Browse

Objevuj

Nakupuj úžasné módní kousky ze skříní našich uživatelů!

Zapoj se

Chat

Prodávej a vyměňuj

Prodávej nebo vyměňuj oblečení, které už neunosíš a udělej si místo na nové!

Začni hned!

Get

Bav se s kamarády

Zapoj se do diskuze a probírej žhavá témata ve fóru.

Připoj se!

Celkem: 129 , Předmětů na stránce: 20 50 100
žádná fotka

Ahoj holky, často vidím tady v katalogu, ale i na ulici holky s fejkovýma kabelkama, nejčastěji LV. Co si o tom myslíte? Ano Ne Měli jste, či máte nějakou, šetříte na originál, nebo si prostě nehrajete na něco, na co nemáte? Úsměv

žádná fotka

hnus !!

žádná fotka

Naštěstí se mi žádné kabelky těch drahých značek nelíbí, takže bych si nekoupila ani fake, ani originál Široký úsměv

žádná fotka

to radši normální kabelku ze Zary nebo HMka než fejk..

žádná fotka

No hlavně nejlepší je, že LV kabelku má nějaká slečna, na které jde vidět, že nemá peníze nebo prostě nevím jak to mám říct, a jde hned poznat, že to 100% není originál, přece by si taková dívka nekoupila LV kabelku za několik tisíc. Mě osobně se to nelíbí, max. Adidas, Converse, Nike a tak .. ale Gucci, LV, .. to ne..

žádná fotka

LV se mi nelíbí vůbec Široký úsměv takže ani fejky ani origo Široký úsměv ale kdyby se mi nějaká zalíbila, i kdyby byla fake, tak si jí klidně vezmu Mrknání mě nedělá problém nosit fake kabelky Široký úsměv Ale s oblečením typu ADIDAS, NIKE apod. bych fake fakt teda nenosila Široký úsměv

žádná fotka

Mě už se to ani nelíbí, jak to má "každá druhá" a většina z nich to ani neumí kombinovat a jsou schopné si k tomu vzít fakt vtipné modely Široký úsměv Radši nějaké neznačkové kabelky z normálních obchodů Mrknání

žádná fotka

taky se mi takové kabelky nelíbí ale když už to vidím a ta slečna je k tomu aspoň vkusně oblečená tak mi to ani nevadí.. Úsměv ať si každej nosí co chce Široký úsměv

žádná fotka

to ano ,v ruce kabelka LV , tričko od pána čínana a v ruce igelitka tesco...Culení Já k tomu nemámn co dodat Mrknání

žádná fotka

Já se kolikrát divím, že si některé slečny ani neověří, jestli mají kabelku, která se vyrábí v originále :-D Nejsmutnější ale je, když jde na první pohled vidět, že slečna nemá ani vkus a ještě nosí fake a kolik takových je Culení

Nechápu, že s tím legislativa nic nedělá, ale samozřejmě kde je poptávka je i nabídka smutně se usmívá

žádná fotka

souhlasím taky mi to přijde divný,navíc ty kabelky sou vesměs hnusný ,a ještě ty outfityŠiroký úsměv no a když vidím jaký to nosí špíny...Široký úsměv konec...
to je jak koupit si škodárnu a napsat si na ni porsheŠiroký úsměvDD

žádná fotka

Fejkový kabelky upálit na hranici!

žádná fotka

Když se to dobře sladí a slečna je pěkná tak proč ne Mrknání) nevidím v tom nějaký nevkus ale musí to fakt dobře zkombinovat
Jinak taky potkávám takové ''krásné'' slečinky s fake LV a k tomu něco nehorazneho tak mi taky vytřeštá oči z důlku a musim se tomu pousmát.. samozdřejmě v ironii

žádná fotka

Myslím, že je to hrozné, trapné a nevkusné. Když vidím odbarvenou blondýnu nasolárkovanou jak blázen, s růžovou rtěnkou a LV taškou jen žasnu (a že jich je). Nejhorší pro mě bylo, když jsem kamarádce musela říct, že i její LV je fake, a to má dvě. Široký úsměv

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 30.06.2012 20:39, (náhled)

legislativa něco dělá... ale bohužel se nedá tomu zabránit! na černom trhu je toho čím dál tím víc..

žádná fotka

mě přijde, že holky co mají doma značkovou tak říkají o holkách co na značkovou nemají a nosí fejky jaký to sou krávy, nebo jakej to je hnus a tak dále Úsměv ale já bych klidně fake brala Široký úsměv ale nějakou ktera by fakt dobře oklamala Široký úsměv Úsměv

samozřejmě by k ní musela bejt slečna hezky oblečená, žádná socka.. Široký úsměv Úsměv

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 30.06.2012 20:39, (náhled)

Zákon proti padělání existuje, problém je ten, že nějaká určitá značka, která by chtěla například prodejce zažalovat by si musela nechat vypracovat posudek na každý padělaný kousek zvlášť, což jim nevyplatí no. Je to špatnej systém.

Jinak já jsem proti fejkům, nechápu proč někdo musí být za každou cenu světovej, působí to směšně, když "značkové" kabelky slečny kombinují s oblečením z běžné konfekce.

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 30.06.2012 20:59, (náhled)

a to si zase nemyslim...když má někdo rád nějakou značkovou kabelku a třeba si na ní šetří 1-2 roky a pak si za ní koupí značkovou a zbytek má z konfekce tak na tom nevidim nic špatného...i když já osobně bych dala přednost třeba kvalitní kabelce třeba do 3 000 když už a koupit za ty peníze víc věcí...

žádná fotka

to mate i s oblecenim, treba to, co se prodava v NY tak to maji ve mestech skoro kazdy vietnamci Široký úsměv napr. ty veci s americkou vlajkou apod. Úsměv a kabelky? ani nemluvim Mrknání a to si vemte, ze je to kolikrat u tech vietnamcu drazsi jak v normalnim znackovym obchode... nechapu?! Myslet

žádná fotka

Taky si myslím, že když si někdo našetří na značkovou, tak pokud vkusně sladí něco z konfekce, tak to nepůsobí špatně. Neříkám věci od vietnamců, ale kvalitní hezké kousky...

Celkem: 129 , Předmětů na stránce: 20 50 100