Browse

Objevuj

Nakupuj úžasné módní kousky ze skříní našich uživatelů!

Zapoj se

Chat

Prodávej a vyměňuj

Prodávej nebo vyměňuj oblečení, které už neunosíš a udělej si místo na nové!

Začni hned!

Get

Bav se s kamarády

Zapoj se do diskuze a probírej žhavá témata ve fóru.

Připoj se!

Celkem: 154 , Předmětů na stránce: 20 50 100
žádná fotka

Ahoj holky. Co čtete zrovna teď, co máte nejradši a co vás sklamalo?

Já teď čtu Annu Kareninovou,jsem z toho nadšená a už se bojím dne, kdy to dočtu.
Co my můžete doporučit vy?

žádná fotka

Příspěvek obdržel od uživatelů příliš mnoho negativních hodnocení, a je proto skrytý. Přesto ukázat.

žádná fotka

Já zrvona čtu Kunderu, Nesnesitelnou lehkost bytí. Tahle se mi opravdu moc líbí, ale jinak Kunderu moc nemusím...

žádná fotka

Povinnou četbu - takže nic moc Široký úsměv

žádná fotka

doporučuju Jeden den od Davida Nichollse, bestseller, super!

žádná fotka

Pokud se nepletu, tak na Annu Kareninovou máme jít do kina:-)Jinak já teď čtu též povinnou četbu..

žádná fotka

Jaroslav Rudiš - Nebe pod Berlínem

Velmi dobré.

žádná fotka

Momentálně čtu Jak mi Starbucks zachránil život - Michael Gates Gill a rozhodně to jako knížku doporučuju. Je to čtivě napsané a celkově zajímavé a svým způsobem neohrané téma Úsměv
Kniha, která mě zklama byla Dobrý proti severáku. Koupila jsem si ji plna očekávání, ale byla jsem nehorázně zklamaná.
Knihu Jeden den jsem si chtěla přečíst, ale tak nějak zatím nejsou finance na koupení knížky a v knihovně jsem ji nenašla smutně se usmívá Široký úsměv

žádná fotka

Můžu se zapojit i když už dávno nejsem holka, čtu ale moc ráda. Docela mě dostal Modrý kámen - Barbara Woodová. Včera jsem dočetla Šalamoun a královna ze Sáby - Sigfrid Obermaier.

žádná fotka

Zkus Lolita (Vladimir Nabokov) Úsměv

žádná fotka

Právě jsem dočetla Zatím dobrý od Jana Nováka. Doporučuju a rozhodně bych se nenechala odradit tloušťkou, protože se to čte hodně rychle. No, a teď mám rozečteného Šimona Šafránka - fleischerei 36, což mě taky docela baví a Život a názory Mafa, psa, a jeho přítelkyně Marilyn Monroe, ale tam jsem asi na 20 stránce, takže nemůžu moc souditÚsměv
Jestli hledáte dobré tipy na knížky tak doporučuju na fb skupinu Co čtemeÚsměv

žádná fotka

tady můžete najít inspiraci Úsměv http://lecafevoltaire.blogspot.com/

žádná fotka

my děti ze stanice ZOO,memento,bílá moc a tracyho tygr -> mé oblíbené!

žádná fotka

Momentálně mám rozečtenou Editu Sipeky (na Slovensku velmi známou) - Moje báječné ženy. Je to pohlazení po dušičce Úsměv.
Jinak co si tak vzpomínám na nedávno čtené a "čtivé" - Remarque - Jiskra života; vše od spisovatelky Lindy Howard; Emily Brontë - Na větrné hůrce.

žádná fotka

Momentálně mám rozečtenou taky povinou četbu - Zabiják. ale náhodou, není to špatný! :Široký úsměv

a oblíbené knihy jsou : Maminko,prosímtě nepij,My děti ze stanice zoo,Memento,(v)hodné tělo, a jedna z NEJLEPŠÍCH kterou jsem kdy četla, je : "Byla jsem otrokyní v satanské sektě".

žádná fotka

Jestli se ti líbí Karenina, tak moc a moc doporučuju pak přejít na Dostojevského - jeho romány pro mě pořád zůstávají těmi nejsilnějšími věcmi, které jsem kdy četla, a v podstatě jsou i čtivější než Tolstoj, drsnější, temnější, a hrozně působivéÚsměv. A taky bych z českých autorů velmi doporučila nedávno zesnuvšího Jana Balabána, jeden z nejlepších našich spisovatelů vůbec, troufám si tvrdit...

žádná fotka

Hodně Vančuru.

žádná fotka

povina cetba je pro tebe nic moc? asi vedi proc nam ji davaji a navic me a spoustu lidi bavi, protoze aspon o necem je.

žádná fotka

Když jsme u knih - nechcete někdo vyměnit knihu v Aj za jinou knihu v Aj?:-)

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150387793840369&set=o.206314899422010&type=1&theater

žádná fotka

Já čtu hrozně ráda Dostojevského. Miluji.

Celkem: 154 , Předmětů na stránce: 20 50 100