šaty-svatba

ahoj holky,
za necelých 14 dní jdu na svatbu(tudiž to řeším poněkud "brzy"
. (jde o spíše neformální událost- obřad v sadu, pokračování v restauraci, spíše pěkné hodpůdce na vesnici.) Mám krásné černé šaty(asi po kolena, na ramínka, vršek jakoby korzetového typu, spodní díl: dvouvsrtvý, vrchní část jakoby průsvitný, koupila jsem je kdysi zde na VV)
Otázka na Vás: Je vhodná černá na svatbu?(někdo to vůbec neřeší, asi by byla vhodnější nějaká ta barvička, ale za sebe vím, že se v černé budu cítit asi líp). Případně nemáte v nabídce něco vhodného?(ne příliš formální, velikost XS, S)
Předem děkuji za všechny názory.
![]()

Myslím, že černá nevadí
Pánové přece taky chodí v černých oblecích ![]()

na svatbu nepatří černé šaty, aspoň podle etikety ![]()
pánové jsou trošku jiná stránka věci ...

Já bych si taky černou nevzala. Svatba má být veselá ![]()

Ahoj já teda zrovna taky řeším šaty na svatbu a myslím, že černá je v pohodě, pokud ji sladíš třeba s červenými, zlatými či jakkoli barevnými doplňky...já to teda takhle asi udělám![]()

Moje švagrová měla nedávno na svatbě pouzdrové černé šaty, červenou kytku jako brož, a červené lakované lodičky a vypadalo to nádherně. Černé se neboj - chce to jen šikovně nakombinovat ![]()

Já byla na svatbě za poslední dobu 2x, a pokaždé jsem měla šaty v kombinaci růžové, bílé a černé. Ty krátké jsem měla na svatbě v létě, bylo příšerné horko, 30°C ve stínu brrr.. a ty dlouhé na svatbě v březnu kdy zas byla hrozná zima
důležité je aby ses v tom dobře cítila a na svatební fotce aby si extrémně nevybočovala a nezastínila nevěstu přeci
![]()
Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

mám jedině bílé, které jsem jednou měla na svatbě.. ale jde o to, jak bude oblečená nevěsta, bílá se taky nehodí vždycky![]()
Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

lucyanna:potwšila jsi mě, uff
dekuju, take myslim, ze clovek by se mel především citit dobře, s doplnky v jine barve jdu take do toho![]()

Ahoj, mam uplne idealni saty na Tvoji neformalni svatbu a jeste je to i Tvoje velikost
Satky jsou nove!
Nabizik k nim i romanticke lodicky, ktere ladi s ozdubkami na satickach a kozisek na vecer nebo pokud se ochladi.

černé bych se vyyvarovala, na svatbu se moc nehodí a jestli budete mít hezké počasí, tak se upečeš. ![]()