Objednávka originálních voňavých bot Mel by Melissa

Ahoj, holky, kdybyste měla některá zájem, mohla bych objednat boty Mel Lemon Shoes šedé, starorůžové, černé ve velikostech 36-42 za 750,-Kč včetně pošty z Anglie a po České republice.
Nebo boty Mel Apple Mid Wedge Sandal červené či černé ve velikostech 36-42 za 850,-Kč včetně pošty z Anglie a po České republice.
Pokud máte některá zájem, pište prosím do zpráv.![]()
Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

Ano, opravdu voní. Je to taková nepopsatelná žvýkačková vůně.![]()
Pokud máte zájem, tak šedé oxfordky mel lemon vel.38 jsou ihned k odeslání.
Barva je trošku světlejší, než na fotce
http://www.votocvohoz.cz/predmety/zeny/obuv/tenisky/198102-sede-boty-oxfordky-mel-lemon-by-melissa-z-uk
Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

Objednávám z Anglické stránky. Pokud objednám znova, tak dám určitě vědět do zpráv.![]()

Nebudou ti smrdět nohy?
..nevím jak ti mám na to přesně odpovědět, jelikož tato značka se prezentuje především tím, že vyrábí boty z "voňavého plastu"![]()

Je to velmi prestižní značka
Já bych možná nějaké chtěla, balerinky tam nejsou?![]()

Balerínky, tak jsou jen tyto
A ty by vyšly také na 750,-Kč se vším i s poštou po ČR.![]()

Nejdéle do 14 dnů.![]()
Zítra objednávám, tak pokud má ještě někdo o boty zájem, dejte prosím vědět do zpráv co nejdříve.![]()

Ahoj, jsou pohodlné? Máte s nimi někdo zkušenosti? děkuju!

Já mám doma oxfordky Mel lemon a nemohu si je vynachválit. Jsou měkoučké, ale přesto mají celkem pevnou porážku, takže necítíš každý kamínek. Mám je cca 2 měsíce, chodím v nich často a na podrážce to není vůbec znát. Opravdu je vidět, že Melissa má kvalitní výrobky![]()

kdo chtěl ty balerinky nebo pantoflíky, tak mrkněte sem:
http://www.slevomat.cz/moda-a-luxus/zbozi/17645?pohlavi=pro-zeny&znacka=mel ![]()

Za měsíc jedu do Anglie, tak si je snad koupím "live" ![]()