Celkem: 252 , Předmětů na stránce: 20 50 100
žádná fotka

Ahoj holky,

co si myslíte o současném oblíkání slečen 12-13 let? Dnes jsem jela autobusem a byly v něm slečny takového věku a jedna měla leopardí podprsenku, která byla úplně celá vidět, protože přes to mělo jen takové to tílko stylu výstřihy všude... Další měla rovnou jen podprsenku Široký úsměv Další aby s nimi asi patřila do party, tak měla vyhrnuté tílko pod prsa... a všechny aby to doladily měly ultrakrátké kraťásky Široký úsměv... A to ani nemluvím o namalování.. Široký úsměv Co si o tom myslíte? Já kdybych se ve 12 jen namalovala, tak mě máma asi přerazí Široký úsměv... A neříkejte, že ze mě mluví závist, protože tím to fakt nebude Široký úsměv

žádná fotka

já bych to vyliskala Široký úsměv vždyť jsou to ještě děti a měly by se tak chovat, já budu v budoucnu asi hodně přísná máma

No je to fakt děs,taky si kolikrát říkám,když jdu městem co to TY WOLE je Široký úsměv A jěště lepší,když ty 12-13 letý holčiny,chodí po městě normálně s cigárem v puse Vyplazlý jazyk

žádná fotka

Já mám zatím 2 letou dcerku takže mě to čeká za dýlŠiroký úsměv Ale je to hukot vidět toŠiroký úsměv no jo jiná dobaŠiroký úsměv čím dál horší Široký úsměv

žádná fotka

Já se fakt směju, když jdu po městě a vidím takovéto slečinky, co se tváří jako jsou hrozně dospělé. Minisukně, zmalované, vlasy vyžehlené - prostě 12letý Plastics. Bejt jejich máma, tak jim zmaluju prdel, jak chodí na svůj věk oblíkané.

žádná fotka

No dejme tomu to cigáro... já taky čudila Široký úsměv

Odpověď na zprávu , 20.06.2012 12:23, (náhled)

Taky mám dcerku,ale osmy měsíční Široký úsměv Ale příjít mi jednou takle zmalovaná ze školy tak jí tu čumu asi zmaluju... Vyplazlý jazyk

ano holky, bohužel se tu určitě zachvíli oběví nějaký názor typu : NEŘEŠTĚ JAK SE OSTATNÍ OBLÍKAJÍ Široký úsměv

Ano tohle je fakt k zasmání, oni si myslí že jsou nejvíc in ale přitom by je nikdo nechytl ani za ruku, svůj neobdiv dávají najevo extravagantním oblečením. Podle mě ani chudáci mamky nevědí, jak jejich dcerky vypadají když dou do školy.. Hnus, takovýhle pipiny se pak smějí an celá autobus a vlak a dělají nejvíc zajímavé a jsou schopny tě seřvat co na mě čumíš ! Nechápu to, já se začala malovat až v 15 a naopak, prsa jsem si schovávala Úsměv co si pak o nich každý pomyslí ? ano holky přidávám se k VÁm Úsměv

žádná fotka

jak kdo Široký úsměv jak kdo, , ale příde že holky ve věku 12-13 vypadají na 15 Široký úsměv hele a takovýto holky který si NASCHVÁL kupují větší tílko a by jim padalo bůhví kam a bylo jim vidět všetk, znám opravdu hodně !!! Široký úsměv ale zase znám holky kterým je 12-13 a vypadají na 15, ale mají styl jak s ELLE Úsměv

Odpověď na zprávu , 20.06.2012 12:24, (náhled)

Taky jsem kouřila ve 13 letech,ale schovávala jsem se aby mě nikdo neviděl Široký úsměv,ale jít normálně přez město,to asi ne...

žádná fotka

já z nich fakt často nechápu... a nebo když třeba jdu do Tally nebo tak a jsou tam ty hypersexymini šatičky a ony se tam prochází na těch deseticentimetrových podpatcích a říkají, jak je to boží!, že to si koupí..Široký úsměv

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 20.06.2012 12:25, (náhled)

Bohužel těch ELLE style je menšina Úsměv ale často potkávám skupinku třeba 5 holek, 4 jsou oblečené jak kdyby jim bylo 20 a šly se točit k tyči a pak je mezi nima jedna, která má třeba jen řasenku a pěkné tričko, která chudina nezapadá, ale aspoň vypadá na svůj věk a hlavně normálně...

žádná fotka

A nejvíc mě nedávno uzemnila tak desetiletá holčička, která řekla té další "Ty pi*o!" Široký úsměv

žádná fotka

No taky jsme se schovávali v lesíkách nebo tak...... a když už jsme ve městě byli tak jsme taky někam zalezli aby nešli náký známý Široký úsměv To bylo takový vtipnýŠiroký úsměv ALe malovat jsem se začala v 15 Úsměv no jo rodiče to neuhlídaj....

žádná fotka

To u nás nosí holky tak veliký výstřihy, že čekám kdy jim z toho ty prsa vypadnouŠiroký úsměv..A musím říct, že někdy to fakt není hezký pohledZvracet

žádná fotka

Já si pamatuji, kolik jsem měla hádek s tátou kůli oblečení, a to se s tím, co nosí teď nedá ani srovnávat, ale i to málo bylo pro mého tátu moc a musela jsem se několikrát jít převléct Široký úsměv Široký úsměv Široký úsměv a to bylo před 10 rokama Široký úsměv

žádná fotka

Mě je 20 a na podpatkách chodit neumím ani žádný nemám Široký úsměv ale jako moc se my to líbí a náký si už pořídím... ale ty malý holky co na tom choděj panebože....hrůza děs... jak STARÝ MLADÝŠiroký úsměv

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 20.06.2012 12:32, (náhled)

je to tak Široký úsměv

je to nechutný, až si to uvědomí, ( pokud vůbec ) bude jim už 25 a budou svraštělí z té TUNY makeupu a ze solárka a nikdo je chtít nebude Široký úsměv Široký úsměv

Odpověď na zprávu , 20.06.2012 12:32, (náhled)

Já taky neumím na chodit na podpatcích Široký úsměv

Celkem: 252 , Předmětů na stránce: 20 50 100