Browse

Objevuj

Nakupuj úžasné módní kousky ze skříní našich uživatelů!

Zapoj se

Chat

Prodávej a vyměňuj

Prodávej nebo vyměňuj oblečení, které už neunosíš a udělej si místo na nové!

Začni hned!

Get

Bav se s kamarády

Zapoj se do diskuze a probírej žhavá témata ve fóru.

Připoj se!

Celkem: 22 , Předmětů na stránce: 20 50 100
žádná fotka

Chtěl by někdo tyto nádherné botičky?
Původní cena 2.000 Kč, nyní prodávám jen za 1.500,-. Nenošené, použity pouze na jedno focení.

Velikost 37.

Možnost osobního odběru v centru Prahy, pokud jste "důvěryhodný" aktivní uživatel.

Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

žádná fotka

Chtíč by byl, ale peníze momentálně nejsou a na těchto krasavicích bych se asi zabila Široký úsměv ale jsou nádherné Úsměv

žádná fotka

Nádherné jsou, taky jsem se zamilovala, ale v mém šatníku nemají využití, tak věřím, že se najde budoucí majitelka, která bude mít podobný vkus a bude z nich mít radost Mrknání

žádná fotka

ty brdo,ty jsou perfektní teda Úsměv

žádná fotka

a výška podpatku? Úsměv Aspoň 13 cm?

žádná fotka

užásné akorát bych se taky zabila :-D

žádná fotka

Rispettare-mi trefila jsi to naprosto přesně :-D Máš to v oku Mrknání 13cm podpatek, ale z toho 4,5 cm je platforma, takže kdo má rád podpatky, není to pro něj žádná hrůza Úsměv

žádná fotka

Se velikostí 40/41 si můžu trhnoutÚsměv

žádná fotka

Ty vážně musím mít Široký úsměv Byly by akorát do zbírky akorát ta velikost smutně se usmívá(( škoda mám 38smutně se usmívá

žádná fotka

Délka stélky 23,5 Úsměv Pro "věrohodné" uživatele možnost vyzkoušet v centru Prahy Úsměv

žádná fotka

Holky, nabízím tyto lodiočky- 36, více v katalogu:-))

Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

žádná fotka

PROSÍM, V TOMTO FÓRU NENABÍZEJTE SVÉ NABÍDKY, AŤ MÁM PŘEHLED. KDYŽTAK ZDE http://www.votocvohoz.cz/forum/nabizim-nejnovejsi-kousky-z-tveho-katalogu/19698-boty-37-38-sem

žádná fotka

Přečti si příspěvěk nad tím tvým Široký úsměv Tohle už mě jako dostává Široký úsměv

žádná fotka

Já je chci, ale nemám peníze a nohu mám 38/39 takže mám smůlu smutně se usmívá((((( Široký úsměvDDD

žádná fotka

ruzove vel.37,38
cerne 38,39

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 03.08.2012 11:18, (náhled)

''NENABÍZEJTE SVÉ NABÍDKY, AŤ MÁM PŘEHLED'' .... Tak asi inteligence no Široký úsměv Široký úsměv Široký úsměv

žádná fotka

Více katalog Úsměv Dopis

žádná fotka

Nádhera, luxus....jsou fakt úžasné! Ale ležely by mi tak akorát ve skříni....ale jsou fakt skvělé! Úsměv

žádná fotka

Příspěvek obdržel od uživatelů příliš mnoho negativních hodnocení, a je proto skrytý. Přesto ukázat.

žádná fotka

Jo-o mít nožičku jako popelka tak bych je brala Široký úsměv Bohužel mám smůlu:/.

Celkem: 22 , Předmětů na stránce: 20 50 100