darujeme oblečení - nová várka!

OPĚT NOVÉ ZBOŽÍ! (hledejte symbol dárečku) - zaplatíte pouze poštovné ![]()
Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

Jestli se tentokrát můžu vtírnout - také mám věci, co ráda daruju, tak mrkněte do katalagu
Jinak, kdybys ty věci neměla na mě malé, brala bych hned ![]()

Děkuju, chobotko
Tak snad budeme mít štěstí a bude ty naše věci někdo chtít zadarmo ![]()

Jestli se taktéž můžu přidat, darovala bych stříbrné páskové (okolo kotníku a přes nárt - zdobený kovovou přezkou) boty, vel. 10 (na moje 41 sedne, kupované v zahraničí), obdélníkový podpatek (nově udělaný).. Jsou mi volné přes nárt. Možné na léto i na ples. Bohužel mají už barevně "odžvýkaný" ten pásek přes kotník (zapíná se na dírky jako klasický pásek, je tam i guma, vše funkční). Fotku dodám.

měla bych zájem o bílé a zelené triko v první řadě a fialové v řadě druhé...a ty kraťásky ve třetí řadě

Koukni prosím do katalogu, jestli je to volné, ... Pokud ne, můžeš mi napsat do Zpráv a domluvíme se ![]()

taky daruji za poštovné nebo za osobní vyzvednutí http://www.votocvohoz.cz/predmety/muzi/topy-and-tricka/kosile/115930-oranzove-panske-tricko-c-and-a Přítel ho neunosí, je mu krátké, protože má nad 2 metry.

také se přidávám...daruji za poštovné, osobní vyzvednutí v Praze samozřejmě zdarma
Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

Také daruji pár věcí, pouze za poštovné či osobní předání v Ostravě možné :-). Některé věci jsou téměř nové.

a toto taky daruji : Úpletové tričko Raymond
sukýnka k darování : Proužkatá sukně

také daruji pár věciček co už neunosím, pouze za poštovné
vše je velikost S![]()

Také se přidávám,u mě vel. 40/42 tak koukněte hezký den holky :o)

taky se přidávám, něco málo u mě: 1.) sada retro bižuterie 2.) stíny a lesk 3.) černé sandálky 38
o všem více v katalogu, kdyžtak mi napište do zpráv ;-) :-)