Celkem: 89 , Předmětů na stránce: 20 50 100
žádná fotka

Ahoj!
Ráda bych si nechala udělat tetování a zajímá mě, jaký salon v Praze by jste doporučili, co se vysoké kvality a bezpečnosti týče. Přemýšlím o stromu, nevím jakém, nevím kam... zápěstí se zdá být skvělou volbou, ale představa, že mi tetují na vystouplé žíly :-D... uf... Jaké místo doporučujete vy? Co podle Vás nejmíň bolí? Myslíte, že z boku ruky je to nějak silně bolestivé? Jaká tetování se líbí Vám?
Přidávám fotku, kterou jsem našla na netu a hned z toho mám obrázek plochy počítače :-))) - krásné.

Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

žádná fotka

TRIBO Široký úsměvRocker
a každého to bolí jinak Úsměv

žádná fotka

ahoj, každopádně doporučuju až na podzim, já mám v plánu hned jak zaleze trochu sluníčko zaří/říjen tak 5 tetování Široký úsměv

žádná fotka

Kamarádka má právě na tomto místě nápis ,, Per Aspera ad Astra. " a prý to vůbec nebolelo a dala za to 500,- Mrknání A tohle je fakt moc pěkné . Úsměv

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 27.05.2012 11:34, (náhled)

Proč na podzim?? :-D

žádná fotka

Taky mám na tomto místě, a vůbec to nebolelo, spíše lochtalo, a proč na podzim? asi proto že se stím nemá chodit na sluníčko, a moc to nemáčet, ale to zase než se to vyléčí, a vyléčeno je to do týdne, takže když s tím hodně nepolezeš na slunce a nebudeš se koupat ve chlóru tak můžeš i ted Mrknání

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 27.05.2012 11:36, (náhled)

protože nechat se tetovat v létě je největší blbost, s čerstvou kérkou by se nemělo chodit měsíc až dva na slunce pokud chceš aby se ti to dobře a rychle zahojilo a né aby z černé barvy jsi měla za 3 týdny světle zelenou

žádná fotka

právě pokud bys to měla na té ruce tak předpokládám že nechodíš v létě v mikině a ruce se nejrychlej opalují

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 27.05.2012 11:37, (náhled)

Opalování, plavky a koupání u mě díky komplexům nehrozí :-D... Ale stejně, než se k tomu dokopu, vidím to asi stejně na ten podzim, zimu

žádná fotka

Ahoj, taky mám na tomto místě tattoo, vlastně od minulýho roku je to předělávka .)) první tattoo jsem si tam nechávala dát v 18 letech a loni si ho nechala předělat a jsem spokojená, bolest v pohodě, jak píše saris spíš takový lechtání. Teď se chystám na svoje 3. .) ale budu jen malinký a chtěla bych ho na lalůček od ucha .) jen najít tatéra, kterej se na to vrhne, ptž tomu mýmu se do toho moc nechce, tak uvidíme .)) tattoo je prostě droga .))) máš jedno a chceš další))

žádná fotka

Taky jsem přemýšlela, že bych se nechala tetovat, ale bojím se bolesti..
Jinak jsem si říkala, že buď trojnou monádu na lopatku nebo jakýsi "náramek" okolo kotníku.

žádná fotka

Souhas - je to droga! Široký úsměv
sama mám 4, a i když jsem řekla že už další nechci, mám strach že mě to zase popadne Široký úsměv první mám od 15 let, ted je mi 18.

žádná fotka

bolestivost je individualni, obecne to ale vic "boli" pri tetovani na mista, pod kteryma je primo kost, doporučuju v Praze Hell, mám odtamtud i piercingy, jsou to podle mě největší profíci, zase ale úplně pohodový a lidský Úsměv) a když už to chceš do konce života, tak nějakou hodinovou pseudobolest zvládneš Mrknání

žádná fotka

Holky,ráda bych se zeptala co si myslíte o tetování s motivem hvězd /myslím malé hvězdičky/.Přemýšlím nad tím taky na ruku,ale koukám /čtu/ že to má už hodně lidí :-(

žádná fotka

taky mám na předloktí zevnitř a bolelo to asi jak když tě tam škrábe kočka nebo k čemu to líp přirovnat.. z doktorů a injekcí jsem podělaná, tohle jsem si užívala, takže tak. Úsměv

žádná fotka

Studio Panter, Jánoš Úsměv

žádná fotka

najaprag: Moje kamarádka si nechala udělat něco podobnýho, jako jsou stylově ty hvězdičky, akorát jahody. Vypadá to úžasně Úsměv

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 27.05.2012 11:46, (náhled)

Děkuju! Vypadá to fakt dobře :-))

žádná fotka

Hej! V tom Hell Vám místo i na požádání umrtví! :-D... asi mám favorita

žádná fotka

barasku: ty vogo umrtví Úsměv) buď statečná! oni to max umrtví nějakou mastí, což stejně za chvíli přestane působit. Když to přežije takových lidí, tak Ty jistě taky Úsměv takže po maturitě ju? Úsměv)

Celkem: 89 , Předmětů na stránce: 20 50 100