Nepochopitelné!

Můžete mi někdo říct jediný důvod proč ?
Zrovna si prohlížím katalogy slečen, a zaráží mě proč, když fotí na sobě tričko musí mít sundané kalhoty a fotit se před zrcadlem v kalhotkách?
Nebo jsem právě narazila na profil jedné nejmenované slečny, která má všechno fotky polonahé. Nejvíc jsem se nasmála u bundy kterou nabízí. Je opět v kalhotkách bez trička a bez podprsenky a bundu si pridrzuje aby jí náhodou něco víc nebylo vidět.
Nevím ale když tohle vidím, tak ani nemám chut si u slečen něco kupovat, když zboží musí prezentovat nafocenými .,,akty,,
Jsem jediná komu to přijde nenormální??

Přijde mi to až trapné...
Já sama bych to nedokázala...!! A můžu vědět přezdívku té slečny s bundou..?(do zpráv) ![]()

Souhlas, taky nechápu -> asi si to pletou se svojí zdí na facebooku... tady jim to nikdo lájkovat nebude
chi ![]()

Jo tohle já taky pořádně nechápu,občas když projíždím katalog tak si říkám,že tohle musí být hotový ráj pro úchyly
Nebo mě občas zaráží když najdu fotku trička,kde slečna spíš než tričko vystavuje jen svoje prsa
Jinak prosímtě,mohla by si mi do zpráv napsat jméno slečny,která se fotí v bundě v prodeji skoro nahá?Protože to musím vidět ![]()

Jéé kdybych měla všem psát do zpráv tak jsem tu do zítra
http://server2.votocvohoz.cz/images/item_photos/154/118/1541186.jpg?1329388363 tohle je třeba jedna z těch mnoha ![]()

Jinak možná vím o koho jde ale nejsem si jistá
( určitě je to humus ! je to nechutné! kalhotky ještě snesu ale bez poprsenky když jsem to vydělá tak se mi zvedál kufr !!! já fotim na těle jak to asi vypadá ale abych ukazala kalhotky nebo podprsenku tak to važně ne! možná ukažu ramínka nic víc! a fotim v kraťasech když už,nebo kdo foti v kalhotkach tak proč si neceme něco dlouhého !
OMG!!

tak to je masox, ještě ty kalhotky zdůrazňující vše co nemají
![]()

Nebo koupila by jste si některá z Vás tuto mikinu ? když to vidíte ?
http://server6.votocvohoz.cz/images/item_photos/160/513/1605137.jpg?1330365411

mě ty fotky někdy abví,třeba slečna,za kterou se na fotce na zemi válí spoďáry
,myslím,že někdy je to náhoda,no a někdy holky už neví,co ukázat..mně přezdívku neposílat,vím moc dobře,koho myslíš...jo a jednou jsem objevila fotku bot - slečna je měla na noze,roztažený nohy a zapraný kalhotky byly též vidět..no úchyl má zadarmo luxusní podívanou:-))

Slečna už to jednou řešila ve foru tuším proč se tak fotí :-D