Fejkové kabelky

Jak píše kocvarkova - je mi toho člověka líto, ale musím se smát...dnes tu zrovna dávala slečna forum, kdy žádá všechny o LV doplňky a bla bla bla...jsou slečny, které to na sebe cpou schválně, asi si myslí, že když na sobě budou mít kousek (i když fake) od LV, tak budou asi působit lépe...nevím...nejsmutnější na tom je, že je to většinou na první pohled poznat...a když ne, tak na ten druhej :-D

Myslím,že fejky tu značku úplně znehodnocují.Buď si někdo řekne : ,, Koupím si fejk,protože je levnější a skoro nejde rozeznat od originálu.''
A nebo ,když si chci koupit originál ,tak mě odradí ,že každý má fejk a že skutečnou kvalitu nikdo neocení.

Prý se připravuje v cizině nějaký zákon, který by se právě soustředí na prodejce faků těchto známých značek a postihováni by neměli být jen prodejci, ale i ti, co fake vlastní, takže by vám ji mohli klidně zabavit na ulici a ještě byste z toho měli problémy. ![]()

Dostala jsem před pár lety origoš LV kabelku a každej to považuje za fejk, což je mi trochu líto, když strejček vypláznul 30 litrů za kabelku
ale tak tady to neni ještě tak hrozný, jeďte třeba do Turecka, tam má LV a Pradu každej děda na nákup, to je teprve k breku
)

Vzpomínám si na skvěý komentář fejk§ z Elle - Jsi snob, nemáš na to a tak lžeš. A to je i můj názor. Nepotřebuju nosit okázalý luxus a něco si dokazovat, už vůbec ne, když na něj nemám. Připadala bych si směšně. Raději jiné pěkné věci, které si můžu dovolit.

Já jsem na to uplně alergická
prostě- když na to nemam... tak nemam.. Já bych umřela hanbou, něco takovýho nosit... bylo by mi trapně.

Pokud člověk nechodí a nevykládá jak je to pravý, tak to beru. Každej nechce vypláznout za hloupou věc desetitisíce. A někomu nejde o značku, ale o to, že se mu daná věc prostě líbí.

tak pravost kabelky jde poznat hned nekolika zpusoby, zkus si to najit na netu. Jako napriklad jsou z jednoho kusu kuze, takze na druhe strane kabelky je monogram LV vzhuru nohama. Mela bys mi nejaky certifikat nebo tak neco. A jestli ti ani kamosky neveri a mas ji opravdu pravou, tak jsou to kravy ![]()
Detaily
Pokud vezmeme kabelky značky Louis Vuitton, které jsou opravdu nejvíce nositelným padělkem, musíme se zaměřit i na detaily a to:
Tyto kabelky jsou velice detailně šité. Pokud spočítáte stehy jedné strany, měly by mít stejný počet tak i na druhé straně
Vzory jsou přísně symetrické a ucho tašky je na obou stranách přesně na stejném místě v přesně stejném vzoru, stehy v krajích na sebe navazují
Na kabelce nikdy nenajdete visačku, ty jsou dány speciálně do balení
Vyražené nápisy jsou přesné, dokonale vykreslené a hladké, především nelze kovové části lehce seškrábat

Já myslím, že LV kabelky, ty fejkové, by se prostě měli zakázat.
V drtivé většině je nosí pipky od 14 do 20 a je snad na první pohled jasný, že na takovou kabelku nemají... Přijde mi to trapné. To si radši počkám do 40, až si z vlastního platu ( případně našetřením) budu moci koupit tu originální... I když i tak mi přijde opravdu zbytečné dávat za kabelku 20 000. ![]()

Fake kabelka z holky dámu neudělá. Takže asi tak. Nejvíc mě štvou různé eshopy, kde se fejků prodává hromada a to ještě šíleně předražených! A mladé holky to kupují ve velkém a ani jim nedochází, že za tu samou cenu co dají za fejk si můžou koupit krásnou kabelku v normálním řetězci.
Na druhou stranu, když vidím napodobeninu na nějaké starší babičce, tak mi to nevadí, protože si myslím, že třeba ani neví, že nějaký LV existuje.
A hlavně i originál se musí umět nosit, a takové drahé kabelky mi sedí spíš k starším ženám, které si na to vydělaly, než k mladým holkám (byť mají originál)

