Celkem: 51 , Předmětů na stránce: 20 50 100
žádná fotka

tak co kocicky,nektera uz prubla? kde se to da sehnat,kolik to stoji,jak se to pouziva,jak to dlouho vydrzi? tipy,rady triky sem ÚsměvAno Pusinka

žádná fotka

sehnat se to da i v DM drogerce, za myslim 130 kc? Ale obavam se, ze to moc nefunguje... Široký úsměv

žádná fotka

Já si jedny pravidelně objednávám z mimibazaru a jsem spokojená. Stačí nastříkat a je to, je to něco jako když si napatláme make-up na obličej, který schová všechny nedokonalosti. A pak se to jen pořádně namydlí a smyje. Nesnáším silonky, musím na nich nosit ještě jedny kalhotky, jinak se furt cítím jako kdyby mi sjížděli, tak si objednávám ty ve spreji.

žádná fotka

Jo, taky si je objednávám. Jen si to prosím Tě dávej na celé nohy až nahoru, když se ti ohrne sukně ať nemáš bílý.
Hezké léto!

žádná fotka

kucerovko, jaké si kupuješ, můžeš hodit odkaz? Díky :-)

žádná fotka

Ahoj holky ja mam tyto silonky ve spreji na prodej. Jsou uplne nove nerozbalene.Prodavam za 200

prodavam ty jak jsou treti v rade Úsměv v pripade zajmu piste do zprav.

Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

žádná fotka

A nebarvi treba? Aby od toho pak nebyly spinave sukne a satyŠiroký úsměv

žádná fotka

Ahoj, blíží se léto a tak se chci zeptat na zkušenosti někoho kdo používá punčochy ve spreji. Jsou celkem drahé, tak jestli to má cenu kupovat.

žádná fotka

Na kolik použití vystačí jedno balení? Úsměv

žádná fotka

cože Široký úsměv o tom jsem nikdy neslyšela Široký úsměv

žádná fotka

Ježiš, tak tohle slyším prvně....Culení

žádná fotka

Já je měla do tanečních.. a obarvila jsem si akorát boty na patách kde se mi to třelo.. ale musíte to stříkat někde venkuÚsměv Já to koupila u Bati..Úsměv a byla jsem s tim spokojená.. vydrželo mi to asi 5x nastříkání..Úsměv

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 13.05.2012 01:04, (náhled)

máš odkaz?? Úsměv))

žádná fotka

už jsem o tom taky slyšela ale nikdy nezkusila :-) vypadá to vážně opravdově ?

žádná fotka

U mě si nikdo nevšiml že nemám silonky.. Úsměv

žádná fotka

Takže je to takový samoopalovák, který se umytím dá hned smýt? Mrknání Vypadá to dobře Úsměv

žádná fotka

Já jsem o nich už slyšela, ale nezkoušela jsem to. Vím, že to hodně používají nevěsty, když chtějí mít opálený dekolt, ruce nebo nohy, místo samoopalováku nebo drahýho nástřiku.

žádná fotka

Cože? Jak to funguje? Jako nastříká se to na nohy a vypadá to jako silonky? A pak se to jen smyje vodou?

žádná fotka

A co když zaprší?=)

Celkem: 51 , Předmětů na stránce: 20 50 100