Šaty, šaty, šaty a zase šaty !

Holky jsem maniak, co se týče šatů
. Většinou si nějaký koupím, obleču si je jednou a pak se mi už nelíbí nebo v nich nechci být na fotce dva krát
. Budu ráda, když mrknete ke mně do katalogu a něco si vyberete
SLEVA možná
Malá ukázka zde ![]()
Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

a nechceš si ty koupit další?
třeba tyhle?
http://www.votocvohoz.cz/predmety/zeny/slavnostni-obleceni/162994-krasne-ruzove-plesove-saty-50-percent-sleva

také jsem přidala nové- malé černé
a mimochodem, tu tvoji vášeň pro šaty chápu, mám to taky tak ![]()

Tak já se taky přidám
Proužkované šaty
Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

vyměním za tepláky, legíny, sportovní kalhoty vel. 38

vel 40

Taky se přidávám, dnes jsem nahrála několik společenštějších šatů, velikost většinou S/M![]()

Ty poslední jsou nádherný<3

Také se přidám ![]()

Dobrej pokus mě zruinovat.
Na šaty jsem ujetá, zabírají mi půlku skříně, většinu z nich jsem ale měla na sobě jen když jsem je zkoušela.
![]()

Krásné nové šatečky, jednou vzané, nesedí mi.
Kdyžtak do ![]()

moje šatová sbírka
kdyby se něco někomu zalíbio tak přes katalog nebo do zpráv
))