Browse

Objevuj

Nakupuj úžasné módní kousky ze skříní našich uživatelů!

Zapoj se

Chat

Prodávej a vyměňuj

Prodávej nebo vyměňuj oblečení, které už neunosíš a udělej si místo na nové!

Začni hned!

Get

Bav se s kamarády

Zapoj se do diskuze a probírej žhavá témata ve fóru.

Připoj se!

žádná fotka

Nabízím parádní námořnické kratásky AMISU- nenošené, jako nové za 150 kč! (Možno domluvy) Léto je tadyÚsměv Je mi jich tak líto, že tu leží ve skříni a jsou mi malésmutně se usmívá Pomožte jim dostat se na světlo světa!

Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

žádná fotka

Škoda, že jsou tak malinké :/

žádná fotka

Nejsou zas tak extrémně malé, jsou 36-8. (Já mam 38 a jsou mi až moc těsné,ale zapnu je) Rozměry zde :Námořnické kratásky Amisu
Úsměv

žádná fotka

ahojky, s dovolením se k tvé nabídce přidám, snad se nebudeš zlobit Úsměv . Jinak mám momentálně akci 3+1 ZDARMA , tak jukněte a třeba i něco vyberete Úsměv . Při zájmu pište do Dopis

Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

žádná fotka

Já mám námořnickou sukýnku s kanýry Úsměv

žádná fotka

veverca: a vyměníš? Úsměv)

žádná fotka

Myfashion: Radši bych prodala, ted jsem toho hrozně moc povyměnovala a už to zas nemám kam dávat Široký úsměv Ale na ceně se mužeme dohodnout Mrknání

žádná fotka

kolik mají v pase cm ? kdyžtak Dopis

jinak u mě námořnický top s vestičkou, 2v1

žádná fotka

nikva: ten topik je krasnej, ale libil by se mi spis jen bez vesticky..
Dovolim si pridat karovany modroucky sortky Úsměv

žádná fotka

veverca: nevyměníš? mrkni se

žádná fotka

Já bych je brala, ale šudlím teď každý halíř - mamčina padesátka Široký úsměv

žádná fotka

mám krásnou námořnickou kabelu a náušnice Úsměv

žádná fotka

Já mám námořnocké štičky :-)

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 16.06.2012 18:04, (náhled)

námořnické proužkované letní šatičky u mě taky námořnické šatičky..Pááárty! Zrudnout

žádná fotka

cena dohodou Úsměv více infa v katalogu Úsměv