Celkem: 42 , Předmětů na stránce: 20 50 100
žádná fotka

holky, nevím, ale za poslední půl rok se mi tak nafouklo bříško, že vypadám jak těhotná smutně se usmívá vůbec nevím, co s tím. I když sním jen 1 rohlík, hned mi vyběhne břicho. Pozor, opravdu mi nenarostli "špeky" - ale jsem fakt nafouknutá, jak s tím bojovat?

Vždycky jsem měla bříško rovné - všichni mi ho záviděly a teď tohle. PS: Těhotná taky určitě nejsem Široký úsměv

žádná fotka

mám stejný problém, ae spíš si říkám jestli jsem nepřibrala ?:/

žádná fotka

dneska mi řek přítel, že taky vypadám jak těhotná Široký úsměv nemám špeky, jen mám nafouklé břicho jak něco, nevím čím to Myslet Široký úsměv

žádná fotka

Hele..mám dost podobný problém....trwá to asi rok...a taky newim co s tím...já jsem jinak hubená, jen to břicho mě trápí :/ a taky...třeba se jen trochu napiju wody a hned jsem "nafouklá"..Ráno když se wzbudim,tak to wypadá wždycky celkem dobře..ale..jakmile si dám něco k snědku..tak mám břicho jak balon....O víkendu jsem si řekla "dost". Musim začit cwičit,protože takhle by to dál nešlo..tak uwidim,jak dlouho mi to cwičení wydrží..Já když se ke cwičení dokopu,tak mě to bawí max. tak týden..a pak si řeknu,že na to prdim....A jen co se najim,tak si připadám jak w 5.měsíci těhotenstwí Široký úsměv to je hrozný.....

žádná fotka

Ja to mam taky, kdyz se najim ..... Zkus k lekari .... Treba poradi ;-)

žádná fotka

holky a co vam rika activiaÚsměv

žádná fotka

nebo lactobacily občas....

žádná fotka

teď jsem o ní četla na foru, je prý na prd a je to jen placebo

žádná fotka

a pak to taky můžou být povolené svaly...ale spíš pomůže ta Activia nebo to ani nemusí být Activia ale jakýkoli kvalitní jagurt s lactobacily nebo je berte v tabletkách...perfektně to srovná trávení

žádná fotka

Mě aktivia jako jediná pomohla.. Mívala jsem často nafouklé břicho, protože mám problémy se stolicí smutně se usmívá

Zkus a uvidíš Mrknání

žádná fotka

Opravdu????? :-D Na doporuceni jsem po porodu zkousela vsechno, ale je to na prd - bohuzel :-/

žádná fotka

Taky jsem s tím mívala problémy, teď už ani ne, ale tenkrát jsem se držela rady z reklamy na Activii, udělala si takový kalendář a nevím přesně kolik dní se měla jíst, ale jedla jsem ji každý den a odškrtávala si to v tom kalendáři a opravdu mi to pomohlo Úsměv

žádná fotka

Doporučila bych jarní očistu. Vyčistit střeva vhodnými potravinami. A já osobně mám výbornou zkušenost s přípravkem fin chloretabs - očistná kura několik měsíců. Jsou to tabletky ze sladkovodní zelené řasy. Momentálně ho beru. Měla jsem stejný problém, dokonce jsem držela rok bezlepkovou dietu. Ta taky pomohla.

žádná fotka

Holky taky jsem tím sakra dflouho trpěla Úsměv Stačilo se fakt jen napít a hned sem měla o 20 cm větší břicho Široký úsměv Věřte mi,že pomáhá ACTIVIE Úsměv

žádná fotka

Já si dám občas Psyllium a taky to zabírá Úsměv Široký úsměv

žádná fotka

Očista tlustého střeva, vyhnout se pěti bílým jedům a nadýmajícím potravinám, můžeš mít přemnoženou candidu, takže zařadit fungicidní potraviny. Všechno se dá vygooglit, nebo existuje literatura.

p.s. ty reklamy na activii jsou fakt vtipné
p.p.s. a samozřejmě k tomu patří i pohyb, nadmutou kozu je taky třeba honit Široký úsměv

žádná fotka

psyhlium urcite pomuze ale neda se stravit aspon pro mne neÚsměv. takova hnusna gaglaÚsměv...to uz je o moc lepsi ta benefibra. nema zadnou chut a pekne se rozpusti ve vode. ale activie opravdu ucinky ma. jen je clovek liny si ji kazdy den otevritÚsměv

žádná fotka

mě activia také pomáhá, ale když si ji jeden den nedám tak je to zase měsíční přenášení Široký úsměv, takže jíst pořád, pořád a pořád, protože dlouhodobý účinek žádný Úsměv

žádná fotka

já mám stejný problém .. zabírá mi ale psylium Úsměv kupuji si pomerančoví a dá se dát do každého jogurtu uplně super Úsměv) ale taky to neni na dlouho chvíli mám břicho v pohodě a pak zase ne Úsměv)

žádná fotka

šalvějový nebo kmínový čaj Mrknání

Celkem: 42 , Předmětů na stránce: 20 50 100