Celkem: 67 , Předmětů na stránce: 20 50 100
žádná fotka

Ahoj,
zkoukla jsem asi 300 hororů, takže je dost těžké najít nějaký, který jsem neviděla, proto bych vás chtěla poprosit, jestli byste mi nedali tip na nějaký horor (nebo drama/akční/fantasy) film, který se vám líbil (nebo klidně i nelíbil) Široký úsměv Úsměv Děkuji

žádná fotka

Orphan Úsměv

žádná fotka

Přidávám seznam 100 filmů, které jsem viděla a většinou ušli Široký úsměv Úsměv

kylar-s: Díky, ale viděla jsem Úsměv

Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

žádná fotka

z dramat se mi líbilo tajemný okno, není to nijak hrůzostrašný ale bála jsem se Široký úsměv

žádná fotka

an3tka7: viděla jsem, dobrej film (hlavně díky Johnnymu Široký úsměv)

žádná fotka

wuhuu dalsi maniak na hororyVyplazlý jazyk
skus masters of horrors daj si youtube a kukni trailery tych hororov ...niektore stoja za toÚsměv len je tazko ich zohnat snazim sa ich stiahnut ale nikdo neseeduje co je skoda.

žádná fotka

Jeee já sem hororovej maniak! Široký úsměv Super je: grave encouters, všechny paranormal activity, REC, Ďábel, prokletí domu slunečnic, americká kletba, jízda do pekel, oko, případ číslo 39, zlovětstné ticho, nenarození Úsměv

žádná fotka

Miluji tě k sežrání

žádná fotka

jo a ještě plivu na tvůj hrob - to je super!! nebo taky frozen (to je drama)

žádná fotka

Můj nejoblíbenější je Osvícení s Nicholsonem a Věc (původní z r. 1982). Výborné je i Kladivo na čarodějnice, ale to je spíš drama než vyloženě horor.

žádná fotka

a ak si videla paranormal activity 1 tak urcite aj dvojku navezuju na seba trojka uz bola dost o nicom
este som bola v kine na dabel v tele myslim ze uz na nete by sa to dalo stiahnut skvely koniec mal
a martyrs to bol masaker, rec 1, 2 ..dvojka uz je taka slabsia.... a vlastne rec 1 ma aj amricku verziu quarrantine ta sa m i pacila viacej, prekvapilo ma ze tam nemas alienov tak aj tychÚsměv

no hej ta americka kliatba bola tiez masakerna najme koniecMrknání

žádná fotka

Sakraš holky, všechno jsem viděla! Široký úsměv Úsměv

Martyrs bylo drsný :/

žádná fotka

a napadlo ma the thing najskor si musis kuknut ale ten z 82heho a pak the thing 2011Úsměv to su moji favoriti

žádná fotka

Já nedávno koukala na Zlověstné ticho, a líbilo se mi, je to film od tvůrců Saw

žádná fotka

na zenu v ciernom som bola v kine a prijemne natocene aj skvely herci ale co ten koniec uz som cakala poriadny narez a nic

žádná fotka

xlucix - tak mě teda ten konec docela dostal :/ ale neprozrazujme to slečně, jestli to ještě neviděla, ať se nechá překvapit sama .)) .. a jinak obecně hodně dobrý film

žádná fotka

Na Ženě v černém jsem nedávno byla. Moc se mi to nelíbilo, ten konec :/

žádná fotka

inak vsimli ste si ze do kin sa dostane len dost malo hororov to ma stve lebo v kine by museli byt riadne ostre....uz sa tesim na scifi horor prometheus od ridleyho scotta

žádná fotka

Doporučuji: Film
Invaze lupičů těl (1956)
Cujo, vzteklý pes (1983)
Piraňa (1978)
Tmavě červená (1975)
Ruiny (2008)
Úsměv

Celkem: 67 , Předmětů na stránce: 20 50 100