Gothic, Visual Kei, Lolita

Nastává dlouhá noc a Kamiko se opět pídí po názorech xD
Co si myslíte o těchto stylech? ^^ A všeobecně, co říkáte na extravaganci a vyčleňování?
Máte svoje fotky zajímavých outfitů? xD
Ukojte moji zvědavost, princezny xD

já mám v nabídce originálni naušnici - draka a taky klobouček se závojem - kdyz tak pište do zpráv
)
mě se to líbí ![]()
Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

Ten dráček je úžasnej^^

jo tak extravagance. od 14. let jsem si barvila vlasy. měla jsem všecky barvy. modrou, zelenou, celou hlavu růžovou. nosila jsem miniaturní tylové sukně, obrovské mašle, síťované punčochy, pruhované podkolenky a hromady náramků.Teďka mám ráda romantické šatičky, krajky, kytky a dívčí věci. Vedle toho miluju výrazné rtěnky a styl ala Paříž.
takhle jsem vypadala pár let zpět
milovala jsem jednu dobu uši. byly plyšové a na sponky. musím si je zas někdy vzít ![]()
Teďka mám pocit že jsem z toho trochu vyrostla. užila jsem si to bláznivé období které trvalo řadu let a mám ráda oblečení jak extravagantní tak elegantní. ![]()
Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

No, já tohle nosím poměrně běžně
(normální oblečení mě nudí xD)i když třeba v nějaké...obvyklejší verzi xD , ale nemám nic moc nafocené ://
Gothic jsem jednu dobu hrozně žrala, tak možná nějaké staré fotky v počítači ještě vyhrabu
(ne, nic jsem nenašla xD)
Hm..nakonec jsem našla jen něco jako loli z Animefestu a něco starého foceného doma
Chjo..já to snad začnu spešl kvůli tobě dokumentovat xD
btw. a co tvoje outfity? ^^

Ou maj gad, ty vlasy jsou dokonalé! Oboje!! Já budu barvit na růžovo někdy až v září :/ ^^ (už se nehorázně těším
), protože musim stáhnout hennu :/

dokonalé sice ano ale posléze jako chemlon a neuvěřitelně si užívám svou přírodní černou barvu vlasů ![]()

Mluvíš mi z duše^^
D
Nenašla? Tak hrabej znova, dostaneš cukřík
Ten loli outfit je tááák kawaii^^ Asi poslintám klávesnici xD A to Japan triko chci xD
Začni... Uděláš Kamiko radost xDD
Moje? Nic moc, vzhledem k tomu, že jsem trošku hrošík...A oblíkám spíš tu gothicu - i když ne jen výhradně tu xD Ale pro ukázku:

Ale blbost hrošík ^^ Vypadáš skvěle
) Gothica se mi hrozně líbí (a tobě moc sluší), ale popravdě mě po čase přestala bavit..je moc..není v ní tolik možností jako třeba u loli
A děkuju ^^ Já ti něco nafotím
) Cukřík!!! Ňuní xDD Ravi chce cukřík
*____* ^^

Já sama miluju gothicu a neo viktoriánský styl, takže o tomhle stylu smýšlím jedině kladně!
Jinak co se týče ostatních, líbí se mi, dkyž má někdo vlastní originální styl a nebojí se toho, je to super! ![]()

Hrošík xD Mně s elíbí taky, hlavně v aristokratickým pojetí, ach
No, to je pravda![]()
Jůů, Arigatooo^^ Ravi dostane DVA cukříky!!
DDD

Oblikam se zasadně trochu extravagatně, už jsem někde řikala, že když na mě na ulici nikdo nehledi, tak si řikam, že je něco špatně
nejbliž mam k te gothice ![]()

Tyto styly mi nevadí, na extravaganci mám kladný názor, ale na sebe bych si to nikdy nevzala.
Možná je to i tím, že většina holek, které jsou "posedlé" těmito styly, japonskem, anime a podobně jsou puberťačky (nic proti tomuhle, taky jsem jedna), které se minimálně na internetu chovají naprosto vymatlaně...
Ale jinak no offense ![]()