Celkem: 21 , Předmětů na stránce: 20 50 100
žádná fotka

Mám tu pár knížek a učebnic na prodej nebo na výměnu.
1. Akupresurou proti běžným nemocem, 90 stran, 60,-Kč
2. - 16. učebnice a prac. sešity Úsměv, cena domluvou

Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

žádná fotka

Nechtěla bys vyměnit tu řeč těla a knihu o čaji? Úsměv Buď za nějakou z těchto knih nebo kus oblečení Mrknání

Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

žádná fotka

Koukni, zda by se ti něco nelíbilo zde:
http://www.votocvohoz.cz/forum/nabizim-knizky-dvd-cd-elpicka-hry/15651-knihy-pro-deti-a-mladez
Pak mám ještě knihu o gejšách, Artemise Fowla, Nefertiti, Josef a Ly...popř bych vyměnila za nějaké oblečení (konkrétně tvou knihu Řeč těla)

žádná fotka

brala bych Sweeneyho Todda a Pěkné bydlení Úsměv

žádná fotka

tesym: co by jsi chtěla za tu první knížku: Sweeney Todd- Šňůra perel? Úsměv měla bych o ni zájem, mohu nabídnout něco z mého katalogu nebo nějaké knížky. A pokud ji chceš prodat, tak nějakou rozumnou příjemnou částku Široký úsměv

žádná fotka

lin.tu - píšu SZ Mrknání
klarasaskova - promiň lin.tu byla rychlejší Mrknání

žádná fotka

pro budoucí maturanty a zájemce o VŠ Široký úsměv

žádná fotka

mohu nabídnout knihu Miluj svůj život od Louise L. Hay

žádná fotka

já nabízím první dva díly Školy noci a Šifru mistra Leonarda a Andělé a démoni od Dana Browna a i učebnice na které se můžete mrknout sem Mrknání
http://www.votocvohoz.cz/forum/nabizim-knizky-dvd-cd-elpicka-hry/14404-ucebnice-a-chytre-knizky

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 13.06.2012 17:51, (náhled)

ahoj, kolik by stála ta ruština? děkuji

žádná fotka

prosím do zpráv :-)

žádná fotka

Malá kniha pro péči o nehty , Slabá knížka o nehtech. Jednou přečtená, jinak jako nová. Máte-li jakýkoliv dotaz napište Dopis

Holky, nemáte některá Schritte International 4 a Time to talk 4 v nějakém lepším stavu? Nejlépe bych vyměnila Úsměv

žádná fotka

Holky, mám nějaké učebnice na prodej-třeba se někomu budou hodit. Kdo má zájem, piště do zpráv pro více infoÚsměv. Všechny jsou jako nové!! Neváhejte Mrknání

žádná fotka

Také přebytky.

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 13.06.2012 17:58, (náhled)

Ahoj, měla bych zájem o tu kaligrafii, jestli je ještě k mání ;-) , kdyžtak mi napiš do zpráv kolik za ní chceš a taky poštovné, nebo jestli bych měnila, klidně ke mě nakoukni. Moc bych ji chtěla. Děkuji za odpověď.

žádná fotka

Ahoj, nabízím tyhle učebnice, ani jednou neotevřené. Popřípadě se ozvěte do zpráv Úsměv

žádná fotka

Mám k dispozici poslední díl ságy Stmívání (Twilight) - Rozbřesk.

Celkem: 21 , Předmětů na stránce: 20 50 100