Nafouklé bříško

holky, nevím, ale za poslední půl rok se mi tak nafouklo bříško, že vypadám jak těhotná
vůbec nevím, co s tím. I když sním jen 1 rohlík, hned mi vyběhne břicho. Pozor, opravdu mi nenarostli "špeky" - ale jsem fakt nafouknutá, jak s tím bojovat?
Vždycky jsem měla bříško rovné - všichni mi ho záviděly a teď tohle. PS: Těhotná taky určitě nejsem ![]()

Hele..mám dost podobný problém....trwá to asi rok...a taky newim co s tím...já jsem jinak hubená, jen to břicho mě trápí :/ a taky...třeba se jen trochu napiju wody a hned jsem "nafouklá"..Ráno když se wzbudim,tak to wypadá wždycky celkem dobře..ale..jakmile si dám něco k snědku..tak mám břicho jak balon....O víkendu jsem si řekla "dost". Musim začit cwičit,protože takhle by to dál nešlo..tak uwidim,jak dlouho mi to cwičení wydrží..Já když se ke cwičení dokopu,tak mě to bawí max. tak týden..a pak si řeknu,že na to prdim....A jen co se najim,tak si připadám jak w 5.měsíci těhotenstwí
to je hrozný.....

teď jsem o ní četla na foru, je prý na prd a je to jen placebo

Taky jsem s tím mívala problémy, teď už ani ne, ale tenkrát jsem se držela rady z reklamy na Activii, udělala si takový kalendář a nevím přesně kolik dní se měla jíst, ale jedla jsem ji každý den a odškrtávala si to v tom kalendáři a opravdu mi to pomohlo ![]()

Doporučila bych jarní očistu. Vyčistit střeva vhodnými potravinami. A já osobně mám výbornou zkušenost s přípravkem fin chloretabs - očistná kura několik měsíců. Jsou to tabletky ze sladkovodní zelené řasy. Momentálně ho beru. Měla jsem stejný problém, dokonce jsem držela rok bezlepkovou dietu. Ta taky pomohla.

Očista tlustého střeva, vyhnout se pěti bílým jedům a nadýmajícím potravinám, můžeš mít přemnoženou candidu, takže zařadit fungicidní potraviny. Všechno se dá vygooglit, nebo existuje literatura.
p.s. ty reklamy na activii jsou fakt vtipné
p.p.s. a samozřejmě k tomu patří i pohyb, nadmutou kozu je taky třeba honit ![]()