Celkem: 32 , Předmětů na stránce: 20 50 100
žádná fotka

ahoj holky,
za necelých 14 dní jdu na svatbu(tudiž to řeším poněkud "brzy"Mrknání. (jde o spíše neformální událost- obřad v sadu, pokračování v restauraci, spíše pěkné hodpůdce na vesnici.) Mám krásné černé šaty(asi po kolena, na ramínka, vršek jakoby korzetového typu, spodní díl: dvouvsrtvý, vrchní část jakoby průsvitný, koupila jsem je kdysi zde na VV)
Otázka na Vás: Je vhodná černá na svatbu?(někdo to vůbec neřeší, asi by byla vhodnější nějaká ta barvička, ale za sebe vím, že se v černé budu cítit asi líp). Případně nemáte v nabídce něco vhodného?(ne příliš formální, velikost XS, S)
Předem děkuji za všechny názory.Kytka Kytka

žádná fotka

Myslím, že černá nevadí Úsměv Pánové přece taky chodí v černých oblecích Úsměv

žádná fotka

na svatbu nepatří černé šaty, aspoň podle etikety Úsměv

pánové jsou trošku jiná stránka věci ...

žádná fotka

díky holkyMrknání

žádná fotka

Já bych si taky černou nevzala. Svatba má být veselá Úsměv

žádná fotka

Ne černou ani bílou.

žádná fotka

Ahoj já teda zrovna taky řeším šaty na svatbu a myslím, že černá je v pohodě, pokud ji sladíš třeba s červenými, zlatými či jakkoli barevnými doplňky...já to teda takhle asi udělámMrknání

žádná fotka

Moje švagrová měla nedávno na svatbě pouzdrové černé šaty, červenou kytku jako brož, a červené lakované lodičky a vypadalo to nádherně. Černé se neboj - chce to jen šikovně nakombinovat Mrknání

žádná fotka

Šaty černé se moc na svatbu nehodí, ale když si vezmeš doplňky jinačí barvy než černé, tak to bude vypadat suprově. Mrknání

žádná fotka

Já byla na svatbě za poslední dobu 2x, a pokaždé jsem měla šaty v kombinaci růžové, bílé a černé. Ty krátké jsem měla na svatbě v létě, bylo příšerné horko, 30°C ve stínu brrr.. a ty dlouhé na svatbě v březnu kdy zas byla hrozná zima Úsměv důležité je aby ses v tom dobře cítila a na svatební fotce aby si extrémně nevybočovala a nezastínila nevěstu přeci Já to nebyl Úsměv

Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

žádná fotka

Černá UŽ nevadí, jak napsala slečna přede mnou, s doplňkama v nějaký veselý barvě to bude dokonalý Úsměv

žádná fotka

jasne, s doplnkama v jine barve samozrejme pocitam, diky holkyÚsměv
a jeste: myslite si, ze se hodi vyssi hnede paskovane boty na podpatku/respektive podpatku podobnem platforme?

žádná fotka

no s tou hnědou už nevím nevím...já bych zvolila barvu botek buďto stejnou jako šaty, nebo jako doplňky.Úsměv

žádná fotka

mám jedině bílé, které jsem jednou měla na svatbě.. ale jde o to, jak bude oblečená nevěsta, bílá se taky nehodí vždyckyÚsměv

Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

žádná fotka

lucduz: diky dikyÚsměv kazdopadne, jeste to promyslim.

žádná fotka

Černou určitě ne! Úsměv

žádná fotka

Holky...černá je dobrá:o)Já jdu na svatbu teď v pátek 13.7 a rozhodně v černé...Rocker Mám to tedy sladěno s béžovými doplňky...Myslím že pokud se v černé cítíš dobře,tak i tak budeš působit.Na barvě šatů přeci nezáleží....Široký úsměv Tak ať to klapne....

žádná fotka

lucyanna:potwšila jsi mě, uffÚsměv dekuju, take myslim, ze clovek by se mel především citit dobře, s doplnky v jine barve jdu take do tohoMrknání

žádná fotka

Ahoj, mam uplne idealni saty na Tvoji neformalni svatbu a jeste je to i Tvoje velikostÚsměv Satky jsou nove!

Nabizik k nim i romanticke lodicky, ktere ladi s ozdubkami na satickach a kozisek na vecer nebo pokud se ochladi.

žádná fotka

černé bych se vyyvarovala, na svatbu se moc nehodí a jestli budete mít hezké počasí, tak se upečeš. Mrknání

Celkem: 32 , Předmětů na stránce: 20 50 100