Browse

Objevuj

Nakupuj úžasné módní kousky ze skříní našich uživatelů!

Zapoj se

Chat

Prodávej a vyměňuj

Prodávej nebo vyměňuj oblečení, které už neunosíš a udělej si místo na nové!

Začni hned!

Get

Bav se s kamarády

Zapoj se do diskuze a probírej žhavá témata ve fóru.

Připoj se!

Celkem: 59 , Předmětů na stránce: 20 50 100
žádná fotka

Nastává dlouhá noc a Kamiko se opět pídí po názorech xD
Co si myslíte o těchto stylech? ^^ A všeobecně, co říkáte na extravaganci a vyčleňování?
Máte svoje fotky zajímavých outfitů? xD
Ukojte moji zvědavost, princezny xD

žádná fotka

já mám v nabídce originálni naušnici - draka a taky klobouček se závojem - kdyz tak pište do zprávÚsměv)
mě se to líbí Úsměv

Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 21.06.2012 21:43, (náhled)

Ten dráček je úžasnej^^

žádná fotka

jo tak extravagance. od 14. let jsem si barvila vlasy. měla jsem všecky barvy. modrou, zelenou, celou hlavu růžovou. nosila jsem miniaturní tylové sukně, obrovské mašle, síťované punčochy, pruhované podkolenky a hromady náramků.Teďka mám ráda romantické šatičky, krajky, kytky a dívčí věci. Vedle toho miluju výrazné rtěnky a styl ala Paříž.
takhle jsem vypadala pár let zpět Úsměv milovala jsem jednu dobu uši. byly plyšové a na sponky. musím si je zas někdy vzít Široký úsměv

Teďka mám pocit že jsem z toho trochu vyrostla. užila jsem si to bláznivé období které trvalo řadu let a mám ráda oblečení jak extravagantní tak elegantní. Úsměv

Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

žádná fotka

No, já tohle nosím poměrně běžně Úsměv (normální oblečení mě nudí xD)i když třeba v nějaké...obvyklejší verzi xD , ale nemám nic moc nafocené ://

Gothic jsem jednu dobu hrozně žrala, tak možná nějaké staré fotky v počítači ještě vyhrabu Široký úsměv (ne, nic jsem nenašla xD)

Hm..nakonec jsem našla jen něco jako loli z Animefestu a něco starého foceného doma Široký úsměv Chjo..já to snad začnu spešl kvůli tobě dokumentovat xD

btw. a co tvoje outfity? ^^

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 21.06.2012 21:56, (náhled)

Ou maj gad, ty vlasy jsou dokonalé! Oboje!! Já budu barvit na růžovo někdy až v září :/ ^^ (už se nehorázně těším Široký úsměv), protože musim stáhnout hennu :/

žádná fotka

dokonalé sice ano ale posléze jako chemlon a neuvěřitelně si užívám svou přírodní černou barvu vlasů Úsměv

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 21.06.2012 22:01, (náhled)

Mluvíš mi z duše^^ Široký úsměvD
Nenašla? Tak hrabej znova, dostaneš cukříkŠiroký úsměv
Ten loli outfit je tááák kawaii^^ Asi poslintám klávesnici xD A to Japan triko chci xD
Začni... Uděláš Kamiko radost xDD

Moje? Nic moc, vzhledem k tomu, že jsem trošku hrošík...A oblíkám spíš tu gothicu - i když ne jen výhradně tu xD Ale pro ukázku:

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 21.06.2012 22:05, (náhled)

Hm..tak to máš dobré, moje přírodní je otřesná nevýrazná "něcojakohnědá"..ne, díky prostě Široký úsměv

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 21.06.2012 22:09, (náhled)

Ale blbost hrošík ^^ Vypadáš skvěle Úsměv) Gothica se mi hrozně líbí (a tobě moc sluší), ale popravdě mě po čase přestala bavit..je moc..není v ní tolik možností jako třeba u loli Široký úsměv

A děkuju ^^ Já ti něco nafotím Úsměv) Cukřík!!! Ňuní xDD Ravi chce cukřík Široký úsměv *____* ^^

žádná fotka

Já sama miluju gothicu a neo viktoriánský styl, takže o tomhle stylu smýšlím jedině kladně! Široký úsměv Jinak co se týče ostatních, líbí se mi, dkyž má někdo vlastní originální styl a nebojí se toho, je to super! Úsměv

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 21.06.2012 22:12, (náhled)

Hrošík xD Mně s elíbí taky, hlavně v aristokratickým pojetí, ach Široký úsměv No, to je pravdaŠiroký úsměv

Jůů, Arigatooo^^ Ravi dostane DVA cukříky!!Široký úsměvDDD

žádná fotka

ta růžová barva vlasů je masakr, asi sem se zamilovala Široký úsměv

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 21.06.2012 21:43, (náhled)

Ten drak je úžasný, jůů!

žádná fotka

Oblikam se zasadně trochu extravagatně, už jsem někde řikala, že když na mě na ulici nikdo nehledi, tak si řikam, že je něco špatně Široký úsměv nejbliž mam k te gothice Úsměv

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 22.06.2012 11:06, (náhled)

ooooo, ty šaty na druhý fotce vypadají naprosto fantasticky

žádná fotka

Tyto styly mi nevadí, na extravaganci mám kladný názor, ale na sebe bych si to nikdy nevzala.
Možná je to i tím, že většina holek, které jsou "posedlé" těmito styly, japonskem, anime a podobně jsou puberťačky (nic proti tomuhle, taky jsem jedna), které se minimálně na internetu chovají naprosto vymatlaně...
Ale jinak no offense Mrknání

žádná fotka

Ty šaty a hlavostínač... Ach ^^

žádná fotka

jak napsala sherimoon ty šaty na druhý fotce jsou luxusníí Aplaus, to chci takyyyy Pláč

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 22.06.2012 11:22, (náhled)

Podle toho, co bereš za vymatlané chování, každý si pod tím pojmem představí něco absolutně jiného Široký úsměv

Celkem: 59 , Předmětů na stránce: 20 50 100