Celkem: 24 , Předmětů na stránce: 20 50 100
žádná fotka

Holky jsem maniak, co se týče šatů Široký úsměv. Většinou si nějaký koupím, obleču si je jednou a pak se mi už nelíbí nebo v nich nechci být na fotce dva krát Široký úsměv. Budu ráda, když mrknete ke mně do katalogu a něco si vyberete Úsměv
SLEVA možná Úsměv
Malá ukázka zde Úsměv

Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

žádná fotka

Haha dobrý pokus... To je jako nalejvat alkoholikovi :-D

žádná fotka

také jsem přidala nové- malé černé Úsměv a mimochodem, tu tvoji vášeň pro šaty chápu, mám to taky tak Široký úsměv

žádná fotka

já to nemám bohužel jen s nakupováním šatů Široký úsměv jinak, mám taky dvoje, kdyby náhodou ;D

žádná fotka

U mě taky několik šatů :p

žádná fotka

Tak já se taky přidám Úsměv
Proužkované šaty

Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

žádná fotka

vyměním za tepláky, legíny, sportovní kalhoty vel. 38

žádná fotka

vel 40

žádná fotka

Taky se přidávám, dnes jsem nahrála několik společenštějších šatů, velikost většinou S/MMrknání

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 01.06.2012 16:00, (náhled)

přísahám, že jsem si toho vůůůbec nevšimla Široký úsměv Široký úsměv Široký úsměv Široký úsměv
pardoon Široký úsměv Úsměv

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 01.06.2012 14:30, (náhled)

Ty poslední jsou nádherný<3

žádná fotka

Také se přidám Úsměv

žádná fotka

Já sháním výměnou elegantnější šatičky velikosti L,klidně i za více mých kousků aby se vyrovnala cena.
Barva,střih je mi jedno,jen ne prosím těsné úplně na tělo. Úsměv hledám takové,které si můžu vzít jen tak samotné neo sáčko přes ně. Úsměv

žádná fotka

Dobrej pokus mě zruinovat. Široký úsměv Na šaty jsem ujetá, zabírají mi půlku skříně, většinu z nich jsem ale měla na sobě jen když jsem je zkoušela.Culit se Široký úsměv

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 02.06.2012 14:22, (náhled)

jsem ráda, že se líbí, mně se taky moc líbí, ale vypadám v nich jako koule smutně se usmívá

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 02.06.2012 14:30, (náhled)

no já právě taky Úsměv
Ale ty které mi nesluší musí fakt pryč Úsměv aspoň udělám dobrou věc Úsměv :-D

žádná fotka

Krásné nové šatečky, jednou vzané, nesedí mi. Úsměv
Kdyžtak do Dopis

žádná fotka

moje šatová sbírkaÚsměv kdyby se něco někomu zalíbio tak přes katalog nebo do zprávÚsměv))

Celkem: 24 , Předmětů na stránce: 20 50 100