silonky ve spreji

tak co kocicky,nektera uz prubla? kde se to da sehnat,kolik to stoji,jak se to pouziva,jak to dlouho vydrzi? tipy,rady triky sem ![]()
![]()

sehnat se to da i v DM drogerce, za myslim 130 kc? Ale obavam se, ze to moc nefunguje... ![]()

Já si jedny pravidelně objednávám z mimibazaru a jsem spokojená. Stačí nastříkat a je to, je to něco jako když si napatláme make-up na obličej, který schová všechny nedokonalosti. A pak se to jen pořádně namydlí a smyje. Nesnáším silonky, musím na nich nosit ještě jedny kalhotky, jinak se furt cítím jako kdyby mi sjížděli, tak si objednávám ty ve spreji.

Jo, taky si je objednávám. Jen si to prosím Tě dávej na celé nohy až nahoru, když se ti ohrne sukně ať nemáš bílý.
Hezké léto!

kucerovko, jaké si kupuješ, můžeš hodit odkaz? Díky :-)

Ahoj holky ja mam tyto silonky ve spreji na prodej. Jsou uplne nove nerozbalene.Prodavam za 200
prodavam ty jak jsou treti v rade
v pripade zajmu piste do zprav.
Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

A nebarvi treba? Aby od toho pak nebyly spinave sukne a saty![]()

Já je měla do tanečních.. a obarvila jsem si akorát boty na patách kde se mi to třelo.. ale musíte to stříkat někde venku
Já to koupila u Bati..
a byla jsem s tim spokojená.. vydrželo mi to asi 5x nastříkání..![]()

na ebay jsem našla tento spray
http://www.ebay.com/itm/3-Air-Stocking-Natural-Silk-Spray-AirBrush-Legs-Makeup-/380351248511?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item588eb3787f

Takže je to takový samoopalovák, který se umytím dá hned smýt?
Vypadá to dobře ![]()