Pojďte měnit knihy:)

Mám v knihovně pár knížek, které jsem si třeba na doporuení koupila nebo dostala, rozhodně to není žádný brak (aspoň teda většinou), ale prostě to není moje srdeční záležitost, takže bych je ráda vyměnila za nějaké jiné
Pokud by někdo také rád měnil, tak klidně vkládejte svoje nabídky
Zatím jsem to moc neprolejzala, ale myslím, že klidně oželím tyhle tři knížky:
(neméním za žádné holčičí romány, Twightlighty ani podobné kraviny prosím
)
Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

Ahoj, mám tyhle knihy
Všechny jsou úplně nové a ve skvělém stavu, kdyby sis něco vybrala, napiš mi do zpráv
PEVNÉ POUTO- Alice Seboldová
JÁ, BAHIA, ZÁZRAČNĚ ZACHRÁNĚNÁ (Příběh děvčátka, které jako jediné přežilo leteckou katastrofu)- Bahia Bakari & Omar Guendouz
DAVINCHIHO KÓD - Dan Brown
AMELIA EARHARTOVÁ - Jennifer Lesieurová
VĚČNÝ TULÁK CHARLIE CHAPLIN - Jaroslav Brož
PARFÉM: PŘÍBĚH VRAHA - Patrick Süskind

Ahoj, mám tyhle:
STEPHEN KING - NEZBYTNÉ VĚCI
NICHOLAS EVANS - HRANICE ZOUFALSTVÍ
EILEEN DREYER - VRAŽEDNÝ LÉK
GABRIEL BARYLLI - BALERÍNA
BRIGITTE RIEBE - PALÁC MODRÝCH DELFÍNŮ
CATHY DAY - CIRKUS V ZIMĚ
PETR ŠABACH - HOVNO HOŘÍ
VAL McDERMID - VZDÁLENÁ OZVĚNA
ED McBAIN - SMRT OŠETŘOVATELKY
Nové, neponičené. Mám toho víc, i díly Deníků princezny od Meg Cabot, kdyby je někdo sháněl. Podám za rozumnou cenu nebo vyměním za něco pěkného...
A taky mám asi milion čísel časopisu HISTORY REVUE, kdyby byl někdo fanda historie.... ![]()

Ahoj, neprodáváte někdo levně knížky Harryho Pottera?![]()

janest - mám Price dvojí krve (v horším stavu, hodně čtený) a Relikvii smrti (docela ujde). Na ceně bychom se nějak dohodly, spíš symbolická
Kdyžtak napiš do zpráv ![]()

nabízím k prodeji čí výměně:
Sesterstvo putovních kalhot
Kavárna Žal
Nehýbej se
Hříchy nezletilých aneb důtka ředitele školy
a všech 8 dílů knihy "NEOHROŽENÁ" od francouzského autora - opravdu skvělé a budou možná i další díly
....všechny v naprosto skvělém stavu!!

Možná vás osloví i toto téma (týkající se jak jinak než knih)
http://www.votocvohoz.cz/forum/prani-komentare-a-otazky-k-votocvohoz/8324-nova-polozka-v-katalogu-knihy-a-ucebnice?page=1

Přidávám se se svými knihami http://www.votocvohoz.cz/forum/nabizim-knizky-dvd-cd-elpicka-hry/6598-dot-k-maturite-na-vysokou-a-jine-knihy
Ráda vyměním i levně prodám
Kdyžtak do zpráv![]()

tak jsem dneska prolejzala knihovnu a našla pár šíleností, kterejch se ráda zbavim.. Stopy hrůzy (3, 30,48), Na stopě hrůzy - John Sinclair - Krvavá dáma, Pán přeludů - G. P. Taylor, Dům vzpomínek - Barbara Woodová a pak dvě knížky, který byly přiložený k MF Dnes - NEJbližší od Kateřiny Janouchové a Inkognito od Sue Townsendové
Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

já mám tyto dvě...kdyby měl někdo zájem, prosím zprávy![]()

Nabízím tuto knížku
Zájemci nechť píší do zpráv.