Celkem: 35 , Předmětů na stránce: 20 50 100
žádná fotka

Čistě ze zvědavosti, už mi to nedá a musím se zeptat :-)
Máte rády Hello Kitty nebo nesnášíte?

žádná fotka

Nesnasim Široký úsměv !!

žádná fotka

já mám ráda Široký úsměv dokonce jsem jí jeden čas měla namalovanou v pokoji na zdi, ale teď jsem jí přelepila nástěnkou Široký úsměv Široký úsměv

žádná fotka

Mě je 27 a dceři bych s ní nikdy nic neoblíkla,
a bojim se že za mnou jednou přijde a bude s ní chtít něco koupit Široký úsměvDDD

žádná fotka

pro malý děcka klidně, ale na holkách 20+ to vypadá dost infantilně Široký úsměv

žádná fotka

Znam cloveka co si ji nechal vytetovat na pazi..co si o tom myslite?

žádná fotka

sa.sh: tak to je moc i na mě Široký úsměv Široký úsměv

žádná fotka

Je sladká,roztomilá Úsměv :-**

žádná fotka

posloucham metal a miluju hello kitty... problem? Široký úsměv

žádná fotka

Nenávidím jí Široký úsměv

žádná fotka

Kočky i růžovou barvu miluju, ale kult Hello Kitty je zvrácený.. Vůbec to nechápu, zvlášť na dospělých Beze slov

žádná fotka

Taky poslouchám metal a hello kitty mi prijde hustááá Široký úsměv uz jenom tim jak každýho sere Široký úsměv... ale na Spándž boba nemá Široký úsměv

žádná fotka

Radši bych si vyřízla střeva vlastní kostí, kterou bych si vytáhla ze stehna a nabrousila ji o kámen, než abych na sebe vzala něco s HK. -.-''

žádná fotka

vůbec, tyhle kreslený postavičky pro děti .. ok tak na dětech do 10 let mi to nepříjde zvláštní nebo zvrácené, ale když to nosí holky maturantky a starší, tak musim počítat do deseti ..

žádná fotka

nedá mi to, musím se tu pochlubit svým oblíbeným "HK" kouskem.. Široký úsměv (ne, originál to není. Široký úsměv) líp ho vyfocený nemám, takže budete muset přežít i můj ksicht, omlouvám se. Ďáblík

Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

žádná fotka

já to nosím spíš tak z recese nebo jak tvrdí můj přítel "ze známky punku"

žádná fotka

Hello Kitty? Pro malý děti a holky do 15 no problem, u některých je to fajn i pozdějc, když jde o recesi třeba, ale vytetovat si to na ruku? Ani v nejhorším snu! Úsměv
(mimochodem, sorry za spam, neměli byste někdo zájem o tričko? kdysi jsem ho dostala.. :-) )

žádná fotka

martylinka: presne tak. jsem rada, ze me konecne nekdo pochopil Široký úsměv

žádná fotka

Já se obávám, že bych si to před pár měsíci v záchvatu vášně růžové barvy a HK taky asi nechala vytetovat. Široký úsměv Ještě, že mně to brzy přešlo - máte pravdu je to neskutečně infantilní a na to svoje HK období nerada vzpomínám, proto šla všechna růžová a všechno obsahující tuhle kočku pryč. Široký úsměv Problém je, že jsem se ještě nezbavila bílorůžového mobilu HK. Široký úsměv

Já ji mám ráda, ale že bych měla celý pokoj růžový s HK, to fakt ne Úsměv Občas nějaké tričko či pyžámko na spaní Úsměv

Celkem: 35 , Předmětů na stránce: 20 50 100