Originální boty

Chtěl by někdo tyto nádherné botičky?
Původní cena 2.000 Kč, nyní prodávám jen za 1.500,-. Nenošené, použity pouze na jedno focení.
Velikost 37.
Možnost osobního odběru v centru Prahy, pokud jste "důvěryhodný" aktivní uživatel.
Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

Chtíč by byl, ale peníze momentálně nejsou a na těchto krasavicích bych se asi zabila
ale jsou nádherné ![]()

Rispettare-mi trefila jsi to naprosto přesně :-D Máš to v oku
13cm podpatek, ale z toho 4,5 cm je platforma, takže kdo má rád podpatky, není to pro něj žádná hrůza ![]()

Holky, nabízím tyto lodiočky- 36, více v katalogu:-))
Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

PROSÍM, V TOMTO FÓRU NENABÍZEJTE SVÉ NABÍDKY, AŤ MÁM PŘEHLED. KDYŽTAK ZDE http://www.votocvohoz.cz/forum/nabizim-nejnovejsi-kousky-z-tveho-katalogu/19698-boty-37-38-sem

Přečti si příspěvěk nad tím tvým
Tohle už mě jako dostává ![]()

Já je chci, ale nemám peníze a nohu mám 38/39 takže mám smůlu
(((((
DDD

ruzove vel.37,38
cerne 38,39

Více katalog
![]()

Příspěvek obdržel od uživatelů příliš mnoho negativních hodnocení, a je proto skrytý. Přesto ukázat.
prodam za 450 s postou nové velik.39

Jo-o mít nožičku jako popelka tak bych je brala
Bohužel mám smůlu:/.