Celkem: 78 , Předmětů na stránce: 20 50 100
žádná fotka

Nemyslím odtud, to peru vždy, když přijde, ale většinou peru i úplně nové věci co koupím v obchodě, jsem asi trochu medvídek mýval Úsměv Někdy je mi to třeba u šatů líto, ale tak nějak to nemám ráda nevyprané...Jak vy?

žádná fotka

Peru Úsměv

žádná fotka

z obchodu to neperu, jen spodní prádlo, to je samozřejmostÚsměv

žádná fotka

Většinou ano, ale někdy se stane, že si to chci hned někam obléct tak to odfláknu a neperu Široký úsměv
Ale oblečení odtud peru vždy. To bych si nevzala

žádná fotka

Známá má obchod s látkami a když jsem zjistila čím vším se to impregnuje tak už by mě nikdy nenapadlo novou věc nevyprat. Samozřejmě všechny ty látky se ti, pokud oblečení nevypereš, dostanou přes kůži do těla.

žádná fotka

Pokud jde o kalhoty, tak většinou ne.Jinak většinu věcí ano, ale někdy, když jsem nedočkavá, tak ani neperu.

žádná fotka

z obchodu většinou ne, hlavně proto, že jsem netrpělivá Široký úsměv ale ze sekáčů peru vždycky

žádná fotka

Ikdyž vím, čím vším je oblečení napuštěno, tak peru jen spodní prádlo. Široký úsměv

žádná fotka

Týjo, já budu asi pěkné čuně, protože většinou neperu nic. Nejsem takový hygienik asi, za to manžel musí mít vyprané vždy všechno! Široký úsměv

žádná fotka

já taky moc ne .... Široký úsměv možná bych měla začít

žádná fotka

taky moc neperu Široký úsměv jen spodní prádlo. teď si přijdu fakt jako čunče největší Široký úsměv

žádná fotka

Jen spodní prádlo, normální oblečení z obchodu ne, u některých věcí se bohužel stává, že po prvním jakkoliv šetrném praní vypadají jetě, tak v nich pochodím ještě před vypráním, ať si je užiju pěkné Široký úsměv

žádná fotka

Přiznávám se, že já taky ne Úsměv Jedině spodní prádlo a věci ze sekáče.

žádná fotka

Ano peru,přijde mi to normální,docela mě překvapuje,že holky tady neperou...

žádná fotka

Vzdy!!!!! Delala jsem na brigade v nejmenovanem obchode s hadrama a po tom co jsem tam zazila, resp.videla co zaziva to obleceni, NIKDY uz bych na sebe nevyprane nedala. A doporucuji to i vam ostatnim, vazne.

žádná fotka

Nedávám to do pračky, ale v ruce to přeperu. Vše kromě kabátů a bund.

Spodní prádlo peru vždy, stejně jako halenky, trička a podobně. Někdy se mi stane, že nové kraťasy či jeansy si nevyperu. Pracovala jsem v obchodě s oblečením a vím, jak se s ním zacházím. Proto většinou přeperu vše. Úsměv

žádná fotka

asi jsem divná, ale peru vždycky všechno Široký úsměv

žádná fotka

Když to je ze secondhandu tak peru i když se to zdá čisty. Ale vžycky z toho je docela sajrajt a vadí mě ten charakteristyckej puch ze sekáče

žádná fotka

já už peru... v létě jsem měla z jednoho potisku na tričku z new yorkeru hroznou vyrážku, nic mi na to nepomohlo, až kortikosteroidy... takže od tý doby peru vše

Celkem: 78 , Předmětů na stránce: 20 50 100