Browse

Objevuj

Nakupuj úžasné módní kousky ze skříní našich uživatelů!

Zapoj se

Chat

Prodávej a vyměňuj

Prodávej nebo vyměňuj oblečení, které už neunosíš a udělej si místo na nové!

Začni hned!

Get

Bav se s kamarády

Zapoj se do diskuze a probírej žhavá témata ve fóru.

Připoj se!

Celkem: 23 , Předmětů na stránce: 20 50 100
žádná fotka

Ahoj, holky, kdybyste měla některá zájem, mohla bych objednat boty Mel Lemon Shoes šedé, starorůžové, černé ve velikostech 36-42 za 750,-Kč včetně pošty z Anglie a po České republice.

Nebo boty Mel Apple Mid Wedge Sandal červené či černé ve velikostech 36-42 za 850,-Kč včetně pošty z Anglie a po České republice.

Pokud máte některá zájem, pište prosím do zpráv.Úsměv

Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

žádná fotka

***PŘESUNUTO***

žádná fotka

voňavých? Široký úsměv

žádná fotka

Ano, opravdu voní. Je to taková nepopsatelná žvýkačková vůně.Úsměv

Pokud máte zájem, tak šedé oxfordky mel lemon vel.38 jsou ihned k odeslání.Úsměv
Barva je trošku světlejší, než na fotceMrknání
http://www.votocvohoz.cz/predmety/zeny/obuv/tenisky/198102-sede-boty-oxfordky-mel-lemon-by-melissa-z-uk

Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

žádná fotka

ted jsem zrovna lehce bez penez, jinak bych to brala hned! Široký úsměv

žádná fotka

Možná časem budu objednávat znovu. Pokud je tam budou ještě mít, tak bych dala vědět. Třeba už budeš při penězíchŠiroký úsměv

žádná fotka

A odkud je objednavas? Úsměv

Jojo, diky, kdyztak dej vedet, pokudmozno do zprav Široký úsměv

žádná fotka

Objednávám z Anglické stránky. Pokud objednám znova, tak dám určitě vědět do zpráv.Úsměv

žádná fotka

a včem je smysl toho ,že voní? Široký úsměv

žádná fotka

Nebudou ti smrdět nohy?Široký úsměv..nevím jak ti mám na to přesně odpovědět, jelikož tato značka se prezentuje především tím, že vyrábí boty z "voňavého plastu"Úsměv

žádná fotka

Je to velmi prestižní značkaÚsměv Já bych možná nějaké chtěla, balerinky tam nejsou?Úsměv

žádná fotka

Balerínky, tak jsou jen tytoÚsměv
A ty by vyšly také na 750,-Kč se vším i s poštou po ČR.Úsměv

žádná fotka

a nějaké pantoflíčky? =)

žádná fotka

a za jak dlouho by přišly?

žádná fotka

Nejdéle do 14 dnů.Úsměv

Zítra objednávám, tak pokud má ještě někdo o boty zájem, dejte prosím vědět do zpráv co nejdříve.Úsměv

žádná fotka

Ahoj, jsou pohodlné? Máte s nimi někdo zkušenosti? děkuju!

žádná fotka

Já mám doma oxfordky Mel lemon a nemohu si je vynachválit. Jsou měkoučké, ale přesto mají celkem pevnou porážku, takže necítíš každý kamínek. Mám je cca 2 měsíce, chodím v nich často a na podrážce to není vůbec znát. Opravdu je vidět, že Melissa má kvalitní výrobkyÚsměv

žádná fotka

kdo chtěl ty balerinky nebo pantoflíky, tak mrkněte sem:
http://www.slevomat.cz/moda-a-luxus/zbozi/17645?pohlavi=pro-zeny&znacka=mel Mrknání

žádná fotka

Za měsíc jedu do Anglie, tak si je snad koupím "live" Široký úsměv

Já sháním od Mel kotníkové holínky černé se zlatou mašličkou. Našly by se?Úsměv

Celkem: 23 , Předmětů na stránce: 20 50 100