Mam z toho husiu kozu, ked vidim ako sa slecny hrdo nosia s fake kabelkami, hlavne znacky LV. Mam doma jednu vintage, cca 25 rocnu, zn. LV, klasicky monogram, model: NOE-petit a hanbim sa ju nosit
Ked uz kvalitnu kabelku, tak si kupim od Furla alebo Coccinelle, su krasne, kozene a cena za novu je nieco lahko cez 100 € /ked je akcia/

Já jsem určitě proti padělkům - přijde mi celkem nespravedlivý, když si někdo šetří na kabelku bůhví jak dlouho (někdo samozřejmě nemusí hnout ani prstem
) a pak kolem projde několik slečen, co má tu kabelku za zlomek ceny a vypadá téměř stejně. Nejhorší musí mít když za kabelku dá 30 tisíc a někdo si myslí že je to fejk.. Takové kabelky jsou zkrátka vyrobené pro ty, co na to mají - však pro nás ostatní máme velký výběr jinde (Zara, Mango, Topshop a spousta další). Já už si plánovala nějakou takovou kabelku také pořídit, ale když je na každém rohu podobný padělek tak to ztrácí to svoje kouzlo :/..

Já mám doma dva fejky a co? Nekřičí to z nich, že je to LV, je to tam spíš "vyražené" a nenosím a nemám je proto,protože je to LV, ale kvůli tvaru, barvě. Kdo mi sežene stejné kabelkky bez toho potisku, klidně ty LV zahodím :-) Ale rozhodně se s nima nenosím po městě v teplákovce :-D A ne že bych si nemohla našetřit na originál, to je ten NEJMENŠÍ problém.. Spíš vím, jak ty prachy, co bych do pravé vrazila, investovat do lepších věcí ;-)

Nevadí mi to, pokud je k tomu slecna celkově oblečená a nejde na rvní pohled poznat, že jde o fejk.

Já chápu že se vám třeba líbí ten tvar, vzor atak - to mě taky a jak! Jenže ty kabelky zkrátka byly navržený tak, aby si je pořídily jenom ti, kteří na to mají a tak by to prostě mělo zůstat - jinak to pak ztrácí smysl si kupovat kabelku za tolik peněz, když se dá pořídit za pakatel.. Já myslím že je hrozně moc jiných, hezkých kabelek, které si můžeme pořídit ![]()

já bych teda s fake nikam nešla, ani kdyby se mi líbil tvar nebo barva sebevíc. Na toto mám prostě asi moc velkou hrdost.
Je jasné, že se mi luxusní věci líbí a kdybych mohla, nakoupím si milion věcí,.. ale rodiče a ani přítel nevlastní diamantový důl nebo ropná pole, takže jsem si udělala takový "luxusní" wish list, který si pomalinku plním. Vím, že za ty peníze bych mohla koupit milion jiných věcí, ale myslím, že do čeho kdo investuje může být druhým úplně ukradené
možná se za pár let budu mlátit za to do hlavy, ale teď z toho mám neuvěřitelnou radost, tak proč to nedělat ;D

Je to strašně originální,koupit si v Holešovicích nebo někde na dovolené fajekovou kabelku a promenádovat se tady s ní po městě. Vždyť je každýmu úplně jasný,že není pravá.
Přijde mi to jako špinění značky,když nemám na pravou,tak si přece nebudu kupovat padělky. Upřímně,třeba kabelky z House mi přijdou daleko hezči,než LV nebo Gucci..ale to je asi věc názorů,někomu prostě přijde originální nosit "kabelky Luj Vitonové" ![]()

Když si pořizuji kabelku, tak protože se mi líbí a je mi jedno, jestli je fake nebo originál
Nekupiji si kabelky, proto aby lidi viděli, že na to mám, nebo abych byla za největší frajerku, ale aby se mi líbila a vyhovovala mi.

Podle toho co tady píšete jste všechny jen pořádně naštvané a uražené kvůli tomu, že vy si koupíte kabelku za 20.000,-děláte s ní parádu a hlavně máte ji na X let, ale jiná si ji koupí na dovolené za pár korun, od originálu na ulici to nikdo
nerozpozná, nosí ji třeba jen půl roku a pak si koupí zas jinou. Takže kdo komu se může smát? Spíš než na ty holky, co
nosí faky nadávejte na ty, co ty faky vyrábí, a to jich není málo.
Já osobně si ten fake klidně koupím, když se mi bude líbit a za ty prachy co si budeme povídat, za pár měsíců jí hodím do popelnice a koupím si zas jinou, ale vy budete jak husy šetřit na pravou a stejně to nikdo nepozná. Nebo snad na ulici každému ukazujete doklad o pravosti kabelky? ![]()