Celkem: 47 , Předmětů na stránce: 20 50 100
žádná fotka

Ahoj holky,
mám doma plný kufr věcí, které už nenosím,,,čím dál tím víc se mi zamlouvá myšlenka, že si je začnu předělávat. Ale nějak mi chybí nápady.
Ráda bych viděla nějaké fotky, nápady, co kdo z Vás předělal- přešil, přestříhal, přebarvil apod. Úsměv

Dávejte sem fotky ať se můžeme také inspirovat. Já se dneska pustím do sukně, tak ji sem pak dám Kytka

žádná fotka

Já převážně stříhám, přebarvuji a cvočkuji. A pak taky si přešívám pánská trika(první dvě fotky- ale mám jich mnohem víc). Košilím ustřihávám rukávy a ocvočkuji límec, ustřihnu nohavice kalhotům...

Třeba tady jsou předělané kraťasy a triko (bylo to obyč. pánské- já si z něj udělala s velkým výstřihem na zádech),

Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 25.06.2012 11:38, (náhled)

Naprosto super,,,z toho mi vyplývá otázka, kde seženu ty cvočky ?? :-)

žádná fotka

Ahoj, prosímtě kde se dají levně koupit cvočky? Nejlépe v Ostravě

žádná fotka

V ostravě Mondo-Bizarro. Jinak googli sedlářské potřeby =)

žádná fotka

Tak treba toto....např. z pánských triček se dá opravdu kouzlit...:

Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 25.06.2012 12:07, (náhled)

A to jsis šila sama? Nebo co jsi na tom předělávala?

žádná fotka

Jo, trika jsem přešívala na to, co je na fotkach :-) Pokud mas velky ci neforemny trika, tak treba topik z toho udelas (jako ten modry) ty zeleny teplaky jsou zas ze zelenyho maxi trika :-D

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 25.06.2012 12:09, (náhled)

Nebo tady je jeden hezký a jednoduchý návod na bolerko,myslím, že zvládne i úplný začátečník :o) :
http://www.mimibazar.cz/navod.php?id=3093
A ještě jedna stránka s šitím a přešíváním:
http://www.bettymade.cz/

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 25.06.2012 12:07, (náhled)

nOOOOOO, tak to Tě obdivuji Úsměv a palec nahoru :-)) . Jsi šikulka, já bych tedy nic podobného nezvládla a hlavně by mě to ani nenapadlo Úsměv . Též chci přes prázdniny něco zkusit, budu se tebou inspirovat Široký úsměv

žádná fotka

mě by fakt zajímalo jak jsi udělala to nařasení na červených šatičkach ? .-)

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 25.06.2012 13:24, (náhled)

gumičkyÚsměv

žádná fotka

Tak to je úplně super, chtěla bych být tak šikovná... Stroj sice mám, ale spíš schovanej, z pánských trik by mě to v životě nenapadlo, klobouk dolů, superAno

žádná fotka

No tak to je velká paráda Ano
Škoda, že mám obě ruce levý Široký úsměv

žádná fotka

Já bych chtěla něco vidět s těch pánských trik ? :-)))

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 25.06.2012 12:34, (náhled)

Jasne, proto sem to sem dala :-) ja osobne bych tedy radsi nejakou brigadu, ale kdyz nic neni, tak aspon si udelam neco na sebe :-P

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 25.06.2012 13:24, (náhled)

Presne, prosite gumickami :-)

žádná fotka

Slečny, mám doma světlou károvanou košilku,šedé gepardí džíny s dírou v rozkroku a ustřižené nohavice ze zářivě modrých a kapučínově hnědých džín... Kdybyste některá chtěla na rozstříhání a šití.. Napište do zpráv. Úsměv

žádná fotka

A jaké jsou velikosti těch džín? Děkuji

Celkem: 47 , Předmětů na stránce: 20 50 100