Celkem: 125 , Předmětů na stránce: 20 50 100
žádná fotka

Mám v knihovně pár knížek, které jsem si třeba na doporuení koupila nebo dostala, rozhodně to není žádný brak (aspoň teda většinou), ale prostě to není moje srdeční záležitost, takže bych je ráda vyměnila za nějaké jinéÚsměv
Pokud by někdo také rád měnil, tak klidně vkládejte svoje nabídkyÚsměv
Zatím jsem to moc neprolejzala, ale myslím, že klidně oželím tyhle tři knížky:
(neméním za žádné holčičí romány, Twightlighty ani podobné kraviny prosímÚsměv)

Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

žádná fotka

aaaha, dekuju, to jsem neznalaÚsměv

žádná fotka

Já spíše sháním ke koupi pár knížek - sérii Anity Blake, Školy Noci, Eragona.. kdyby někdo měl.. Široký úsměv

žádná fotka

gingerbox: ...ale neni to uplne to, co jsem si predstavovala, tohle je kolovani knih, ja bych rada fakt vymenila kus za kus a nechala si ho v knihovneÚsměv

žádná fotka

Ahoj,nabízím Chlapec v pruhovanem pyžamu Úsměv

žádná fotka

toho bych brala, kdyby sis u me neco vybralaÚsměv

žádná fotka

Ahoj, mám tyhle knihy Úsměv Všechny jsou úplně nové a ve skvělém stavu, kdyby sis něco vybrala, napiš mi do zpráv Úsměv
PEVNÉ POUTO- Alice Seboldová
JÁ, BAHIA, ZÁZRAČNĚ ZACHRÁNĚNÁ (Příběh děvčátka, které jako jediné přežilo leteckou katastrofu)- Bahia Bakari & Omar Guendouz
DAVINCHIHO KÓD - Dan Brown
AMELIA EARHARTOVÁ - Jennifer Lesieurová
VĚČNÝ TULÁK CHARLIE CHAPLIN - Jaroslav Brož
PARFÉM: PŘÍBĚH VRAHA - Patrick Süskind

Ahoj, mám tyhle:
STEPHEN KING - NEZBYTNÉ VĚCI
NICHOLAS EVANS - HRANICE ZOUFALSTVÍ
EILEEN DREYER - VRAŽEDNÝ LÉK
GABRIEL BARYLLI - BALERÍNA
BRIGITTE RIEBE - PALÁC MODRÝCH DELFÍNŮ
CATHY DAY - CIRKUS V ZIMĚ
PETR ŠABACH - HOVNO HOŘÍ
VAL McDERMID - VZDÁLENÁ OZVĚNA
ED McBAIN - SMRT OŠETŘOVATELKY

Nové, neponičené. Mám toho víc, i díly Deníků princezny od Meg Cabot, kdyby je někdo sháněl. Podám za rozumnou cenu nebo vyměním za něco pěkného...

A taky mám asi milion čísel časopisu HISTORY REVUE, kdyby byl někdo fanda historie.... Úsměv

žádná fotka

Ahoj, neprodáváte někdo levně knížky Harryho Pottera?Úsměv

janest - mám Price dvojí krve (v horším stavu, hodně čtený) a Relikvii smrti (docela ujde). Na ceně bychom se nějak dohodly, spíš symbolická Úsměv Kdyžtak napiš do zpráv Úsměv

žádná fotka

martheen: nechtela by si vymenit toho Kinga za neco?,Úsměv

žádná fotka

nabízím k prodeji čí výměně:
Sesterstvo putovních kalhot
Kavárna Žal
Nehýbej se
Hříchy nezletilých aneb důtka ředitele školy
a všech 8 dílů knihy "NEOHROŽENÁ" od francouzského autora - opravdu skvělé a budou možná i další díly Úsměv Mrknání
....všechny v naprosto skvělém stavu!!

žádná fotka

Neměl by někdo Mlčení jehňátek? Levně nebo výměnou za nějaký hadřík?Úsměv

žádná fotka

Přidávám se se svými knihami http://www.votocvohoz.cz/forum/nabizim-knizky-dvd-cd-elpicka-hry/6598-dot-k-maturite-na-vysokou-a-jine-knihy
Ráda vyměním i levně prodám Mrknání
Kdyžtak do zprávMrknání

žádná fotka

tak jsem dneska prolejzala knihovnu a našla pár šíleností, kterejch se ráda zbavim.. Stopy hrůzy (3, 30,48), Na stopě hrůzy - John Sinclair - Krvavá dáma, Pán přeludů - G. P. Taylor, Dům vzpomínek - Barbara Woodová a pak dvě knížky, který byly přiložený k MF Dnes - NEJbližší od Kateřiny Janouchové a Inkognito od Sue Townsendové

Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

žádná fotka

Nabízím Pána prstenů Návrat krále ;-)

žádná fotka

já mám tyto dvě...kdyby měl někdo zájem, prosím zprávyÚsměv

žádná fotka

Nabízím tuto knížku Úsměv
Zájemci nechť píší do zpráv.

Celkem: 125 , Předmětů na stránce: 20 50 100